Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
No ja tez pojadę z husky i Madzia szykujcie goldena :wink: tez go zabierzemy, bo ma fajnych sędziów :wink:

to super sh_maniak widzimy sie przy ringu :wink:

Posted

Petr Rehanek sędziował nas we Wrocławiu. Moją opinię nt. tego sędziego podałam na topiku dot. wystawy. Natomiast p. Każmierski sędziowałby nas po raz pierwszy. Decyzję co do tej wystawy podejmę dopiero w przyszłym tygodniu.
Pzdr.

Posted

sh_maniak napisał(a):
No ja tez pojadę z husky i Madzia szykujcie goldena :wink: tez go zabierzemy, bo ma fajnych sędziów :wink:

:jumpie: pogadam z goldenami :jumpie:

Posted

Savannah napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

Savannah - rozumiem, że Ty będziesz, tak? Może moja Buszi też dojedzie? Wtedy miałabyś okazję zaprezentować malutką na ringu, co? Ale to jeszcze nic pewnego.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

Savannah - rozumiem, że Ty będziesz, tak? Może moja Buszi też dojedzie? Wtedy miałabyś okazję zaprezentować malutką na ringu, co? Ale to jeszcze nic pewnego.
pzdr.

tak mysle że raczej napewno tak, więc jak by co to nie ma sprawy :wink:

Posted

Savannah - Buszi wystawia sie ładnie; w stójce - nie ma problemu. Natomiast bieg nie jest najmocniejsza stroną (tak było we Wrocku, chociaż na BIS-ie Juniorów pięknie biegła). Dlatego myślę, że w jej przypadku raczej szybki chód, niż bieg.
Ale - tak jak napisałam wcześniej - jeszcze nie ma decyzji 100-procentowej. Jak coś będę wiedziała - na pewno dam Ci znać.
Pzdr.

Posted

Ja będę w oba dni... ;) Będę asystowac przy stoliku sędziowskim w sobote przy terierach, w niedziele przy sznaucerach ;) tą wystawe organizuje nasz wałbrzyski oddział. Co do sędziów nie wiadomo czy w ogole sie jeszcze nie pozmieniają, wiec nie mozna powiedzieć kto dokładnie bedzie co sedziował... ja też sie strasznie zastanawiam czy foksy sedziuje p.Kozłowska czy p.Witkowska... W razie jakichś głębszych pytań to mozecie sie do mnie zwracać, jade dzisiaj i potem w ponieziałek do oddziału wiec sie popytam ;)

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Alutka napisał(a):
Wystawa barbórkowa ! dwu- dniowa ? w hali. Czy może ktoś coś
więcej na temat tej wystawy napisać ? Bardzo proszę. :o

:D dobrego nigdy za wiele

My z dwiema akitkami też się wybieramy na tę wystawę, więc przyłączamy się do prośby Alutki o więcej info :D

Czy wiadomo, który z dwóch panów oceniających grupę V, będzie sędziował akitki :question:

pozdrówka :hand:

To sie spotkamy :D

• 4 weeks later...