Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):

co to za haski???nie znam sie ale bardzo ladnie pokazany!!!

Orsini to młoda suczka-teraz już troche starsza ;) Tokima's Indiscreet (Ch. Karnovanda's North By Northwest - Ch. Karnovanda's Kenzi) wystawiana na specjalistycznej wystawie SH w USA w 2004r.

Posted

flashka-g napisał(a):
no i jednka ocenia pan Petr Rehanek husky w nowej rudzie..to kto tu tak brzydko ściemniał

sh_maniak napisał(a):
a kto powiedział niby, ze nie :o :roll:

no jak to kto :)

Savannah napisał(a):
BOG V ocenia p.Kozber #angel

stad roznice ;-)

Posted

sh_maniak napisał(a):
z tego co wiem, pisane było, ze p Kozder oc BOG V, a nie rasę, ktos cię w błąd wprowadził :roll: lub ci naściemniał :roll:

bo było :) Martuś jak zwykle czujna :wink:

Posted

orsini napisał(a):
Dzieki!!!
kurcze jak mi sie podobaja amerykanskie psy i jak oni je wystawiaja czy to sznaucer, czy to haski czy jeszcze jakis inny golden

Oj tak :) A te kasety z Westminster to moge oglądać godzinami poprostu :lol:

Posted

A ja, w przeciwieństwie do Orsini, przebrnęłam "strony dyskusyjne" i cieszę się, że mam to już za sobą. Masakra. I po co? Dla udowodnienia, że jedna dziewczyna o zgrabnych nogach prezentuje psiaka w spódniczce mini lub do kolan. Boshe! Dziewczyny! Miejcie litość nad innymi uczestnikami forum. Nigdy więcej!!!
I na koniec KOPYTKO! :D
Pzdr.

Posted

Noelani napisał(a):
A moze ktos wie co daja w Nowej Rudzie za BOBa? ;)

kopa w tylek na droge hihhiihi przez zasniezona srebrna gore czy jak ona sie zwie :lol: :lol: :lol:

Posted

Noelani napisał(a):
A moze ktos wie co daja w Nowej Rudzie za BOBa? ;)

A planujesz zgłosić Nesie? W końcu miałabyś jakąś konkurencję :wink: .

P.S.
Ale ja tępa jestem :oops: . Nie zauważyłam, że wystawa jest już w ten weekend :roll: .

Posted

Tak. Najbliższy weekend obfituje w wystawy. Wels, Nowa Ruda, Amsterdam i na pewno wiele, wiele innych w różnych krajach.
A ja siedzę w domu i - mam nadzieję - w ten weekend będę niańczyła baski-bobaski.
Pzdr.

Posted

flashka-g napisał(a):
a gdzies jest rozpiska wogole kto sedziuje BOG i BIS??

Nigdzie nie było napisane.
Poprostu ktoś podał sędziego takiego jaki mu pasował, nie rozumiem tylko po co wprowadzać ludzi w błąd swoimi domysłami.

Jeżeli kogoś to interesuje to mam informacje z odziału,że BOG V bedzie wybierał Petr Rehanek.

PS
Przepraszam za tę całą akcje.
Aczkolwiek uważam,że moge wypowiedać głośno swoje zdanie dotyczące sędziego Kozbera.
Uważam,że jest to sędzia polityczny.
Rzeczywiście stwierdzenie,
że ogląda się za krótkimi spódniczkami było nie na miejscu, dziewczyny nie były dłużne ani troche w swoich uwagach.
Wnioski na przyszłość już wyciągnęłam :evilbat: