Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 A teraz Miot B Kokojambo's Bora Badiri Kokojambo's Bora Bahati Kokojambo's Bora Bushuti Kokojambo's Bora Bwana Kokojambo's Bora Bayana Kokojambo's Bora Bendera Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 I bardzo dobrze! Wrócilismy do współczesności. Tak trzymać. Pzdr. Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Miot A Kokojambo's Aali Ajabu Kokojambo's Aali Asimba Kokojambo's Aali Anjili Kokojambo's Aali Asali Kokojambo's Aali Ayala Kokojambo's Aali Azima Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrze! Wrócilismy do współczesności. Tak trzymać. Pzdr. :multi: Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Kenzongo's Kanjara Sternhimmels Extempore Erich Quote
Nale Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 a ja to mysle, ze watek bedzie bardziej interesujacy jak beda w nim polskie basenji i ewentualnie jakies wyjatkowe z zagranicy (zwyciezcy z wystaw, psiaki z najlepszych chodowli, o nietypowej masci, badz takie, ktore komus sie wyjatkowo podobaja), inaczej bedziemy mieli tu setki zdjec, a prawda jest taka ze kazdy moze je sobie szybko znalezc w internecie. w skrocie: jestem za wieksza selekcja:) choc wszystkie do tej pory wklejonye sa piekne:D pozdrawiam! Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no to niech beda jakies wyjatkowe Championy INT & FIN & N & S CH, FINW-87 Feidias może byc :evilbat: Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 INT & FIN & S & N & DK CH, WW-89 Silentium Faida INT & FIN & S & N CH Azenda Gilt Edge INT & FIN & S & N CH, FINW-76,-77 Azenda Flying High Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 INT & FIN & N & S CH Gyltholmens Figaro wiem że troche stare, bo czarno-białe, ale za to utytułowany pies :evilbat: -------------------------------------------------------------------------- INT & FIN & EST & LTU & RUS & LV & BLR CH, ESTW-96, LTUW-00 BISS Veteran 2003 TOP Basenji Veteran 2003 in Finland Zindika's Danzanita ----------------------------------------------------------------------------- FIN & EST & LTU & BLR CH Kwanza's Tiger Eye Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 GOONIES OUT OF AFRICA CH. ITALY ------------------------------------------------------------------------------ CH. Faraoland Luxor Out of Africa at Cruft : 2nd in open male. Judge : Andrew Brace. Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 ch. spain ch. international CH. luxembourg hi-hi booh OUT OF AFRICA ------------------------------------------------------------------------- ch. germany (klub) ch. international ch. austria ch. italy ch. belgium ch. luxembourg ch. cuba ch. monaco ch. spain ch. world ch. france ch. puerto rico ch. europe ch. sweden ch. holland ch. swiss IMPALA QUEEN OUT OF AFRICA ------------------------------------------------------------------------------ magic potion OUT OF AFRICA - podoba mi się ta suka, tylko jest troche długa ch. austria ch. canada ch. danemark ch. spain ch. international ch. israel ch. luxembourg ch. norway ch. sweden Quote
Savannah Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 movie star OUT OF AFRICA ch. germany (klub) ch. international ch. germany (vdh) ch. luxembourg ch. austria ch. monaco ch. belgium ch. polen ch. croatia ch. tchequia ch. france ch. slovenia ch. holland CH. sweden ch. hungary -------------------------------------------------------------------------------- Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Savannah - ale ja nadal myslę, że nie o to chodziło Nale. Prawdą jest, że te psiaki łatwo można znaleźć z Internecie. Nale chodzi o zdjęcia psiaków żyjących tu i teraz. Widzianych na wystawach, na spacerach (!) i ewentualnie jakiś super psiak z zaprzyjaźnionej hodowli. Nie tylko pozycje wystawowe; ma być śmiesznie, wesoło, ciekawie! No i oczywiście - BEZ TYTUŁÓW!!! Tu nie chodzi o szastanie tytułami, lecz po prostu o własną wizję basków. Chyba zgodzisz się Nale ze mną? Pzdr. Quote
Basenji Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jeszcze mnie tu nie było. To są fotki z jesiennego Legionowa- baski od p.Kramarowa. czarno-biały fo Faraoland VICTORY & FREEDOM tricolor to Ypsilon I AM NOT AN ANGEL rudo-biała Ypsylon - CHATTANOOGA CHOO CHOO ZDRÓWKO Quote
agabass Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No to teraz trochę wolniej Savannah chciała bobrze, ale się rozpędziła. Zaczynamy od nowa. Wklejajcie fotki basków, któtre zamieszkują Polskę i które również spotykacie na całym świecie , na wystawach, czy też na ulicy. Może uchwycicie ciekawe i niecodzienne zachowania basków, które warto zobaczyć. Jeżeli będzie możliwość to do każdego zdjęcia dopiszcie imnię psiaka i przydomek hodowlany i tyle. Tytułów nie chcemy. Teraz to już chyba wszystko jasne. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Tak jest. Teraz jest jasne, proszę pani Agabass:)) Pzdr. Quote
Savannah Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 :bigcry: buuuu to ja sie tak wysilałam a tu nic..... :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pozdrawiam w smutku :cry: Quote
Savannah Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Basenji kolor marmurkowy- nie uznany przez FCI Quote
Asiaczek Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Savannah napisał(a)::bigcry: buuuu to ja sie tak wysilałam a tu nic..... :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pozdrawiam w smutku :cry: Savannah - nie rozpaczaj. Dzięki Tobie mieliśmy okazję pooglądać kilka naprawdę ładnych basków-rudasków! A teraz masz kolejne zadanie-wyzwanie: na wystawach masz się rozglądać czy sa jakieś zgłoszone baski. Jeżeli tak - robisz zdjęcie, w domu ustalasz w katalogu dane psiaka i wstawiasz na ten topik. A my, nieobecni na wystawie, żałujemy i cieszymy się, że jakiś basek pojawił się na ringu. :P Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 [quote name='Savannah']Basenji kolor marmurkowy- nie uznany przez FCI Dzięki za wstawienie tego zdjęcia do topiku. Pzdr. Quote
Basenji Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Załatw takie kolorowe. A poza tym, to chyba basek nie z Polski. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Na pewno wejdę na stronę i zobaczę. A że nie z PL to ręczę głową. Pewnie z Ameryki lub Skandynawii. Pzdr. Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Draka - OBSESSION Stellanova. Urwis - OXYGEN Stellanova no i musicie mi wybaczyś ale i swojego Goma też wcisnę GAZAR SUN AND SHADOW Asiaczek Quote
Basenji Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 O matku, jakie ładne pieski /suki. A co to za rasa? ( przepraszam za tak politycznie niepoprawne pytanie. Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts