sh_maniak Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 z tego co wiem, pisane było, ze p Kozder oc BOG V, a nie rasę, ktos cię w błąd wprowadził :roll: lub ci naściemniał :roll: Quote
Shanny.. Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Mam pytanko. Czy do kogoś doszło już potwierdzenie? Quote
Niunia_Zolzunia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 No wlasnie ja sie zastanawiam czy juz mam sie niepokoic bo potwierdzenia nie mam. Quote
Gosia & c.o. Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 orsini napisał(a): co to za haski???nie znam sie ale bardzo ladnie pokazany!!! Orsini to młoda suczka-teraz już troche starsza ;) Tokima's Indiscreet (Ch. Karnovanda's North By Northwest - Ch. Karnovanda's Kenzi) wystawiana na specjalistycznej wystawie SH w USA w 2004r. Quote
jovi Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ja właśnie przed chwilą dostałam potwierdzenie zgłoszenia :) Quote
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Dzieki!!! kurcze jak mi sie podobaja amerykanskie psy i jak oni je wystawiaja czy to sznaucer, czy to haski czy jeszcze jakis inny golden Quote
sh_maniak Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Przeciez pisałam ci jej imie na gg Krysiu :wink: Quote
Miśka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 flashka-g napisał(a):no i jednka ocenia pan Petr Rehanek husky w nowej rudzie..to kto tu tak brzydko ściemniał sh_maniak napisał(a):a kto powiedział niby, ze nie :o :roll: no jak to kto :) Savannah napisał(a): BOG V ocenia p.Kozber #angel stad roznice ;-) Quote
sh_maniak Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 to chyba dwie różne rzeczy nie :wink: Miska ty jedziesz z Bajka i Drako?? Quote
Miśka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 ja niet... prawie 16 godzin pociagiem i 3 przesiadki. limit nocek spedzonych na dworcach wyczerpalam w tym roku ;-) Quote
Savannah Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 sh_maniak napisał(a):z tego co wiem, pisane było, ze p Kozder oc BOG V, a nie rasę, ktos cię w błąd wprowadził :roll: lub ci naściemniał :roll: bo było :) Martuś jak zwykle czujna :wink: Quote
flashka-g Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 a gdzies jest rozpiska wogole kto sedziuje BOG i BIS?? Quote
Gosia & c.o. Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 orsini napisał(a):Dzieki!!! kurcze jak mi sie podobaja amerykanskie psy i jak oni je wystawiaja czy to sznaucer, czy to haski czy jeszcze jakis inny golden Oj tak :) A te kasety z Westminster to moge oglądać godzinami poprostu :lol: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 A ja, w przeciwieństwie do Orsini, przebrnęłam "strony dyskusyjne" i cieszę się, że mam to już za sobą. Masakra. I po co? Dla udowodnienia, że jedna dziewczyna o zgrabnych nogach prezentuje psiaka w spódniczce mini lub do kolan. Boshe! Dziewczyny! Miejcie litość nad innymi uczestnikami forum. Nigdy więcej!!! I na koniec KOPYTKO! :D Pzdr. Quote
maga18 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 SPIS WYSTAWCÓW http://www.psy.walbrzych.pl/images/stories/wystawcy.pdf Quote
Noelani Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 A moze ktos wie co daja w Nowej Rudzie za BOBa? ;) Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Noelani napisał(a):A moze ktos wie co daja w Nowej Rudzie za BOBa? ;) kopa w tylek na droge hihhiihi przez zasniezona srebrna gore czy jak ona sie zwie :lol: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 wlasnienie przypominam sobie czy cos dawali zaz boba...chyba tylko oddawali karty ocen:)) heeh i tak dobre i to:)) Quote
$andwich Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Noelani napisał(a):A moze ktos wie co daja w Nowej Rudzie za BOBa? ;) A planujesz zgłosić Nesie? W końcu miałabyś jakąś konkurencję :wink: . P.S. Ale ja tępa jestem :oops: . Nie zauważyłam, że wystawa jest już w ten weekend :roll: . Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Tak. Najbliższy weekend obfituje w wystawy. Wels, Nowa Ruda, Amsterdam i na pewno wiele, wiele innych w różnych krajach. A ja siedzę w domu i - mam nadzieję - w ten weekend będę niańczyła baski-bobaski. Pzdr. Quote
karenina Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A ktos dostał już możę potwierdzonko? Ma byc jakies swiadectwo zdrowia czy wystarcza szczepienie? Quote
Asdf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 flashka-g napisał(a):a gdzies jest rozpiska wogole kto sedziuje BOG i BIS?? Nigdzie nie było napisane. Poprostu ktoś podał sędziego takiego jaki mu pasował, nie rozumiem tylko po co wprowadzać ludzi w błąd swoimi domysłami. Jeżeli kogoś to interesuje to mam informacje z odziału,że BOG V bedzie wybierał Petr Rehanek. PS Przepraszam za tę całą akcje. Aczkolwiek uważam,że moge wypowiedać głośno swoje zdanie dotyczące sędziego Kozbera. Uważam,że jest to sędzia polityczny. Rzeczywiście stwierdzenie, że ogląda się za krótkimi spódniczkami było nie na miejscu, dziewczyny nie były dłużne ani troche w swoich uwagach. Wnioski na przyszłość już wyciągnęłam :evilbat: Quote
Recommended Posts