maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):U mnie na stronie jest napis, że kopiowanie jest zabronione :evilbat: nie umiesz czytać :evilbat: Tak piekne spódnice Pań po 50-siatce 8) kup sobie taka, będziesz jeszcze bardziej uroczo wygladała 8) :bigok: Jak taka zapatrzona w USA jestes, cud miód i orzeszki 8) ooo a co tu widac, czyzby długa kiecke :cunao: :cunao: Ty dziewczyno masz jakis komplex co do swoich nóg czy jak :roll: jedyne co można "powiedziec" to :cunao: :cunao: mrrrr jakie kolana :lol: wiecej nie widze bo to przeciez spodnica do kolan 8) Quote
Natalia_W Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 flashka-g napisał(a): CO Z TA ROZPISKĄ..mam nadzieje ze jutro bedzie;)) a Savannah skad wiesz ze ocenia Kozber? Bo mi napisali ze Rehanek. No wlasnie nie wiem... mi powiedzieli jak dzwonilam ze dzisiaj wieczorem albo jutro rano bedze plan sedziowania i stawki ilosciowe... wiec mam nadzieje, ze tak jak powiedzieli , tak zrobia.... :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Flashi ja wcale nie mam krótszych od ciebie :roll: Tylko zawsze nic nie jem jak mam biegac po ringu i mi sie podciagają czasem :-? mysle ze własnie ten mechanizm tutaj zadziałał, prawda Atik&Shapali, ponajesz chyba siebie co :grins: a co do handlingu to mysle, ze twojego do mojego to nie ma co porównywac, róznica jak Grand Canion tez z USA :cool1: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 flashka-g napisał(a): Lidka na Victorach to ja bylam..i faktycznie te ruskie panny miały niezle kiecki..ja tam wolałam sie odznaczac i mialam krótką:)) Jak nigdy:) Ale nie tu mowa o ubraniach tylko na innym topicu.. no też tak słyszalam :) to chyba robi wrażenie :lol: a Savannah skad wiesz ze ocenia Kozber? Bo mi napisali ze Rehanek. Asia ja z tego co wiem to ocenia p.Kozber A swoją drogą czemu raz mówisz mi po imieniu a raz nickiem? :wink: Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 hmm ok o co come`one?? z tego co widac na zdjeciu to spodnica jest do kolan....hmmm czy tylko ja mam przewidzenia :roll: a jak juz prezentujecie swoje ciała to ja tesh moge prawda:) hmm a spodnice z rozpierdarkiem to podstawa..zeby wlasnie sie nie podnosiły do góry:)) lepiej dluzsza a z wiekszym rozpierdakiem uwazam.. jak ja tu...gdzie normalnie mam ja do kolan. A co do handlingu- Aga nie jest handlerem- wystawianie pozostawia mi gdy tylko moge:)) Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a): A swoją drogą czemu raz mówisz mi po imieniu a raz nickiem? :wink: Trzeba sobie urozmaicać :D Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Asia i ja tego podejscia własnie nie rozumiem, bo na zdjęciu z Asanpi co ta dziewczyna wkleiła też się schylam, co za tym idzie spodnica sie podnosi i ma do mnie jekieś halo :roll: Ale widze, ze jej bronisz oki niech ci będzie :bigok: To nie ja zaczełam się mądrzyć na temat handlingu, jak tylko chciałam zauwazyć :roll: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 flashka-g napisał(a):Savannah napisał(a): A swoją drogą czemu raz mówisz mi po imieniu a raz nickiem? :wink: Trzeba sobie urozmaicać :D no też prawda :) :wink: Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 No Marta ale ja jak sie schylam na tej fotce wczesniej to nie mam az tak jej krótkiej:P a jak kucam...a to inna bajka:)) Ale spoko looos mi to nie przeszkadza hehe a co sama bym tak wystawiala gdyby bylo mi wygodnie- ale nie jest. http://www.ush.pl/funny/P6200133.JPG hmm...a to chyba ta spodnica Agnieszki...faktycznie jest do kolan:)) to nie ja mialam przewidzenia:) :lol: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Widzisz róznica taka, ze moja spodnica jest do kolan. Jak ty tego nie widzisz to ja nic nie poradze. Jak dla mnie jest to jasne. ruch 8) : ( bylo strasznie zimno, ale jakos to nie przeszkadzało :)) statyka, bez schylania :lol: Jak dla mnie koniec tej żenady. Kazdy niech sie nosi jak uważa za stosowne. Ja tylko spytałam czy sędzia lubi krótkie spódniczki :) heh Widocznie coś nie tak, może czuły punkt, skoro wynikła z tego galeria kolanek :) Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 :roll: no temat super... dogo chyba nie jest po to by bawic sie w osadzanie itd... nigdzie w regulaminie nie ma dokad powinna byc spodnica... jak kto woli... jedni wola do kostek, inni do kolan, inni wola spodnie!! czy jest sens o tym dyskutowac? kazdy robi tak jak lubi i kropka! Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Asia wstawiasz fotke z wystawy w Szczecinie 2004 a ja z wystawy klubowej w 2005 roku, nie wiem czy to ta sama spódnica :wink: W Sopocie oceniała Pani sędzina a ja w spódnicy, co za szok to musi być dla co niektórych :roflt: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a tu wiekszy szok!!! Marcik na bisie w spodniach :o a byl pan sedzia :o JAK MOGŁAŚ!!!!... gdybys miala sponice bylabys na I lokacie 8) :lol: :wink: :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 w spodniach Marta też była w Zabrzu - ale tyo chyba uzasadnione bo sedzina była :lol: :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a ja myslałam, ze dlatego, ze październik :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):a ja myslałam, ze dlatego, ze październik :wink: o pogodzie pisałam wczesniej :) niektorzy mogli nie załapac :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dziewczyny nie gadac mi tu tyle :wink: bo spódnisi nie zdazę na Nowa Rudę skrócic i o czym będziemy po show dyskutować :sweetCyb: :roflt: Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ale piewrsza fota tam gdzie Shap jest w ruchu - Aga miala ta sama spodnice o to sie czepialiscie..wogole bosze o czym ja tu pisze :lol: Kurde juz mówiłam ..jak macie co pokazywac to pokazujcie :D Sexapeal w modzie:) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Wiesz Asaia siedzę i zmianki w pracy robie, nudne to jak cholera :-? , a tu taka rozrywka :grins: , jakiejs dziewczynie przeszkadza moja spódnica :o , no co za hit sezonu :cunao: , ja bym na takie cos nie wpadła, aby innej kobiecie wytykac spódnice, no jak bym była facetam to co innego :cool1: Grunt to dobre argumenty w dyskusji :roflt: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: a ty za poszerzenie :lol: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Savannah napisał(a):oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll: :roll: literówki zdarzaja sie kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to nie kompromitacja... literowka a kompromitacja to dwa rozne pojecia... Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Savannah napisał(a):oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll: wiesz m. jeśli by się tu wszystkich czepiac jak pisza to nie wiem ile postów byś musiała napisac :wink: s Quote
Recommended Posts