Savannah Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Ki-wi napisał(a):No przynajmniej tak planuje.Dobrze,ze maz ma tez cos do zalatwienia we Wroclawiu,wiec nie bedzie psioczyl :lol: :oops: a tak to narzeka? :o :-? :wink: Quote
maga18 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ja tez bym narzekala jakby mnie z Hanovera do Nowej Rudy ciagneli :lol: Quote
Savannah Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 no jeśli od tej strony na to patrzec :evilbat: Quote
Ki-wi Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 hahahaa :wink: ...no pewnie,ze narzeka.Kombinuje wiec aby nasze sprawy akurat tak wypadly gdy jaks wystawa jest w okolicy.Maly coraz wiekszy i nie bedzie czasu na zrobienie ML.CH.,a ja bym bardzo chciala.Mojego faceta niestety nie bawi zabawa w wystawy i ,ze tak powiem jest zmuszony jechac ze mna.No i z Hannoveru do Wrocka to dobre 600km.,wiec nie za bardzo mu to po nosie. Za tydzien za to mamy wystawe tutaj...ale mam pietra :roll: ,sama ,nikogo nie znam a i konkurencja pewnie bedzie wielka. Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Ki-wi napisał(a):hahahaa :wink: ...no pewnie,ze narzeka.Kombinuje wiec aby nasze sprawy akurat tak wypadly gdy jaks wystawa jest w okolicy.Maly coraz wiekszy i nie bedzie czasu na zrobienie ML.CH.,a ja bym bardzo chciala.Mojego faceta niestety nie bawi zabawa w wystawy i ,ze tak powiem jest zmuszony jechac ze mna.No i z Hannoveru do Wrocka to dobre 600km.,wiec nie za bardzo mu to po nosie. Za tydzien za to mamy wystawe tutaj...ale mam pietra :roll: ,sama ,nikogo nie znam a i konkurencja pewnie bedzie wielka. no nie.... fajnie by było jak bys skończyła ten Ch.Mł.... a moze wybierzesz się do Głogowa w Lutym? o ile psiak ma jeszcze czas? bo bys miala jedno z dużej, z Wrocławia, potem Zw.mł z Nowej Rudy no i Głogów? Pomyśl o tym :wink: Quote
jostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Mialam nie jechać, ale mnie znajomi namówili i chyba się pojawię, tylko jeszcze nie wymysliłam z którym psiakiem :roll: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 jostra - bierz wszystkie!!! Masz jeszcze czas za wysłanie i opłacenie (do końca tego tygodnia, chyba, albo i dłużej, nie pamiętam). pzdr. Quote
jostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Tylko, że do konca tygodnia raczej nie znajdę sponsora :evilbat: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jakiś kredyt u ewentualnego sponsora? pzdr. Quote
jostra Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Za duzo tych kredytów, chyba niedługo ogłoszę niewypłacalność ;) :evilbat: Quote
scottieserwis Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 o ile się wybiorę to będą szkociska i westie :D :wink: Quote
Asdf Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Aby nie było za mało husky to my też się wybieramy 8) Quote
flashka-g Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 No Agnieszka mysle ze dobrze robisz:)) Temu sedziemu Shapali sie bardzo podobal :D Był nim zachwycony we Wrocławiu..z rsezta sama widzialas jak sie to skonczyło (pudłem na 1-szej lokacie) 8) Quote
Asdf Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Flashka a ty wybierasz się na tę wystawe?? Jak tak, to czy moge liczyć na twoje wsparcie w handlingu? Buziaczki :wink: Quote
flashka-g Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hmm...wtedy z Shapalim wygralismy obojga...to teraz mam nadzieje to powtórzyc...baa musi tak byc 8) :D Quote
Asdf Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Czy ktoś z WARSZAWY lub POZNANIA ma może wolne miejsce dla 1 osoby i 1 grzecznego pieska??? :) Quote
jovi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Słuchajcie, ja dopiero teraz sie ocknełam, to już ostatni dzwonek żeby się zgłosić, ale najpierw chciałam zapytac o Panią sędzinę Elke Pepper. Czy jest bardzo surowa, jak ocenia: dotykowo, bezdotykowo :D , liczy nawet M3 :D ? Quote
Złośnica Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 a czy ktoś ze śląska się wybiera na sobotę i miałby miejsce na furze ?? albo służył transportem na trasie Wrocław - NR ?? mam troszke niepewny transport samochodowy a wolałabym mieć jakieś zabezpieczenie :lol: Quote
flashka-g Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 czy ktos wie moze czy zostanie przesuniety termin zgloszen o kilka dni? Quote
jostra Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Na stronie O/Wałbrzych jest następująca informacja: przedłużamy przyjmowanie zgłoszeń listownie do 18.11.2005 faksem i e-mailem do 21.11.2005 Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Na tę wystawę prawdopodobnie zostanie zgłoszona moja "córeczka" basenka: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (po domowemu Buszi) ruda w kolorze. Ma za sobą już 2 wystawy (klubową w Łodzi i międzynarodową we Wrocławiu). Obie zaliczone na "5-tkę"!. Zobaczymy co będzie w Nowej Rudzie, bo prezentować ją będzie jej właścicielka, nie ja. Ja w tym czasie będę czekała na małe baski-babaski! Albo będę je już niańczyła... Pzdr. Quote
tufi Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Rudy zgloszony, oplacony, hotel zarezerwowany :D Wystawiamy sie w sobote - Tuffi Boy Buteo, klasa mlodziezy, bullterier. Do zobaczenia :) Quote
Natalia_W Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Mam pytanie czy ktos z Was zglaszal mailem?? bo ja wyslalam i nie wiem czy powinnam dzwonic i potwierdzac czy sami mi cos przysla...??? :wink: Quote
kattka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ja zgłosiłam mailem. Chciałam potwierdzić telefonicznie, ale niestety nie otworzyli wczoraj jeszcze maili i nie byli w stanie powiedzieć, czy zgłoszenie doszło. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 O ile mnie wzrok nie myli to w V grupie oceniają Petr Rehanek CZ - Akita, Alaskan malamute, siberian husky Maciej Kozber-pozostałe. Zmiana obsady?? .Pozdrawiam Quote
Recommended Posts