Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Matagi napisał(a):Hiiiiiii hiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: Przeczytałam topik o wystawie w N.R. :lol: :lol: :lol: :lol: "wyginam swoje ciało,wyginam swoje ciało smiało..."=> Madagaskar :D :P :D :P Marcik! :P róbta tak dalej,nie przejmuj się, wszak baba z Ciebie! :lol: Może niektórzy by chcieli,żebys latała po ringu w ...dresach na przykład??? :wink: :wink: :wink: to napewno miałas super zabawe :) jak już Madagaskar cytujesz ( fajna bajka :) ), nie dziwie się :wink: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Matagi napisał(a): "wyginam swoje ciało,wyginam swoje ciało smiało..."=> Madagaskar :D :P :D :P ja... to przeciez nie tak leci..... :wallbash: ja juz odpadam.... Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):Miśka napisał(a):zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P jak to zwykle na forum bywa :wink: savannah wiesz co , ktos tu nieuwaznie czyta posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moze nie ptrafi czytac ze zrozumieniem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: ale to nic nie nasza brocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: najbardziej denerwuja mnie ci pseudo inteligentni ......... Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Matagi napisał(a): "wyginam swoje ciało,wyginam swoje ciało smiało..."=> Madagaskar :D :P :D :P ja... to przeciez nie tak leci..... :wallbash: ja juz odpadam.... to zacytuj jak to ma leciec i po kłopocie :wink: Ja widziałam tylko urywek z tego filmu i akurat tego nie widziałam :-? Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Lilka ty tez tutaj :o :lol: , jaki ten swiat mały :lol: :lol: wieki nie widziałam :calus: Własnie mysle nad przerabianiem worka na ziemniaki na jakis super ciuch :wink: ... o matko jak by na mnie psioczyli, ze sie za bardzo wyrózniam :oops: 8) :lol: :lol: Angel, szyj spódnisie i zgarniamy to zw euro, a co, prosty mechanizm :lol: :lol: ... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Savannah napisał(a):Miśka napisał(a):zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P jak to zwykle na forum bywa :wink: savannah wiesz co , ktos tu nieuwaznie czyta posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moze nie ptrafi czytac ze zrozumieniem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: ale to nic nie nasza brocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: najbardziej denerwuja mnie ci pseudo inteligentni ......... Angel w tych godzinach niestety czasem się nie kontaktuje dokł :wink: może to byc jakies usprawiedliwienie :lol: po tylu godzinach siedzenia na kompie :roll: ehh :roll: aż się wierzyc nie chce :) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Marta to może zamiast worka na ziemniaki, ubierz po prostu spodnie :) wiesz grudzien :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Lilka ty tez tutaj :o :lol: , jaki ten swiat mały :lol: :lol: wieki nie widziałam :calus: Własnie mysle nad przerabianiem worka na ziemniaki na jakis super ciuch :wink: ... o matko jak by na mnie psioczyli, ze sie za bardzo wyrózniam :oops: 8) :lol: :lol: Angel, szyj spódnisie i zgarniamy to zw eura a co, prosty mechanizm :lol: :lol: ... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol: SH a podasz mi numer do twojej krawcowej , czy moze czekaja mnie zakupy w mediolanie albo w paryzu wiesz worki po pyrach zawsze marzylem :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: i wyszlo szydlo z worka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):Marta to może zamiast worka na ziemniaki, ubierz po prostu spodnie :) wiesz grudzien :wink: no nie dadza mi być orginalną :bigcry: :cunao: Angel mnie zabiera na zakupy yeaaaa :angel: :ylsuper: , mój ulubienieć :iloveyou: :evil_lol: ( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) ) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 "sh_maniak" napisał(a):[quote name='Savannah'] Angel mnie zabiera na zakupy yeaaaa :angel: :ylsuper: , mój ulubienieć :iloveyou: :evil_lol: ( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) ) tiaa, bo Angel ma (o ile się nie myle :evilbat: ) najlepsze centrum handlowe w Europie, jest się czym pochwalic :wink: Quote
karenina Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a): ... spódnisia = zw.europy dla nie wtajemniczonych :lol: :lol: Ja zgłaszam protest, mój TZ sie nie da ubrać w spódnice, a jedne burki on tylko wystawia. Ja protestuje. Proszę zaprotokołować. I juz. A tak poważnie. Luuuuuuuuudzie. Latami sie spotykamy/spotykaliśmny/bedziemy spotykać/poznawać/zaprzyjazniac lub nie przy ringach. Po co to wszystko. Jakie ma znaczenie która jak długa miała spódnice lub jak obcisłe spodnie. Albo tekst z poszerzaniem.. Luuuuuudzie. Ja się wywewnętrznie, ale ja sie poszerzam albo kurcze o 20 kg. od 5 lat w zależnosci od tego jakie prochy biore/nie borę. I co, która bedzie odważna i mi to przy ringu wytknie. No czekam. To do miłego/lub nie w Nowej Rudzie. Quote
Matagi Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Za cholerę sobie tera nie przypomnę ,ale albo w Chinach swego czasu,albo w innej Korei ,wszyscy kiedyś nosili takie same mundurki :"żakiecik" i portki,bodajże w szaro-burym kolorze :lol: ....może to sposób na pojednanie :wink: :lol: Jedna rasa i nakazany ubiorek????????? I pretensjów żadnych nie będzie????????Szyjta mundurki,haszczakarze! :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Savannah napisał(a):Marta to może zamiast worka na ziemniaki, ubierz po prostu spodnie :) wiesz grudzien :wink: no nie dadza mi być orginalną :bigcry: :cunao: Angel mnie zabiera na zakupy yeaaaa :angel: :ylsuper: , mój ulubienieć :iloveyou: :evil_lol: ( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) ) finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pamietaj :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: masz ze mna przywiesc zw .euro Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Angel nie martw sie Marta się się bedzie starała :wink: i masz zw.euro :) Quote
AngelOfDeath Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 wow jak tu ucichlo :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 hmmm...oj za duzo tego nie kce mi sie czytac :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 alez to bardzo ciekawe , przeglad trendow rigowych :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 no to poprosze o streszczenie :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 sh_maniak napisał(a):( Madzia ty dostaniesz więcej, więc nie masz się co martwić 8) ) Madzik nic nie dostanie bo mnie zdradza i oglada sie za innymi :evil: :cry: :evil: a ja jej takie ladne posciele wysylam :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 orsini napisał(a):no to poprosze o streszczenie :lol: :lol: :lol: za duzo pisania :lol: :lol: :lol: Quote
Mała_Tybetanka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Hm ..ONki biegaja w dresikach ...moze spódnica z worka na ziemniaki to nie był by taki zly pomysl :wink: ozywiloby sie troche...na ringu :D .Pozdrawiam Quote
ana Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Szkoda tylko, że chcąc znaleźć interesujące mnie informacje dotyczace Nowej Rudy musiałam stracić kupe czasu, by przedrzeć się przez tonę bzdurnych i pretensjonalnych postów... :-? Quote
Elitesse Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 jak ktos nie zauwazyl to jest juz plan sedziowania na stronce :D :D :D Quote
sh_maniak Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 orsini napisał(a):hmmm...oj za duzo tego nie kce mi sie czytac :lol: :lol: :lol: co za nowość :lol: :lol: sa już te stawki na ich www?? :roll: Quote
asiek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 :) my będziemy sędziowani dopiero o 12:45 więc ja i moje psiaki możemy się wyspać :D Quote
Recommended Posts