Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):sh_maniak napisał(a): Miśka a gdzie Reimar?? :roll: Nie wywołuj wilka z lasu. kto by chciał wywoływac wilka? 8) Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):boze... nie kompromituj sie juz. co jak co ale ja się nie skompromitowałam :wink: przynajmniej nie w topic Nowa Ruda :wink: Czyżby kolejna przewrazliwiona co wszystko bierze do siebie? A ptaszki spiewaja :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a): A dobrze wiesz czemu pytamy o Reimar :grins: adwokaci diabła :evil_lol: ( żartuje of kors :wink: ) wiadomo :) lepszy diabeł niż płotka "( żartuje of kors :wink: )" Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 co jak co ale ja się nie skompromitowałam to moze lepiej ze zyjesz w nieswiadomosci... trwaj sobą. Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):Miśka napisał(a):Marta, mialam dopisac tam, ze team dwuosobowy ;-) Reimar jest na psach zaprzegowych, ona z Lublina chyba a tak naprawde co w tym dziwnego ze Kozber oglada sie za spodniczkami :) facet przeciez to ma prawo. Lidka, śmiecisz znowu. Dodaj od razu Marte do listy przyjaciol na swojej stronie (Marta, nie bierz tego absolutnie do siebie) Nie wiem czy Marcie o to chodziło jak pytała o Reimar :lol: I nie rozumiem teamu dwuosobowego bo ja wiem ze tylko ja z Poznania jestem :wink: a to kogo gdzie dodaje to moja indywidualna sprawa :wink: Wiadomo, Dodajesz jak masz interes :wink: Kasujesz jak wychodzi prawda na jaw :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):co jak co ale ja się nie skompromitowałam to moze lepiej ze zyjesz w nieswiadomosci... trwaj sobą. wzruszyłam sie dogłębnie :lol: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):sh_maniak napisał(a): A dobrze wiesz czemu pytamy o Reimar :grins: adwokaci diabła :evil_lol: ( żartuje of kors :wink: ) wiadomo :) lepszy diabeł niż płotka "( żartuje of kors :wink: )" w 100% się zgadzam :grins: , ale to dopiero jest ambaras gdy płotka ma sie za szczupaka :bigok: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):sh_maniak napisał(a): A dobrze wiesz czemu pytamy o Reimar :grins: adwokaci diabła :evil_lol: ( żartuje of kors :wink: ) wiadomo :) lepszy diabeł niż płotka "( żartuje of kors :wink: )" w 100% się zgadzam :grins: , ale to dopiero jest ambaras gdy płotka ma sie za szczupaka :bigok: i tu sie zgodze w 101%:bigok: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 smialo mozecie wszystkie wystapic w reklamie PLUS Gsm :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ale ACZKOLWIEK na pralke sobie kto przyklei :roll: :cunao: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):ale ACZKOLWIEK na pralke sobie kto przyklei :roll: :cunao: taa :lol: bo na pralce pusto :lol: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 le ACZKOLWIEK na pralke sobie kto przyklei jak to kto. Kopytko. Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: omega?? :lol: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: omega?? :lol: wiedziałam :) to musi być straszne S. , ale przynajmniej teraz rozumiem twoje flustracje :wink: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: omega?? :lol: wiedziałam :) to musi być straszne S. , ale przynajmniej teraz rozumiem twoje flustracje :wink: tiaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka A&S :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) pancia mu wybrała 8) :wink: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: omega?? :lol: wiedziałam :) to musi być straszne S. , ale przynajmniej teraz rozumiem twoje flustracje :wink: tiaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka A&S :lol: wow, ty to masz pamięć do cytatów niech mnie..... diabli wezmą :evilbat: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) pancia mu wybrała 8) :wink: a jak :bigok: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):[quote name='sh_maniak']No nie wierzę, że wam mało wilków jak same takie dookoła nas :bigok: taa i tylko słychac wycie :lol: :wink: omega?? :lol: wiedziałam :) to musi być straszne S. , ale przynajmniej teraz rozumiem twoje flustracje :wink: tiaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka A&S :lol: wow, ty to masz pamięć do cytatów niech mnie..... diabli wezmą :evilbat: ciekawa jestem jaki ty masz powód do flustracji, jak mój już tak "błyskotliwie" rozpracowałas :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):Savannah napisał(a):sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):jej roz czy nie jej roz :lol: Toffika polarek , czyli jego róż 8) pancia mu wybrała 8) :wink: a jak :bigok: to widac, przynajmniej fajny jest :) mi sie podoba :wink: Quote
Recommended Posts