Mała_Tybetanka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Czy można prosić o konkurencje finałowe?? Dziekuje i Pozdrawiam :D Quote
Asdf Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Selena napisał(a):Mam pare fotek z wystawy ;) (by goldi :D) ...... No to witam. Miałyśmy okazje się poznać. Mój wariat na widok waszych ślicznotek zwariował z radości i rzucił się wraz ze smyczą w pogoń. Bardzo przepraszam za niego :-? Pozdrawiam Quote
Anabelle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Konkurencje finałowe pamiętam, ale nie wszystkie ponieważ zajęta byłam przygotowaniem mojego psa na grupe. BIS Szczeniąt sobota 1.syberian husky 2.west highland white terrier 3.labrador- suka czekoladowa BIS Junior sobota 1.foksterier krótkowłosy no dalej nie wiem gr.VIII 1.labrador retriever 2.cocker spaniel angielski gr X 1.chart afganski - THE BIG BANG Alphaville's a z niedzieli pocztą komórkową wiem tylko,ze II grupe wygrał sznaucer olbrzym czarny - Fiesta Dyas Sznacery miniaturowe pieprz&sól wygrał DAR WALENTEGO Piwowar :D naszej Natali W z dogomanii :D Gratulacje :D Quote
Asdf Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 flashka-g napisał(a):a ja 1 dosk, CWC, BOS, i BOB oraz 2 na BOG z Huskym-> naszym dogomaniackim Shapalim 8) Dziękuje ślicznie za wystawienie Shapcia :) Quote
Anabelle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Kerry Blue Terrier Psy kl.championów LARRY z Piwolandu Suki kl.championów KERRYDOM COURT Graciosa Quote
Mała_Tybetanka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Anabelle dziekuję, bardzo dziekuje :D Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Parę postów wcześniej pisałam, że suczka z mojej hodowli - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (po domowemu Buszi) na wystawie w NR zdobyła Zwyc. Młodzieży i Zwyc. Rasy. Niestety, nie mam zdjęć z tej wystawy, ale wstawię kilka domowych zdjęć Buszi. Zdjęcia są z września br., a obecnie Buszi jest ok. 2 kg cięższa - wreszcie nabrała apetytu! Jak myślicie, czy taka poza spodobałaby się sedziemu M. Kozberowi? A może taka? Czy można nie ulec urokowi tego spojrzenia? pzdr. Quote
nikit1 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):GOLDENY PSY szczenieta Prima BIRBANI Work of Art OBI WAN KENOBI Work of Art OMNI MODO Work of Art SHOW MUST GO ONE mlodziez ARCHIE Bismillahi ARICONS ANOTHER DREAM OF ARZ DIEGO Adekatos KING Sycyesliwz Slon TAURUS Wichrowe Rancho posrednia AGENT y Gangu goldena AKSEL Gora zlota ALEX od Kaktusa NAZIR z Zaglebia NEXT ROBIN z Lesnych Ostepow otwarta ADAD z Doliny Jezierzycy BEN Owocowe Wzgorze IGO z Zaglebia uzytki BRUCE of dream team GAYLORD Golden Erinor championow A BARBO Scandinavia Finland BOLD SUNNY z Lesnych ostepow Complement ROMANTYK Bardzo bardzo dziękuję :modla: :D Quote
Kajka_777 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Witam wszytkich, zwycięzcom gratuluję :) . czy może ktoś podać klasyfikacje w gończych pol.? dzięki wielkie - AnnaP. Quote
