Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ sporo jeżdżę na wystawy i widuję tam różne basenji, postanowiłam powstawiać do tego tematu zdjęcia tych właśnie "obcych" basków. Pomoże mi przy tym Agabass, bo jej umiejętności komputerowe są tutaj nieocenione.

Każdy, kto chciałby wkleić tutaj zdjęcie swojego pupila, proszony jest o podanie pełnej nazwy psa (bez uzyskanych tytułów - bo tu nie chodzi o chwalenie się tytułami) w odpowiednim formacie, tzn.: IMIĘ + przydomek psa. I ewentualnie datę i miejsce zrobienia zdjęcia.

Ja już mam trochę zdjęć, ale tempo ich wklejania będzie zależało od Agabass. To za Nią trzeba trzymać kciuki, aby Jej się chciało...

Zapraszam wszystkich do współpracy.
Pzdr.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to zaczynamy Asiaczku prześlij foty i już biorę się do roboty. Jak widać Savannah też pomoże.
To ja zacznę od Goma. Coć wszyscy go już znacie, ale niech ma chłopaczyna. GAZAR SUN AND SHADOW Asiaczek (po domowemu Gomez).
maleństwo

i trochę starszy

Posted

OXYGEN Stellanova (po domowemu Urwis) właściciel Nale

Stojący Oxygen Stellanova i leżacy Gazar Sun and Shadow Asiaczek

Od lewej GAZAR Asiaczek OXYGEN Stellanova i HERE AND THERE Asiaczek

HERE AND THERE Asiaczek i Abotere's ADUNBI właściciel Asiaczek

Abotere's ADUNBI

to narazie na tyle.
Asiaczku pozwoliłam sobie na wstawienie fotek jak masz jakieś uwagi to daj znać. Zrozumiałam, ze mają to być zdjęcia z życia naszych pociech. Czekam na zdjęcia od Ciebie. Pozdrawiam

Posted

Tak Savannah mają to być fotki i naszych psiaków i światowych hiihiiihi dobrze zrozumiałaś. Nasze też tu się pojawią. Ja z Asiaczkiem gadałam i atk tu napisałam jakby wszyscy mieli zrozumieć o co mi chodzi :lol:
Pozdrawiam

Posted

Ale żeście ruszyły do boju. No, no, no...
A co do tego, jakie psiaki mają być w tym topiku, to myślałam bardziej o współczesnych psiakach, widywanych na wystawach lub... w najbliższej okolicy. Ale trochę historii z dalekiej Anglii /Ameryki nie zaszkodzi. Dzięki Savannah.
Agabass - dobrze, że wrzuciłaś wczesne zdjęcie Goma i zdjęcia naszych babasków na spacerach. Choć ja o moich maluchach myślałam, żeby je wrzucić na ostatku. Bo one są już znane na DGM. A moja konkurencja to takie meteory: dzisiaj są i to wszystko. A jutro... kto to wie, co będzie jutro, prawda?
pzdr.