Niunia_Zolzunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 No to ja trzymam kciuki za Was i Wy trzymajcie. Droga podobno calkiem, calkiem, TZ jest w okolicach Lagiewnik, tam sie podobno pogarsza, temp. rano -6 to i slisko sie robi. Quote
asiek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 My też trzymamy kciuki... no i może któremuś dogomaniakowi uda sie zdobyc ten śliczniutki medal ze szczerego złota :wink: Powodzonka!! my jedziemy jutro :) Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ja tam na BIS nawet nie licze, charty rzadko staja na tym podium, ale na CWC bym sie nie obrazila i moze cos wiecej w swojej rasie i grupie?? Ale nie wiem, bo sedzina nie sprawdzona, swiezo "rozszerzyla" sie na grupe X i nie wiadomo jak ocenia. Quote
asiek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 No ja też o swojej sędzinie nigdy ani nie słyszałam ani na oczy nie widzialam ... :-? Quote
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Natalia_W napisał(a):Ja jade jutro a wystawiam w niedziele :lol: mialam jechac w niedziele wczesnie rano ale boje sie ze warunki na drogach beda straszne i jade jutro ok. 14 i spie w bielawie.... Trzymajcie kciuki - jak dobrze pojdzie to wrocimy z tytulem Championa POlski (w wieku 21,5 m-cy :) a miedzy pierwszym a ostatnim CWC 6m-cy i 1.5 tyg.) :lol: Zamelduje sie w niedziele :wink: :lol: :lol: :o jedziesz?????!!!!!!!! :angel: super ;) mam nadzieje ze tym razem zobacze Twoje pięęęęękne pisurki!!! :iloveyou: 8) Quote
Savannah Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):Ja tam na BIS nawet nie licze, charty rzadko staja na tym podium, ale na CWC bym sie nie obrazila i moze cos wiecej w swojej rasie i grupie?? Ale nie wiem, bo sedzina nie sprawdzona, swiezo "rozszerzyla" sie na grupe X i nie wiadomo jak ocenia. to prawda że rzadko stają na podium, ale jak już stana to piękne psy, np. w Krakowie 05 wygrał BIS piękny Saluki :) Quote
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Lidka sa juz jakies przecieki ? :lol: Jak tam Marcikowe Sh? :lol: :wink: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ja tak późno, sorki, ale trzymam mocno za Was kciuki. I piszcie, jak poszło. Wierzę, że będzie dobrze. Pzdr. Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 No my doskonala1, NSwR ale bez CWC :-? Sedzina dala CWC tylko psu wygrywajacemu BOB, cala reszta bez. :cry: Quote
Toller Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A może mi ktoś podać suki Nova Scotia Duck Tolling Retrieverów? Były 2 więc nieduzo :D Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Jeszcze z wystawy nie powracali, ja sobie spokojnie klikam, bo na wystawie byl TZ i przez telefon mi mowil na biezaco co i jak, ale wroci dopiero wieczorem:( Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 No to mogę już pierwsze gratulacje wysłać!!! GRATULACJE dla tej, co się pierwsza odezwała. :) Pzdr. Quote
Toller Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):No my doskonala1, NSwR ale bez CWC :-? Sedzina dala CWC tylko psu wygrywajacemu BOB, cala reszta bez. :cry: Bywa i tak... Ale i tak gratuluję- w końcu złoto i NPwR!!! Quote
ninja_6 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 proszę o stawkę cocker spanieli angielskich pliiissss Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Jak sie chwalić, to się chwalić: sunia z mojej hodowli basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (po domowemu Buszi) prezentowana w klasie młodziezy otrzymała Zwycięstwo Młodziezy i Zwycięstwo Rasy!!! Konkurencja z Czech nie dojechała. Buszi trochę płoszyła się hałasem, bo to była jej pierwsza wystawa w hali, ale warto podkreślić, że pokazywała ją jej właścicielka. Tak więc był to podwójny debiut. GRATULUJĘ BUSZI I JEJ WŁAŚCICIELCE. Piekny wynik. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Lara napisał(a):Gratulacje! Debiut w hali to ogromny wyczyn! :D Lara, powiem szczerze, że nigdy nie zwracałam na to uwagi, tzn. czy wystawa jest na hali czy na wolnym powietrzu. I nie bardzo chciało mi się wierzyć, że ten problem jest aż tak poważny dla naszych pupilków. A tu się okazuje, że PROBLEM JEST. Buszi nie podobało się w hali i najlepiej czuła się na kurtce właścicielki:)) Następna próba dla Buszi to Głogów (też hala!). Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Asiaczku ogromne gratulacje dla Twojej coreczki ktora mialam okazje poznac osobiscie :P :laola: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Elitesse, naprawdę ją pamiętasz?! O, to milaczek z Ciebie!!! Buszi od ostatniego widzenia wyraźnie zaokrągliła się i ma troszkę mięska na sobie. Wreszcie nabrała apetytu! Ale, niestety, nie ma żadnych zdjęć z Nowej Rudy. Chyba, że ktoś inny zrobił...? Pzdr. Quote
Nata Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwyciezcow :D Mam prosbe do tych, ktorzy dysponuja katalogiem: czy moglby mi ktos spisac MOPSY - SUKI - KLASA MŁODZIEŻY? bylabym tez wdzieczna za informacje po jakich sa psach z gory wielkie dzieki :D Quote
karenina Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Gratulacje dla tych co juz po, i nadal trzymamy kciuki za niedziele. Niunia Zołzunia, bedę wdzieczna za kilka słów o sędzinie kiedy Twoj TZ powróci, mysmy nie pojechali niestety ( wszystkie pieski przeziebione :cry: ). Quote
Selena Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja dzisiaj pisałam przy terierkach ;) jutro piszę przy sznaucerach, albo wyżłach ;) Gratuluję wszystkim wygranym i tym którzy nie dostali tego 1 miejsc czy CWC ;) najwazniejsze to dobra zabawa ;) Quote
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Elitesse napisał(a):dlaczego nikt sie nie chwali ?? SH ?? Sh sie chwala u siebie :lol: :evilbat: Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nata napisał(a):Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwyciezcow :D Mam prosbe do tych, ktorzy dysponuja katalogiem: czy moglby mi ktos spisac MOPSY - SUKI - KLASA MŁODZIEŻY? bylabym tez wdzieczna za informacje po jakich sa psach z gory wielkie dzieki :D BONA Foremka FATIMA Oasis-Dog SIDA ze Sekiera VANILIA FOR MIRA CANIS Tel Quel Quote
asiek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Niunia Zolzunia czy mogła byś mi napisać co się kryje pod numerem 300 (mastif hiszpański - suczka , pośrednia) :modla: Quote
Recommended Posts