ninja_6 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 bardzo proszę o spaniele :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Selena Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 cocer spaniele? COCER SPANIEL AMERYKAŃSKI CZARNY Psy, klasa pośrednia ZILK'S INFINITE PRECISION COCER SPANIEL AMERYKAŃSKI KOLOROWY Psy, klasa otwarta JERSEY SIKKI z Noveho parku KINDLY FUTURE Lady Anarion COCER SPANIEL AMERYKAŃSKI ZŁOTY Psy, klasa pośrednia LAYTON FAST 'N FURIOUS COCER SPANIEL ANGIELSKI CZARNY Psy, klasa młodzieży SORCERY'S CATCH A FALLING STAR klasa championow SHOGUN Renmil Ch.Pl. Suki, klasa młodziezy NUTELLA NIGRA Złota Grota klasa otwarta ALMA Hanga COCER SPANIEL ANGIELSKI PODPALANY Psy, klasa pośrednia AND SO ON Dreamfilla's Suki, klasa pośrednia ALMOND CHOCOLATE Dermott ANDARIEL Dreamfilla's ANELI Solar Valley CALAIS Wrzeciono Czasu COCER SPANIEL ANGIELSKI ZŁOTY Suki, klasa otwarta Asklepyos IRINA To tyle ;) Quote
asiek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 uffff w końcu dotarłam do domu... niestety moja Lori dostała tylko srebro :( ale za to jej tatuś zaszalał więc i tak mamy powody do ogromnej radości Anabelle napisał(a): a z niedzieli pocztą komórkową wiem tylko,ze II grupe wygrał sznaucer olbrzym czarny - Fiesta Dyas II grupe wygrał Mastif hiszpański - Basil Mastifland a na BISie dostał 2 miejsce :lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A sztucerek załapał się, ale na III miejsce. Też dobrze!!! Gratki dla całej trójki, dzielnych przedstawicieli grupy II! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Asiaczek napisał(a):A sztucerek załapał się, ale na III miejsce. Też dobrze!!! Gratki dla całej trójki, dzielnych przedstawicieli grupy II! (BOG II grupy). Pzdr. Quote
ninja_6 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 selena wielkie dzięki za spaniele nareszcie się doczekałam :D :D :D :D :D :D :D :smilecol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Maga18 - wielkie gratki dla malucha!!! Pzdr. Quote
Anabelle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 II grupe wygrał Mastif hiszpański Oj to przepraszam :oops: chyba żle usłyszałam :wink: Quote
Natalia_W Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wrocilismy wlasnie z Nowej Rudy :lol: Ten sezon wystawowy zakonczylismy pelnym sukcesem :D Najpierw Kenzio zdobyl CWC - czyli od dzisiaj jest CHAMPIONEM POLSKI :angel: :angel: :angel: Pozniej w porównaniu zostal Najlepszym Psem w Rasie a nastepnie zostal ZWYCIEZCA RASY :angel: :angel: :drinking: Na grupie (sedziowala p.M.Kozlowska) Kenzo znalazl sie w scislym finale ale na "pudle" nie stanelismy bo wygraly "troszke" wieksze pieski :wink: ale mozna powiedziec ze Kenzo byl 4 :wink: 8) hehe a ja teraz ide spaaaac :wink: jestem totalnie wykonczona... Gratki dla wszystkich :D Maga18 super bylo Cie spotkac :lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Natalia_W napisał(a):Wrocilismy wlasnie z Nowej Rudy :lol: Ten sezon wystawowy zakonczylismy pelnym sukcesem :D Najpierw Kenzio zdobyl CWC - czyli od dzisiaj jest CHAMPIONEM POLSKI :angel: :angel: :angel: Pozniej w porównaniu zostal Najlepszym Psem w Rasie a nastepnie zostal ZWYCIEZCA RASY :angel: :angel: :drinking: Na grupie (sedziowala p.M.Kozlowska) Kenzo znalazl sie w scislym finale ale na "pudle" nie stanelismy bo wygraly "troszke" wieksze pieski :wink: ale mozna powiedziec ze Kenzo byl 4 :wink: 8) hehe a ja teraz ide spaaaac :wink: jestem totalnie wykonczona... Gratki dla wszystkich :D Gratulacje!!! Rzeczywiście, piękne zakończenie sezonu. Oby następny był równie dobry, a nawet lepszy. Pzdr. Maga18 super bylo Cie spotkac :lol: Quote
Recommended Posts