Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
U mnie na stronie jest napis, że kopiowanie jest zabronione :evilbat: nie umiesz czytać :evilbat:

Tak piekne spódnice Pań po 50-siatce 8) kup sobie taka, będziesz jeszcze bardziej uroczo wygladała 8) :bigok: Jak taka zapatrzona w USA jestes, cud miód i orzeszki 8)
ooo a co tu widac, czyzby długa kiecke :cunao: :cunao:

Ty dziewczyno masz jakis komplex co do swoich nóg czy jak :roll:

jedyne co można "powiedziec" to :cunao: :cunao:

mrrrr jakie kolana :lol:
wiecej nie widze bo to przeciez spodnica do kolan 8)

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):

CO Z TA ROZPISKĄ..mam nadzieje ze jutro bedzie;))
a Savannah skad wiesz ze ocenia Kozber? Bo mi napisali ze Rehanek.

No wlasnie nie wiem... mi powiedzieli jak dzwonilam ze dzisiaj wieczorem albo jutro rano bedze plan sedziowania i stawki ilosciowe... wiec mam nadzieje, ze tak jak powiedzieli , tak zrobia.... :wink:

Posted

Flashi ja wcale nie mam krótszych od ciebie :roll:
Tylko zawsze nic nie jem jak mam biegac po ringu i mi sie podciagają czasem :-?

mysle ze własnie ten mechanizm tutaj zadziałał, prawda Atik&Shapali, ponajesz chyba siebie co :grins:

a co do handlingu to mysle, ze twojego do mojego to nie ma co porównywac, róznica jak Grand Canion tez z USA :cool1:

Posted

flashka-g napisał(a):

Lidka na Victorach to ja bylam..i faktycznie te ruskie panny miały niezle kiecki..ja tam wolałam sie odznaczac i mialam krótką:)) Jak nigdy:)
Ale nie tu mowa o ubraniach tylko na innym topicu..

no też tak słyszalam :) to chyba robi wrażenie :lol:

a Savannah skad wiesz ze ocenia Kozber? Bo mi napisali ze Rehanek.

Asia ja z tego co wiem to ocenia p.Kozber
A swoją drogą czemu raz mówisz mi po imieniu a raz nickiem? :wink:

Posted

hmm ok o co come`one?? z tego co widac na zdjeciu to spodnica jest do kolan....hmmm czy tylko ja mam przewidzenia :roll:

a jak juz prezentujecie swoje ciała to ja tesh moge prawda:) hmm a spodnice z rozpierdarkiem to podstawa..zeby wlasnie sie nie podnosiły do góry:)) lepiej dluzsza a z wiekszym rozpierdakiem uwazam..
jak ja tu...gdzie normalnie mam ja do kolan.

A co do handlingu- Aga nie jest handlerem- wystawianie pozostawia mi gdy tylko moge:))

Posted

Asia i ja tego podejscia własnie nie rozumiem, bo na zdjęciu z Asanpi co ta dziewczyna wkleiła też się schylam, co za tym idzie spodnica sie podnosi i ma do mnie jekieś halo :roll:
Ale widze, ze jej bronisz oki niech ci będzie :bigok:

To nie ja zaczełam się mądrzyć na temat handlingu, jak tylko chciałam zauwazyć :roll:

Posted

No Marta ale ja jak sie schylam na tej fotce wczesniej to nie mam az tak jej krótkiej:P a jak kucam...a to inna bajka:)) Ale spoko looos mi to nie przeszkadza hehe a co sama bym tak wystawiala gdyby bylo mi wygodnie- ale nie jest.

http://www.ush.pl/funny/P6200133.JPG hmm...a to chyba ta spodnica Agnieszki...faktycznie jest do kolan:)) to nie ja mialam przewidzenia:) :lol:

Posted

Widzisz róznica taka, ze moja spodnica jest do kolan.
Jak ty tego nie widzisz to ja nic nie poradze.

Jak dla mnie jest to jasne.

ruch 8) :

( bylo strasznie zimno, ale jakos to nie przeszkadzało :))

statyka, bez schylania :lol:

Jak dla mnie koniec tej żenady.
Kazdy niech sie nosi jak uważa za stosowne.

Ja tylko spytałam czy sędzia lubi krótkie spódniczki :) heh

Widocznie coś nie tak, może czuły punkt, skoro wynikła z tego galeria kolanek :)

Posted

:roll:
no temat super... dogo chyba nie jest po to by bawic sie w osadzanie itd... nigdzie w regulaminie nie ma dokad powinna byc spodnica... jak kto woli... jedni wola do kostek, inni do kolan, inni wola spodnie!! czy jest sens o tym dyskutowac?
kazdy robi tak jak lubi i kropka!

Posted

Asia wstawiasz fotke z wystawy w Szczecinie 2004 a ja z wystawy klubowej w 2005 roku, nie wiem czy to ta sama spódnica :wink:

W Sopocie oceniała Pani sędzina a ja w spódnicy, co za szok to musi być dla co niektórych :roflt:

Posted

ale piewrsza fota tam gdzie Shap jest w ruchu - Aga miala ta sama spodnice o to sie czepialiscie..wogole bosze o czym ja tu pisze :lol:
Kurde juz mówiłam ..jak macie co pokazywac to pokazujcie :D Sexapeal w modzie:)

Posted

Wiesz Asaia siedzę i zmianki w pracy robie, nudne to jak cholera :-? , a tu taka rozrywka :grins: , jakiejs dziewczynie przeszkadza moja spódnica :o , no co za hit sezonu :cunao: , ja bym na takie cos nie wpadła, aby innej kobiecie wytykac spódnice, no jak bym była facetam to co innego :cool1:
Grunt to dobre argumenty w dyskusji :roflt:

Posted

Miśka napisał(a):
Savannah napisał(a):
oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink:

nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll:

:roll:
literówki zdarzaja sie kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to nie kompromitacja... literowka a kompromitacja to dwa rozne pojecia...

Posted

Miśka napisał(a):
Savannah napisał(a):
oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink:

nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll:

wiesz m. jeśli by się tu wszystkich czepiac jak pisza to nie wiem ile postów byś musiała napisac :wink: s