Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
GRATULACJE dla wszystkich zwycięzców!!!!
A mam takie pytanie, czy te medale na BOG to faktycznie ze złotem w środku były :))))?

No i jeszcze prośba czy moglaby jakaś litościwa duszyczka podać stawkę hawańczyków?

Pozdrowionka
Hawan

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
był swietny w ruchu...wedlug mnie powinien byc 1 albo 2 na BOG....szkoda ze sedzia tak nie uznał...

No tak to ponoć za ruch tez dostał Europejskiego Mł. ZW. w Tulln.

A ja go jeszcze nie widziałam :cry:

Posted

:)))

A ty mnie jeszcze pogrążasz !!! :)))

Zobaczę w Katowicach - mam nadzieję!! a do tego czasu może się nauczę patrzeć i rozróżniać ładny chód, może i mój Blusik cos ma po ojcu ?? :))

Posted

Artik&Shapali heheh nie szkodzi :P był ubaw przy tym :D mało sie nie wywaliłam zaplatana w smycz :lol: śliczny psiur :P

a w ogole to psice są Sylwii (goldi) :P

Nie wiem czemu ale własnie myslalam ze jestescie z dogomanii :D

Posted

Elitesse napisał(a):
jeszcze taka malutka prrosba - moze mi ktos napisac sznaucery miniaturowe czrno-srebrne PSY w klasie mlodziezy ? 2 byly

BOSS Riddll
Sasquehanna KONIAK

Posted

Maltanczyki:

Psy, młodzież
ONTARIO Wonder of Love
otwarta
ALLADYN Forusi (FCI)
CHARMING Maltezzi
Suki, szczeniaki
WHITE MAGIC ONLINE-DREAMS
młodzież
SARA Biała Magia
White Pearl Evelyn

:)

Posted

BRAWA DLA WSZYSTKICH :klacz:

NataliaW mi również miło było spędzić z Tobą czas :D Jeszcze raz wielkie gratki dla najpiękniejszego sznaucerka jakiego w zyciu widzialam!!! :klacz: :iloveyou:

Posted

Kochani czy ktoś może mi napisać jakie były pudle, plisss, bardzo to dla mnie ważne. Na pewno nie będzie dużo pisania bo pudli przeważnie jest kilka sztuk, jeśli wogóle jakiś są.
Z góry dziękuję. :D

Posted

Gośka napisał(a):
Kochani czy ktoś może mi napisać jakie były pudle, plisss, bardzo to dla mnie ważne. Na pewno nie będzie dużo pisania bo pudli przeważnie jest kilka sztuk, jeśli wogóle jakiś są.
Z góry dziękuję. :D

PUDEL DUZY
psy-szczenieta
HUGO BOSS Marco Bohemica - bialy
championy
CALIMERO FREE Mysi kozisek - czarny

suki posrednia
FOREVER FREE Diamond and Pearls - czarna

SREDNIE

psy-mlodziez
ATHOS Auryn-Bohemia - czarny

posrednia
CYRYL-PASCAL MK Złocisty Jastrun - czarny

Posted

W ogole na wystawie był tylko jeden pudel, czarny, bo reszta nie dojechała... Dlaczego jest tak mało pudli? Kiedys bylystrasznie modne... ale właściwie to dobre dla rasy ;)

Posted

Selena masz rację, że to dobrze że pudle przestały być modne. W tej chwili w Polsce mamy przepiękne pudle, w większości są to importy, hodowcy też w większości przypadków na krycia jeżdżą za granicę. Pozostała grupka miłośników, którzy mimo że nie ma takiego obowiązku poddają swoje psy badaniom i w związku z tym mamy nie tylko piękne ale i zdrowe psy (za granicą istnieje obowiązek badań od dawna). Czysto polskich hodowli pozostało niewiele, ale te które zostały to właśnie te najlepsze, z najbardziej wartościwoymi zwierzętami i najbardziej utytuowanymi.

A ten czarny pudel na wystawie to nie czasem średniak?
Bo tylko średni piesek w pośredniej to "polak" reszta to psy czeskie :) Nie wiesz czy wyszedł na grupę?

Posted

musia jak tylko bede w domu bo teraz siedz4e w szkole na informatyce i nie mam przy sobie katalogu.

Gośka nie mam najzieleńszego pojecia czy to był polak czy czech :P ale faktycznie średniak :)

Posted

Musia specjalnie dla Ciebie Gonczy Polski :wink:
PSY
kl.mł
781.LITWIN Ziębowe Wzgórze

kl.otwarta
782. HARNAŚ Trzy Potoczki

SUKI
kl.mł
783. LIMBA Ziębowe Wzgórze
784. PHARA Kłusująca Sfora

kl.otwarta
785. HAŃCZA Trzy Potoczki

kl.użytkowa
786 ETA Rumcajsowe Obejście

Posted

dziękuję raz jeszcze.

A dzisiaj dowiedziałam się , że moja znajoma cavalierka Dee Dee (Azalea ESCLUSIVE) w Nowe Rudzie ładnie poszła i zakończyła championat.