Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Hiiiiiii hiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: Przeczytałam topik o wystawie w N.R. :lol: :lol: :lol: :lol:
"wyginam swoje ciało,wyginam swoje ciało smiało..."=> Madagaskar :D :P :D :P

Marcik! :P róbta tak dalej,nie przejmuj się, wszak baba z Ciebie! :lol: Może niektórzy by chcieli,żebys latała po ringu w ...dresach na przykład??? :wink: :wink: :wink:

to napewno miałas super zabawe :) jak już Madagaskar cytujesz ( fajna bajka :) ), nie dziwie się :wink:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):

ja... to przeciez nie tak leci..... :wallbash: ja juz odpadam....

Posted

Savannah napisał(a):
Miśka napisał(a):
zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P

jak to zwykle na forum bywa :wink:

savannah wiesz co , ktos tu nieuwaznie czyta posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a moze nie ptrafi czytac ze zrozumieniem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ale to nic nie nasza brocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najbardziej denerwuja mnie ci pseudo inteligentni .........

Posted

Miśka napisał(a):
Matagi napisał(a):

ja... to przeciez nie tak leci..... :wallbash: ja juz odpadam....

to zacytuj jak to ma leciec i po kłopocie :wink: Ja widziałam tylko urywek z tego filmu i akurat tego nie widziałam :-?

Posted

Lilka ty tez tutaj :o :lol: , jaki ten swiat mały :lol: :lol: wieki nie widziałam :calus:
Własnie mysle nad przerabianiem worka na ziemniaki na jakis super ciuch :wink: ... o matko jak by na mnie psioczyli, ze sie za bardzo wyrózniam :oops: 8) :lol: :lol:

Angel, szyj spódnisie i zgarniamy to zw euro, a co, prosty mechanizm :lol: :lol: ... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Savannah napisał(a):
Miśka napisał(a):
zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P

jak to zwykle na forum bywa :wink:

savannah wiesz co , ktos tu nieuwaznie czyta posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a moze nie ptrafi czytac ze zrozumieniem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ale to nic nie nasza brocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najbardziej denerwuja mnie ci pseudo inteligentni .........

Angel w tych godzinach niestety czasem się nie kontaktuje dokł :wink: może to byc jakies usprawiedliwienie :lol: po tylu godzinach siedzenia na kompie :roll: ehh :roll: aż się wierzyc nie chce :)

Posted

sh_maniak napisał(a):
Lilka ty tez tutaj :o :lol: , jaki ten swiat mały :lol: :lol: wieki nie widziałam :calus:
Własnie mysle nad przerabianiem worka na ziemniaki na jakis super ciuch :wink: ... o matko jak by na mnie psioczyli, ze sie za bardzo wyrózniam :oops: 8) :lol: :lol:

Angel, szyj spódnisie i zgarniamy to zw eura a co, prosty mechanizm :lol: :lol: ... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol:

SH a podasz mi numer do twojej krawcowej , czy moze czekaja mnie zakupy w mediolanie albo w paryzu

wiesz worki po pyrach zawsze marzylem :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: i wyszlo szydlo z worka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Savannah napisał(a):
Marta to może zamiast worka na ziemniaki, ubierz po prostu spodnie :) wiesz grudzien :wink:

no nie dadza mi być orginalną :bigcry: :cunao:

Angel mnie zabiera na zakupy yeaaaa :angel: :ylsuper: , mój ulubienieć :iloveyou: :evil_lol: ( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) )

Posted

"sh_maniak" napisał(a):
[quote name='Savannah']

Angel mnie zabiera na zakupy yeaaaa :angel: :ylsuper: , mój ulubienieć :iloveyou: :evil_lol: ( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) )

tiaa, bo Angel ma (o ile się nie myle :evilbat: ) najlepsze centrum handlowe w Europie, jest się czym pochwalic :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol:

Ja zgłaszam protest, mój TZ sie nie da ubrać w spódnice, a jedne burki on tylko wystawia. Ja protestuje.

Proszę zaprotokołować. I juz.

A tak poważnie. Luuuuuuuuudzie. Latami sie spotykamy/spotykaliśmny/bedziemy spotykać/poznawać/zaprzyjazniac lub nie przy ringach. Po co to wszystko. Jakie ma znaczenie która jak długa miała spódnice lub jak obcisłe spodnie.

Albo tekst z poszerzaniem.. Luuuuuudzie. Ja się wywewnętrznie, ale ja sie poszerzam albo kurcze o 20 kg. od 5 lat w zależnosci od tego jakie prochy biore/nie borę. I co, która bedzie odważna i mi to przy ringu wytknie. No czekam.

To do miłego/lub nie w Nowej Rudzie.

Posted

Za cholerę sobie tera nie przypomnę ,ale albo w Chinach swego czasu,albo w innej Korei ,wszyscy kiedyś nosili takie same mundurki :"żakiecik" i portki,bodajże w szaro-burym kolorze :lol: ....może to sposób na pojednanie :wink: :lol: Jedna rasa i nakazany ubiorek????????? I pretensjów żadnych nie będzie????????Szyjta mundurki,haszczakarze! :lol: :lol: :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Savannah napisał(a):
Marta to może zamiast worka na ziemniaki, ubierz po prostu spodnie :) wiesz grudzien :wink:

no nie dadza mi być orginalną :bigcry: :cunao:

finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pamietaj :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: masz ze mna przywiesc zw .euro

Posted

sh_maniak napisał(a):
( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) )

Madzik nic nie dostanie bo mnie zdradza i oglada sie za innymi :evil: :cry: :evil: a ja jej takie ladne posciele wysylam :lol: :lol: :lol:

Posted

Szkoda tylko, że chcąc znaleźć interesujące mnie informacje dotyczace Nowej Rudy musiałam stracić kupe czasu, by przedrzeć się przez tonę bzdurnych i pretensjonalnych postów... :-?