czapla Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja poprosze o stawke kerry blue terrierow - nie powinno ich byc duzo, dzieki :D Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 karenina napisał(a):Gratulacje dla tych co juz po, i nadal trzymamy kciuki za niedziele. Niunia Zołzunia, bedę wdzieczna za kilka słów o sędzinie kiedy Twoj TZ powróci, mysmy nie pojechali niestety ( wszystkie pieski przeziebione :cry: ). Ooooo. To mnie zmartwiłaś. :( Prześlij ciepłe i pozytywne myślenie swoim rudaskom od ciotki Asiaczkowej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 sh_maniak napisał(a):Teraz czas na mnie, jestem bardzo zadowolona :angel: :angel: Mój Sosiek sh junior - Zwycięztwo Młodzieży i Najlpszy Junior w Rasie czym ukończył Młodzieżowy Championat Polski :angel: :angel: oraz był w pierwszej szóstce na BIS JUNIOR gdzie jak zwykle była cała masa psów i oceniał P.Śliwka :D Moja Asanpi sh - debiutowała w dorosłej klasie i wywalczyła CWC oraz Najlepsza Sunie w Rasie :angel: :angel: Mój wnuczek sh szczeniaczek Ares, wystawiany przezemnie pokonał w ringu swojego brata, a później wywalczyliśmy BIS PUPPY !!!! :angel: :angel: A Goldenka juniorka Arka, również prezetowana przezemnie, wywalczyła Zwycięztwo Młodziezy i Najlpepszego Juniora w Rasie :angel: :angel: O rany! Ile gratulacje trzeba złożyc tej gromadce!!!!! Wracałaś na skrzydłach, co? Uściski i poklepki dla tak utytułowanej ekipy!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):Elitesse napisał(a):moge prosic o sznaucery srednie pieprz i sol :modla: Prosze bardzo, aczkolwiek juz mi sie oczka kleja i literki zlewaja :D PSY mlodziez WEBSTER Wesoly Brodacz AL_BUNDY-Elitesse posrednia VERmouth Sentyment championow SATIR znad Ilanki SUKI posrednia CHARLOTTA z Kosirskych hvozdu KINKY KIRA Grand Calvera VALENTINA Sentyment otwarta INKA Zbojecka Saga Grey Tetis NEW VICTORY Moga byc literowki - przepraszam jesli sie zdarza. oo moj synek startuje :angel: :angel: dziekuje slicznie !! :P Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 flashka-g napisał(a):a ja 1 dosk, CWC, BOS, i BOB oraz 2 na BOG z Huskym-> naszym dogomaniackim Shapalim 8) Super wynik!!! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Wielkie gratulacje :) Moge prosic o beagle? Quote
Savannah Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Martuś gratulacje (Shimi :) ) dla Soska, Aśki oraz Arki :) super !! Pzdr :wink: Quote
PSYLLA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja jeszcze raz nieśmiało proszę o stawkę posokowców bawarskich Quote
karenina Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Asiaczek napisał(a):karenina napisał(a):Gratulacje dla tych co juz po, i nadal trzymamy kciuki za niedziele. Niunia Zołzunia, bedę wdzieczna za kilka słów o sędzinie kiedy Twoj TZ powróci, mysmy nie pojechali niestety ( wszystkie pieski przeziebione :cry: ). Ooooo. To mnie zmartwiłaś. :( Prześlij ciepłe i pozytywne myślenie swoim rudaskom od ciotki Asiaczkowej. Pzdr. Dziękujemy cioci Asiaczek za ciepłe słowa. :). Cała 4 zagilona, części padło na oskrzela, częsci na gardło :(. Łykają posłusznie antybiotyk i witaminki. Pozdrawiamy :) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Karenina, wygląda to bardzo poważnie. Szczególnie te "gile" ... :D To żarty, oczywiście. Dbaj o rude i resztę. Będzie dobrze! Pzdr. Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PSYLLA napisał(a):A ja jeszcze raz nieśmiało proszę o stawkę posokowców bawarskich Wczoraj juz nie moglam bo mi dgm siadla :( Jesli potrzeba jeszcze, to bede w domu po 1 i chetnie napisze. Quote
