Asdf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 karenina napisał(a):A ktos dostał już możę potwierdzonko? Ma byc jakies swiadectwo zdrowia czy wystarcza szczepienie? Na wystawe należy przynieśc: -dowód aktualnego szczepienia -oryginał rodowodu psa -dowód opłaty za wystawe Quote
karenina Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Artik&Shapali, dzięki. Chociaz chodziło mi konkretnie o wymaganie swiadectwo zdrowia, udzieliłas mi pełniejszej odpowiedzi. Na oryginał rodowodu na cacowa wystawe bym nie wpadła. Ktoś ma jakąś metode na poczte która dostarcza mi ostatnio powiadomienia 3 dni po wystawie ? :evilbat: Quote
asiek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 karenina czy masz już opracowany plan dojazdu do Nowej Rudy? ja tam nigdy nie byłam i nawet nie wiem jak tam jechac : :-? Quote
karenina Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Asiek do kłodzka to pikuś, ja sie tylko zastanawiam nam trafieniem tam juz na miejscu. Quote
ana Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ja potwierdzenie dostałam we wtorek. A co sie tyczy dojazdu, to w zeszłym roku juz przy wjździe do NR były tabliczki którędy się kierować na wystawę, wiec myślę, że w tym roku powinno być podobnie. Quote
flashka-g Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 z tego co pamietam dojazd wcale nie ejst taki trudny...ale jedzie sie przez totalne wichury a no i ostrzegam ze to góry i pełno śniegu:)) Wiec trzeba jechac gdzie niegdzie powoli i ostrożnie..bo juz paru wystawców miało wypadki..i to na trasie 5 km od hali :roll: a tutaj jest mapka jak dojechać do wystawy http://www.psy.walbrzych.pl/images/NRuda-mapa1.jpg z tego co pamietam to na trasie Otmuchów- Kłodzko były ostatnio jakies roboty drogowe, ale to było z miesiac temu ponad. W kazdym trasie sa tam nowe drogi które mam nadzieje uprzyjemnia nam droge;) Z resztą Nowa Ruda to moje rodiznne rejonki wiec życze wszytskim powodzenia i miłej wystawy:) Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 No my sie zastanawiamy o ktorej trzeba wyjechac z Wa-wy, zeby dojechac na spokojnie. Quote
maga18 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 www.psy.walbrzych.pl - tam jest stawka ilosciowa i spis wystawców - wiec mozna sobie staweczke ustalic :lol: :wink: Quote
maga18 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 orsini napisał(a):aha dzieki a gdzie?:))) :evilbat: leniwiec! plan sedziowania sobota: http://www.psy.walbrzych.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=0 plan sedziowania niedziela: http://www.psy.walbrzych.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=0 spis wystawcow: http://www.psy.walbrzych.pl/images/stories/wystawcy.pdf Quote
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 hahaha no leniwiec nie da sie ukryc:)) ale ja urodzona w niedziele wiec rozgrzeszona jestem hihihihi dzieki laski!!! Quote
Shanny.. Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Hmm... nie znam jeszcze nikogo z dogo osobiscie (procz gwiezdnego wyslannika). Raz tylko widzialam flashke na jakims bisie lub bog-u. Moze wreszcie kogos poznam w Nowej Rudzie? :D Zdrowko Quote
flashka-g Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 no to mnie znowu zobaczysz:)) hehe a fajnie by było zebysznowu mnie zobaczyła na jakiś BOGU czy BISIE:) jednym ani drugim nie pogardze :D Quote
Shanny.. Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tez mam nadzieje, bowiem ja tez planuje juz po cichu zostac na BOG :wink: A we Wroclawiu nie bylas na jakims bisie? Bo pamiec juz nie ta... Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tak byłam:) własnie z tym psem z którym am zdjecie w avatarku, a jutro także go wystawiam :D Quote
Toller Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Mam wielką prośbę- jak ktoś będzie mógł to zrobi mi do bazy Tollerów zdjątka suk Nova Scotia Duck Tolling Retrieveró? My nie jedziemy, a bardzo mi na tym zależy.... :modla: Quote
tufi Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Droga od Bielawy do Nowej Rudy tragiczna - 20 km pkonywalismy w jakies 35 minut. Wczesniej super. Zarezerwujcie wiecej czasu albo jedzcie inna trasa (my przez Dzierzoniow). I pamietajcie, ze to Nowa Ruda Slupiec, a nie Nowa Ruda :D Tabliczki dojazdowe na wystawe malutkie, ale duzo i mozna zauwazyc. Quote
Niunia_Zolzunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No moj TZ wyjezdza z Warszawy o 2 w nocy z sunia, mam nadzieje ze dojedzie :) Quote
maga18 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 POWODZENIA KOCHANI !!!!!!! :angel: Flashka wracaj z BIS`em :wink: :ylsuper: :thumbs: Quote
Asta Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ja niestety nie jadę... Ale trzymam tak jak reszta za was kciuki :bigok: Quote
Natalia_W Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ja jade jutro a wystawiam w niedziele :lol: mialam jechac w niedziele wczesnie rano ale boje sie ze warunki na drogach beda straszne i jade jutro ok. 14 i spie w bielawie.... Trzymajcie kciuki - jak dobrze pojdzie to wrocimy z tytulem Championa POlski (w wieku 21,5 m-cy :) a miedzy pierwszym a ostatnim CWC 6m-cy i 1.5 tyg.) :lol: Zamelduje sie w niedziele :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts