Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karenina napisał(a):
A ktos dostał już możę potwierdzonko? Ma byc jakies swiadectwo zdrowia czy wystarcza szczepienie?

Na wystawe należy przynieśc:
-dowód aktualnego szczepienia
-oryginał rodowodu psa
-dowód opłaty za wystawe

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Artik&Shapali, dzięki. Chociaz chodziło mi konkretnie o wymaganie swiadectwo zdrowia, udzieliłas mi pełniejszej odpowiedzi. Na oryginał rodowodu na cacowa wystawe bym nie wpadła.

Ktoś ma jakąś metode na poczte która dostarcza mi ostatnio powiadomienia 3 dni po wystawie ? :evilbat:

Posted

Ja potwierdzenie dostałam we wtorek.
A co sie tyczy dojazdu, to w zeszłym roku juz przy wjździe do NR były tabliczki którędy się kierować na wystawę, wiec myślę, że w tym roku powinno być podobnie.

Posted

z tego co pamietam dojazd wcale nie ejst taki trudny...ale jedzie sie przez totalne wichury a no i ostrzegam ze to góry i pełno śniegu:)) Wiec trzeba jechac gdzie niegdzie powoli i ostrożnie..bo juz paru wystawców miało wypadki..i to na trasie 5 km od hali :roll:
a tutaj jest mapka jak dojechać do wystawy
http://www.psy.walbrzych.pl/images/NRuda-mapa1.jpg
z tego co pamietam to na trasie Otmuchów- Kłodzko były ostatnio jakies roboty drogowe, ale to było z miesiac temu ponad. W kazdym trasie sa tam nowe drogi które mam nadzieje uprzyjemnia nam droge;) Z resztą Nowa Ruda to moje rodiznne rejonki wiec życze wszytskim powodzenia i miłej wystawy:)

Posted

Hmm... nie znam jeszcze nikogo z dogo osobiscie (procz gwiezdnego wyslannika). Raz tylko widzialam flashke na jakims bisie lub bog-u. Moze wreszcie kogos poznam w Nowej Rudzie? :D
Zdrowko

Posted

Mam wielką prośbę- jak ktoś będzie mógł to zrobi mi do bazy Tollerów zdjątka suk Nova Scotia Duck Tolling Retrieveró? My nie jedziemy, a bardzo mi na tym zależy.... :modla:

Posted

Droga od Bielawy do Nowej Rudy tragiczna - 20 km pkonywalismy w jakies 35 minut. Wczesniej super. Zarezerwujcie wiecej czasu albo jedzcie inna trasa (my przez Dzierzoniow). I pamietajcie, ze to Nowa Ruda Slupiec, a nie Nowa Ruda :D Tabliczki dojazdowe na wystawe malutkie, ale duzo i mozna zauwazyc.

Posted

Ja jade jutro a wystawiam w niedziele :lol: mialam jechac w niedziele wczesnie rano ale boje sie ze warunki na drogach beda straszne i jade jutro ok. 14 i spie w bielawie.... Trzymajcie kciuki - jak dobrze pojdzie to wrocimy z tytulem Championa POlski (w wieku 21,5 m-cy :) a miedzy pierwszym a ostatnim CWC 6m-cy i 1.5 tyg.) :lol: Zamelduje sie w niedziele :wink: :lol: :lol: