Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też trzymamy kciuki... no i może któremuś dogomaniakowi uda sie zdobyc ten śliczniutki medal ze szczerego złota :wink:
Powodzonka!! my jedziemy jutro :)

Posted

Ja tam na BIS nawet nie licze, charty rzadko staja na tym podium, ale na CWC bym sie nie obrazila i moze cos wiecej w swojej rasie i grupie?? Ale nie wiem, bo sedzina nie sprawdzona, swiezo "rozszerzyla" sie na grupe X i nie wiadomo jak ocenia.

Posted

Natalia_W napisał(a):
Ja jade jutro a wystawiam w niedziele :lol: mialam jechac w niedziele wczesnie rano ale boje sie ze warunki na drogach beda straszne i jade jutro ok. 14 i spie w bielawie.... Trzymajcie kciuki - jak dobrze pojdzie to wrocimy z tytulem Championa POlski (w wieku 21,5 m-cy :) a miedzy pierwszym a ostatnim CWC 6m-cy i 1.5 tyg.) :lol: Zamelduje sie w niedziele :wink: :lol: :lol:

:o jedziesz?????!!!!!!!! :angel: super ;)
mam nadzieje ze tym razem zobacze Twoje pięęęęękne pisurki!!! :iloveyou: 8)

Posted

Niunia_Zolzunia napisał(a):
Ja tam na BIS nawet nie licze, charty rzadko staja na tym podium, ale na CWC bym sie nie obrazila i moze cos wiecej w swojej rasie i grupie?? Ale nie wiem, bo sedzina nie sprawdzona, swiezo "rozszerzyla" sie na grupe X i nie wiadomo jak ocenia.

to prawda że rzadko stają na podium, ale jak już stana to piękne psy, np. w Krakowie 05 wygrał BIS piękny Saluki :)

Posted

Niunia_Zolzunia napisał(a):
No my doskonala1, NSwR ale bez CWC :-? Sedzina dala CWC tylko psu wygrywajacemu BOB, cala reszta bez. :cry:

Bywa i tak... Ale i tak gratuluję- w końcu złoto i NPwR!!!

Posted

Jak sie chwalić, to się chwalić: sunia z mojej hodowli basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (po domowemu Buszi) prezentowana w klasie młodziezy otrzymała Zwycięstwo Młodziezy i Zwycięstwo Rasy!!! Konkurencja z Czech nie dojechała. Buszi trochę płoszyła się hałasem, bo to była jej pierwsza wystawa w hali, ale warto podkreślić, że pokazywała ją jej właścicielka. Tak więc był to podwójny debiut.
GRATULUJĘ BUSZI I JEJ WŁAŚCICIELCE. Piekny wynik.
Pzdr.

Posted

Lara napisał(a):
Gratulacje! Debiut w hali to ogromny wyczyn! :D

Lara, powiem szczerze, że nigdy nie zwracałam na to uwagi, tzn. czy wystawa jest na hali czy na wolnym powietrzu. I nie bardzo chciało mi się wierzyć, że ten problem jest aż tak poważny dla naszych pupilków. A tu się okazuje, że PROBLEM JEST. Buszi nie podobało się w hali i najlepiej czuła się na kurtce właścicielki:))
Następna próba dla Buszi to Głogów (też hala!).
Pzdr.

Posted

Elitesse, naprawdę ją pamiętasz?! O, to milaczek z Ciebie!!!
Buszi od ostatniego widzenia wyraźnie zaokrągliła się i ma troszkę mięska na sobie. Wreszcie nabrała apetytu!
Ale, niestety, nie ma żadnych zdjęć z Nowej Rudy. Chyba, że ktoś inny zrobił...?
Pzdr.

Posted

Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwyciezcow :D
Mam prosbe do tych, ktorzy dysponuja katalogiem:
czy moglby mi ktos spisac MOPSY - SUKI - KLASA MŁODZIEŻY?
bylabym tez wdzieczna za informacje po jakich sa psach
z gory wielkie dzieki :D

Posted

Gratulacje dla tych co juz po, i nadal trzymamy kciuki za niedziele.

Niunia Zołzunia, bedę wdzieczna za kilka słów o sędzinie kiedy Twoj TZ powróci, mysmy nie pojechali niestety ( wszystkie pieski przeziebione :cry: ).

Posted

A ja dzisiaj pisałam przy terierkach ;) jutro piszę przy sznaucerach, albo wyżłach ;) Gratuluję wszystkim wygranym i tym którzy nie dostali tego 1 miejsc czy CWC ;) najwazniejsze to dobra zabawa ;)

Posted

Nata napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwyciezcow :D
Mam prosbe do tych, ktorzy dysponuja katalogiem:
czy moglby mi ktos spisac MOPSY - SUKI - KLASA MŁODZIEŻY?
bylabym tez wdzieczna za informacje po jakich sa psach
z gory wielkie dzieki :D

BONA Foremka
FATIMA Oasis-Dog
SIDA ze Sekiera
VANILIA FOR MIRA CANIS Tel Quel