Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No właśnie. Zamknąłeś drogę kariery Fingalowi. To rzeczywiście oburzające! :evil:
I możesz sobie mówić i pisać w jęz. angielskim. A ja i tak wiem swoje. O!
Pzdr.
to już obie wiemy Asiaczku! trzeba napisac to dużymi literami OBURZAJĄCE !!!! :P :P :wink:

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No i co Ty na to, Basenji? Nadal twierdzisz, że dobrze zrobiłeś nie pokazując więcej Fingala?
Pzdr.
TAK.
My z Piesiakiem mamy inne zainteresowania niż te nudne wystawy.
Zdrówko :roll:

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']No i co Ty na to, Basenji? Nadal twierdzisz, że dobrze zrobiłeś nie pokazując więcej Fingala?
Pzdr.
TAK.
My z Piesiakiem mamy inne zainteresowania niż te nudne wystawy.
Zdrówko :roll:
o mamo! od kiedy to wystawy sa nudne? A czy ty spytałes może o zdanie Fingala???????? Przeciez tak jak już pisałam, to może on chcial poczuc smak sławy?!!??!? niestety ta droga jest zamknięta dla niego....A MOŻE NIE????? :wink: 8) 8)

Posted

Wolimy zloty tuningowe.
A poza tym, tytuł jest - to co zostało obiecane zostało zrealizowane w 100%.
Gdyby tytuł został potwierdzony np w potomstwie, to moze byłaby motywacja do dalszej zabawy w tytuły.
A tak to - tylko kolejne koszty, zmarnowany czas i nic więcej.

zdrówko

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Basenji']A co, może nie mam racji?
Zdrówko :x
ojojo jakie złe to zdrówko bylo :o :lol:
powiem to tak chyba nie :wink:
Przekonałaś mnie!
Niech się wystawia kto może.
Ja już nie.
Zdrówko :x

Posted

Basenji napisał(a):
Gdyby tytuł został potwierdzony np w potomstwie, to moze byłaby motywacja do dalszej zabawy w tytuły.

zdrówko

Jeżeli chodzi o potmostwo, to przecież nic straconego. Chcesz powiedzieś, że jeżeli Fingal będzie tatusiem, to i następne wystawy zaliczysz, a może nawet i Interchampiona zdobędziesz? Bo nie rozumiem Twojego wywodu.
Pamiętaj poza tym, że "kolejne koszty, zmarnowany czas " to dla niektórych prawdziwe hobby, czego - jak mi się wydaje - nie potrafisz zrozumieć.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Basenji napisał(a):

zdrówko

Jeżeli chodzi o potmostwo, to przecież nic straconego. Chcesz powiedzieś, że jeżeli Fingal będzie tatusiem, to i następne wystawy zaliczysz, a może nawet i Interchampiona zdobędziesz? Bo nie rozumiem Twojego wywodu.
Pamiętaj poza tym, że "kolejne koszty, zmarnowany czas " to dla niektórych prawdziwe hobby, czego - jak mi się wydaje - nie potrafisz zrozumieć.
Pzdr.

Basenji wychodzi chyba z założenia że to drogie hobby :-? :wink:

Posted

Savannah - można zbierać zapałki, etykietki od butelek po winie itp. Hobby Basenji też nie jest tanie. Jeżeli chcemy czymś zajmować się na poważnie, to musimy liczyć się z kosztami, prawda?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah - można zbierać zapałki, etykietki od butelek po winie itp. Hobby Basenji też nie jest tanie. Jeżeli chcemy czymś zajmować się na poważnie, to musimy liczyć się z kosztami, prawda?
pzdr.
Zgadzam sie

Posted

Asiaczek napisał(a):
Basenji napisał(a):

zdrówko

Pzdr.

Oj Asia, jak ty nie przyjmujesz argumentacji innej niż swoja.
Gdyby Piesiak został parę razy tatusiem, czyli potwierdził w praktyce klasę to zapewne byłaby motywacja do zabawy w jakichś interchampionów. I byłby zwrot kosztów - to jasne.
A naprawdę psie zawody mają się nijak jeśli chodzi o atrakcyjność do zlotów tuningowych. W następnym numerze Street Extreme ma być np o moim klubie i zlocie + mój samochodzik. I to jest fajne a nie psie wystawy.
Zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Basenji napisał(a):

zdrówko

Pzdr.

Oj Asia, jak ty nie przyjmujesz argumentacji innej niż swoja.
Gdyby Piesiak został parę razy tatusiem, czyli potwierdził w praktyce klasę to zapewne byłaby motywacja do zabawy w jakichś interchampionów. I byłby zwrot kosztów - to jasne.
A naprawdę psie zawody mają się nijak jeśli chodzi o atrakcyjność do zlotów tuningowych. W następnym numerze Street Extreme ma być np o moim klubie i zlocie + mój samochodzik. I to jest fajne a nie psie wystawy.
Zdrówko

Basenji prawda jest taka ze dla każdego inne hobby jest ciekawe :wink: wiec luz :)