nikit1 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A czy mogę prosić stawkę goldenów - psy :D I moze przy okazji wyniki :oops: Quote
Toller Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A ja ponawiam prośbę o napisanie jakie to suczki były z Nova Scotia Duck Tolling Retrieverów? Są tylko dwie :D Quote
lidush Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):lidush napisał(a):Ja bardzo, bardzo proszę o stawkę w rasie Austalian Cattle Dog. Z góry dziękuję :) Dobrze ze ich malo bylo :wink: PSY mlodziez DOTORE DELGADO Gold Floren DOUBLE MOKI QUERCUS-DID'KO Astra Canina otwarta CORADA-A-DINGO Gold Floren SUKI mlodziez DIVENTY'S GINA championow DINKI DI Cidabro Dzięki Ci wielkie :D Na krajówce aż tyle ACD :o Wydaje mi się, że zgłoszona była jeszcze jedna suczka w młodzieży-Asocjacja :-? Quote
flashka-g Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Toller Fox ja niestety katalogu nie mam..ale widzialam obydwie sztuki i powiem ci ze zadna z nich nie zaciekawa. Szkoda ze nie mialam aparatu bo bym ci cyknela jakiegos fotosa:)) dziękuje za gratulacje;) Quote
Toller Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Niemniej dzięki za dobre chęci- będę innych męczyć dalej. Jedna jest z Belgi z jednej z najlepszych europejskich hodowli, dlatego jestem ciekawa :D Chcę się właśnie upewnić, czy to ona też występowała, bo doszły mnie tylk takie słuchy a wolę wszystko sprawdzić :D Quote
PSYLLA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):PSYLLA napisał(a):A ja jeszcze raz nieśmiało proszę o stawkę posokowców bawarskich Wczoraj juz nie moglam bo mi dgm siadla :( Jesli potrzeba jeszcze, to bede w domu po 1 i chetnie napisze. Nadal jestem zainteresowana, więc uzbrajam się w cierpliwośći czekam :D Quote
sh_maniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Savannah napisał(a):Martuś gratulacje (Shimi :) ) dla Soska, Aśki oraz Arki :) super !! Pzdr :wink: dzięki :D Quote
Anabelle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Nova Scotia Duck Tolling Retriever suki kl.młodz. Cooper and Brass Desdemona kl.otwarta AXA Sirius Pro Posokowce za chwile :wink: Quote
sh_maniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Brawa dla Magi i jej Toffika Najlepszego Juniora :angel: :angel: :angel: Quote
Anabelle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Posokowce bawarskie Psy kl.młodz. AKRON z Góry Zamkowej w Maciejowcu BORIK Jeleni Gaj HUGO Zachełmianka kl.otwarta FRED Zachełmianka SOLO Długucha kl.użytkowa SZNAPS z Klanu Posokowców kl.champ DINO Zachełmianka Suki kl.młodz. AXA z Tymbarskiej Kniei kl.pośrednia KIZIA-KNIEJA z Przysiółka kl.użytkowa SAKE z Klanu Posokwców :user: :wink: Quote
PSYLLA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Anabelle, bardzo dziękuje :D , moja ciekawoś została zaspokojona :wink: Quote
nikit1 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Ja jeszcze raz poproszę ślicznie o goldeny :D Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 GOLDENY PSY szczenieta Prima BIRBANI Work of Art OBI WAN KENOBI Work of Art OMNI MODO Work of Art SHOW MUST GO ONE mlodziez ARCHIE Bismillahi ARICONS ANOTHER DREAM OF ARZ DIEGO Adekatos KING Sycyesliwz Slon TAURUS Wichrowe Rancho posrednia AGENT y Gangu goldena AKSEL Gora zlota ALEX od Kaktusa NAZIR z Zaglebia NEXT ROBIN z Lesnych Ostepow otwarta ADAD z Doliny Jezierzycy BEN Owocowe Wzgorze IGO z Zaglebia uzytki BRUCE of dream team GAYLORD Golden Erinor championow A BARBO Scandinavia Finland BOLD SUNNY z Lesnych ostepow Complement ROMANTYK Quote
Recommended Posts