HAWAN Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Witam, GRATULACJE dla wszystkich zwycięzców!!!! A mam takie pytanie, czy te medale na BOG to faktycznie ze złotem w środku były :))))? No i jeszcze prośba czy moglaby jakaś litościwa duszyczka podać stawkę hawańczyków? Pozdrowionka Hawan Quote
flashka-g Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 był swietny w ruchu...wedlug mnie powinien byc 1 albo 2 na BOG....szkoda ze sedzia tak nie uznał... Quote
Musiałek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 flashka-g napisał(a):był swietny w ruchu...wedlug mnie powinien byc 1 albo 2 na BOG....szkoda ze sedzia tak nie uznał... No tak to ponoć za ruch tez dostał Europejskiego Mł. ZW. w Tulln. A ja go jeszcze nie widziałam :cry: Quote
Musiałek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :))) A ty mnie jeszcze pogrążasz !!! :))) Zobaczę w Katowicach - mam nadzieję!! a do tego czasu może się nauczę patrzeć i rozróżniać ładny chód, może i mój Blusik cos ma po ojcu ?? :)) Quote
flashka-g Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 heheh:)) no na pewno odziedziczył nie ma innej opcji 8) Powiem ze mi sie marzy a nawet ze planuje owczarka autralijskiego dlatego tak wlasnie sie tym psem zainteresowalam :D Quote
Selena Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Artik&Shapali heheh nie szkodzi :P był ubaw przy tym :D mało sie nie wywaliłam zaplatana w smycz :lol: śliczny psiur :P a w ogole to psice są Sylwii (goldi) :P Nie wiem czemu ale własnie myslalam ze jestescie z dogomanii :D Quote
Elitesse Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 jeszcze taka malutka prrosba - moze mi ktos napisac sznaucery miniaturowe czrno-srebrne PSY w klasie mlodziezy ? 2 byly Quote
asiek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Elitesse napisał(a):jeszcze taka malutka prrosba - moze mi ktos napisac sznaucery miniaturowe czrno-srebrne PSY w klasie mlodziezy ? 2 byly BOSS Riddll Sasquehanna KONIAK Quote
Cockerek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Czy jakaś dobra duszyczka znajdzie się aby zapisać tu stawkę maltańczyków? Bardzo proszę :P Quote
Selena Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Maltanczyki: Psy, młodzież ONTARIO Wonder of Love otwarta ALLADYN Forusi (FCI) CHARMING Maltezzi Suki, szczeniaki WHITE MAGIC ONLINE-DREAMS młodzież SARA Biała Magia White Pearl Evelyn :) Quote
Cockerek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Ślicznie dziękuję Selena :P To było dla mnie b.ważne ;) Quote
maga18 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 BRAWA DLA WSZYSTKICH :klacz: NataliaW mi również miło było spędzić z Tobą czas :D Jeszcze raz wielkie gratki dla najpiękniejszego sznaucerka jakiego w zyciu widzialam!!! :klacz: :iloveyou: Quote
Gośka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Kochani czy ktoś może mi napisać jakie były pudle, plisss, bardzo to dla mnie ważne. Na pewno nie będzie dużo pisania bo pudli przeważnie jest kilka sztuk, jeśli wogóle jakiś są. Z góry dziękuję. :D Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Gośka napisał(a):Kochani czy ktoś może mi napisać jakie były pudle, plisss, bardzo to dla mnie ważne. Na pewno nie będzie dużo pisania bo pudli przeważnie jest kilka sztuk, jeśli wogóle jakiś są. Z góry dziękuję. :D PUDEL DUZY psy-szczenieta HUGO BOSS Marco Bohemica - bialy championy CALIMERO FREE Mysi kozisek - czarny suki posrednia FOREVER FREE Diamond and Pearls - czarna SREDNIE psy-mlodziez ATHOS Auryn-Bohemia - czarny posrednia CYRYL-PASCAL MK Złocisty Jastrun - czarny Quote
Selena Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 W ogole na wystawie był tylko jeden pudel, czarny, bo reszta nie dojechała... Dlaczego jest tak mało pudli? Kiedys bylystrasznie modne... ale właściwie to dobre dla rasy ;) Quote
Gośka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Selena masz rację, że to dobrze że pudle przestały być modne. W tej chwili w Polsce mamy przepiękne pudle, w większości są to importy, hodowcy też w większości przypadków na krycia jeżdżą za granicę. Pozostała grupka miłośników, którzy mimo że nie ma takiego obowiązku poddają swoje psy badaniom i w związku z tym mamy nie tylko piękne ale i zdrowe psy (za granicą istnieje obowiązek badań od dawna). Czysto polskich hodowli pozostało niewiele, ale te które zostały to właśnie te najlepsze, z najbardziej wartościwoymi zwierzętami i najbardziej utytuowanymi. A ten czarny pudel na wystawie to nie czasem średniak? Bo tylko średni piesek w pośredniej to "polak" reszta to psy czeskie :) Nie wiesz czy wyszedł na grupę? Quote
musia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 zCzy ktoś się zmiłuje i poda mi stawkę gończych polskich? Nie powinno być dużo. Quote
Selena Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 musia jak tylko bede w domu bo teraz siedz4e w szkole na informatyce i nie mam przy sobie katalogu. Gośka nie mam najzieleńszego pojecia czy to był polak czy czech :P ale faktycznie średniak :) Quote
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Musia specjalnie dla Ciebie Gonczy Polski :wink: PSY kl.mł 781.LITWIN Ziębowe Wzgórze kl.otwarta 782. HARNAŚ Trzy Potoczki SUKI kl.mł 783. LIMBA Ziębowe Wzgórze 784. PHARA Kłusująca Sfora kl.otwarta 785. HAŃCZA Trzy Potoczki kl.użytkowa 786 ETA Rumcajsowe Obejście Quote
musia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dziękuję za gończaki - fakt niewiele (chyba wszystkie planują się na światówkę w Poznaniu :lol: ) To może jeszcze ogarki polskie - co? Quote
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 byly tylko dwa : pies kl.weteranow: 788. BEJ suki: kl.otwarta: 789. Axana Słopnicka Przełęcz Quote
musia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 dziękuję raz jeszcze. A dzisiaj dowiedziałam się , że moja znajoma cavalierka Dee Dee (Azalea ESCLUSIVE) w Nowe Rudzie ładnie poszła i zakończyła championat. Quote
Recommended Posts