sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):niech mnie..... diabli wezmą :evilbat: moge mogę kolejnym 8) no skoro mogę :wink: mówisz masz Artik&Shapali :evil_lol: (szpas jak to na ślunsku gołdają :baby: ) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):niech mnie..... diabli wezmą :evilbat: moge mogę kolejnym 8) no skoro mogę :wink: mówisz masz Artik&Shapali :evil_lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: to się magia nazywa :lol: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):maga18 napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) pancia mu wybrała 8) :wink: a jak :bigok: to widac, przynajmniej fajny jest :) mi sie podoba :wink: a dziekuje :D a zdjecia widzialas ??? :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):Savannah napisał(a):maga18 napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):[quote name='maga18']jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) pancia mu wybrała 8) :wink: a jak :bigok: to widac, przynajmniej fajny jest :) mi sie podoba :wink: a dziekuje :D a zdjecia widzialas ??? :lol: nie :cry: ale jesli sa na www to sobie zobacze :) a obroza z brylancikami jest :) :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 przed chwila widziałam :) :) boskie! :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):cukiereczki moje :lol: 8) :angel: taa słodziaki :) a ja widziałam u Ciebie na www również Toffika w czerwonym dzianku :wink: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 jak byl malutki to mial czerwony sweterk, teraz ma zielony sweterk, niebieskie spioszki, pomaranczowy kombinezon na polarze przeciw deszczowy i ten polarek ;) a Milka ma zielone spioszki, odziedziczyla czerwony sweterk, ma jeszcze zielony kombinezon na polarze przeciwdeszczowy i bluzeczke rozowo - zielono - chyba niebieska :lol: :wink: paradowala w niej w Poznaniu 8) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):jak byl malutki to mial czerwony sweterk, teraz ma zielony sweterk, niebieskie spioszki, pomaranczowy kombinezon na polarze przeciw deszczowy i ten polarek ;) a Milka ma zielone spioszki, odziedziczyla czerwony sweterk, ma jeszcze zielony kombinezon na polarze przeciwdeszczowy i bluzeczke rozowo - zielono - chyba niebieska :lol: :wink: paradowala w niej w Poznaniu 8) normalnie się rozpływam jak to czytam :) fajnie maja Twoje piesie :angel: :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 a obrożka z brylancikami?? :( :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Mów Madziu od razu że straż graniczna i słoneczny patrol :angel: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Mów Madziu od razu że straż graniczna i słoneczny patrol :angel: tiaa :lol: ale fajnie :lol: :wink: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a): ośmieszasz się czy mi się tylko zdaje?? :roll: to jest Twój argument?? Jak dobrze rozumiem do mnie i to jest personalnie :evilbat: i chyba mamy rózne definicje krótkich spodnic, bo dla mnie to sa za tyłek, a nie do kolan 8) nie było personalnie, teraz będzie :-? powiesz mi jaka różnica jest między tą spódniczką a taka za tyłek?? http://www.husky-opole.gigasoft.pl/asanpi_galeria/asanpi-ring-4.jpg Savannah napisał(a): Jak dla mnie krótka spodnica to taka co prawie tylek widac, i jakos Ty Marta nosisz spodniczke a NIE MINIÓWKE! bo jest różnica :) Zreszta jak zauważyłam Marta wystawia w spodniczce latem jak jest gorąco, nie dziwie się zreszta. I u każdego sedziego różnej płci( TAK PAŃ TEŻ!) Czyli to nie krótka spódniczka?? sh_maniak napisał(a): pokaż mi który handler wystawia w długich spódnicach psy co trzeba pokazać w szybkim ruchu ??) PROSZE A tak na marginesie to u husky ważny jest wydajny ruch a nie szybki (czyli bezsensowne ściganie się po ringu) mający na celu zwróćić uwage sędziego na psa. Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 obrozek jako takich nie maja... w Polsce nic ladnego nie moge znalezc :roll: a co do slonecznych patroli i straznikow granicznych to to sie tyczy Sopotu :lol: - idziemy sobie plażą, psiaki ubrane bo zimno... a dzieci krzyczą "ooooooooo ten pies to ratownik!! sloneczny patrol... a ten drugi to narkotyki znajduje... straz graniczna 8) " :lol: :lol: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ale to chyba sprawa indywidualna jak kto sie ubiera prawda?? Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):ale to chyba sprawa indywidualna jak kto sie ubiera prawda?? no pewnie że indywidualna. Pozatym indywidualna sprawa jest to jak ktoś się czuje w tym w czym się ubiera. :wink: Niektórzy nie potrafia tego zrozumiec Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):sh_maniak napisał(a): ośmieszasz się czy mi się tylko zdaje?? :roll: to jest Twój argument?? Jak dobrze rozumiem do mnie i to jest personalnie :evilbat: i chyba mamy rózne definicje krótkich spodnic, bo dla mnie to sa za tyłek, a nie do kolan 8) nie było personalnie, teraz będzie :-? powiesz mi jaka różnica jest między tą spódniczką a taka za tyłek?? http://www.husky-opole.gigasoft.pl/asanpi_galeria/asanpi-ring-4.jpg . ja tu widze spodniczke do kolan. a te co wszystkim łaskawie przedstawiłas to sa spódnice długie do kostek..eh :lol: Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a jak Marta ma co pokazac to niech pokazuje..gorzej z tymi co nie maja co pokazac to niech nie pokazują 8) Chociaż jak kto woli:) A ja bede wystawiac psiaki w otwartej i championów, juz sie nie moge doczekać sobótki :D oH My GoSh;] Quote
Natalia_W Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 A ja wystawiam w niedziele... i mam nadzieje, ze pogoda nie popsuje mi tego planu :lol: flashka-g - zgadzam sie z Toba :wink: jak ma co pokazywac to niech pokazuje :wink: hehe Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 oj kobieciska macie problemy z okresleniem długości??? wyzej przedstawiam spodnice do kolan..i powiem ze PODZIWIAM Marte ze umie wystawiac w dużo krótszej bo ja sie dobrze w takiej bym nie czuła :roll: Znowu w takiej długiej....heh to moze suknie balową odrazu jak SHOW to SHOW :fadein: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 U mnie na stronie jest napis, że kopiowanie jest zabronione :evilbat: nie umiesz czytać :evilbat: Tak piekne spódnice Pań po 50-siatce 8) kup sobie taka, będziesz jeszcze bardziej uroczo wygladała 8) :bigok: Jak taka zapatrzona w USA jestes, cud miód i orzeszki 8) ooo a co tu widac, czyzby długa kiecke :cunao: :cunao: Ty dziewczyno masz jakis komplex co do swoich nóg czy jak :roll: Dzieki Flashi :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 flashka-g napisał(a):heh to moze suknie balową odrazu jak SHOW to SHOW :fadein: chyba na Victorach na Słowacji można spotkac osoby wystawiajace w sukniach balowych? nie wiem, nie widziałam tylko słyszałam :) Quote
Natalia_W Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 dlatego ja wystawiam w spodniach albo spodnicy do kolan 8) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):U mnie na stronie jest napis, że kopiowanie jest zabronione :evilbat: nie umiesz czytać :evilbat: Tak piekne spódnice Pań po 50-siatce 8) kup sobie taka, będziesz jeszcze bardziej uroczo wygladała 8) :bigok: Jak taka zapatrzona w USA jestes, cud miód i orzeszki 8) ooo a co tu widac, czyzby długa kiecke :cunao: :cunao: Ty dziewczyno masz jakis komplex co do swoich nóg czy jak :roll: jedyne co można "powiedziec" to :cunao: :cunao: Quote
flashka-g Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Aguśka ma niezłe nogi:p jakbym była facetem to był oczu nie odrywała :lol: A ja na tej focie nic nie widze..ślepa chyba jestem :roll: Lidka na Victorach to ja bylam..i faktycznie te ruskie panny miały niezle kiecki..ja tam wolałam sie odznaczac i mialam krótką:)) Jak nigdy:) Ale nie tu mowa o ubraniach tylko na innym topicu.. CO Z TA ROZPISKĄ..mam nadzieje ze jutro bedzie;)) a Savannah skad wiesz ze ocenia Kozber? Bo mi napisali ze Rehanek. Quote
Recommended Posts