maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Madzia dajesz radę jednym słowem :ylsuper: musisz to nadrobic teraz mailem 8) :wink: albo sms`kiem 8) :lol: - tzw. krótką wiadomością tekstowa, nie przekraczająca 160 znaków 8) Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Angel widzisz jaka zabawe straciłeś :lol: , gdzie byłes jak cie nie było :lol: :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 no nie boskie bigochody a tu ten braz kozaczki tez fajowe nie ma co ja tam wole , ogladac kogos kto nie tylko dobrze prezentuje psa ale kogos kto sam sie dobrze prezentuje co do tego ze ktos tu wspomnial , ze wszyscy z poznania a p Kozber tez , musze tylko powiedziec ze teraz go praiw tam nie widac i nawet jak go sie spotka to i tak nie ma czasu na rozmowe ..... podkreslam kozaczki mi sie bardzo podobaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Angel widzisz jaka zabawe straciłeś :lol: , gdzie byłes jak cie nie było :lol: :wink: a tu i tammmm ktos mnie przywolal :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a): co do tego ze ktos tu wspomnial , ze wszyscy z poznania a p Kozber tez , musze tylko powiedziec ze teraz go praiw tam nie widac i nawet jak go sie spotka to i tak nie ma czasu na rozmowe : Angel taka jest prawda, że p.Kozbera już prawie nie widac w Poznaniu.. Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a):sh_maniak napisał(a):Angel widzisz jaka zabawe straciłeś :lol: , gdzie byłes jak cie nie było :lol: :wink: a tu i tammmm ktos mnie przywolal :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe kto :evilbat: :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): co do tego ze ktos tu wspomnial , ze wszyscy z poznania a p Kozber tez , musze tylko powiedziec ze teraz go praiw tam nie widac i nawet jak go sie spotka to i tak nie ma czasu na rozmowe : Angel taka jest prawda, że p.Kozbera już prawie nie widac w Poznaniu.. no wiem przeciez Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 SH jedziesz ze mna na europejska w przyszlym roku , wiesz facet sedziuje , a ja chce zw.europy 8) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):sh_maniak napisał(a):Angel widzisz jaka zabawe straciłeś :lol: , gdzie byłes jak cie nie było :lol: :wink: a tu i tammmm ktos mnie przywolal :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe kto :evilbat: :wink: zgadnij 8) 8) 8) 8) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Savannah napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): co do tego ze ktos tu wspomnial , ze wszyscy z poznania a p Kozber tez , musze tylko powiedziec ze teraz go praiw tam nie widac i nawet jak go sie spotka to i tak nie ma czasu na rozmowe : Angel taka jest prawda, że p.Kozbera już prawie nie widac w Poznaniu.. no wiem przeciez ja wiem że wiesz :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Savannah napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): co do tego ze ktos tu wspomnial , ze wszyscy z poznania a p Kozber tez , musze tylko powiedziec ze teraz go praiw tam nie widac i nawet jak go sie spotka to i tak nie ma czasu na rozmowe : Angel taka jest prawda, że p.Kozbera już prawie nie widac w Poznaniu.. no wiem przeciez ja wiem że wiesz :wink: ale moze my z P.Kozberem rozmawiamy telepatycznie w taki sam sposob w jaki tu mnie przywolano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia dajesz radę jednym słowem :ylsuper: musisz to nadrobic teraz mailem 8) :wink: albo sms`kiem 8) :lol: - tzw. krótką wiadomością tekstowa, nie przekraczająca 160 znaków 8) a juz sie ludzilam... smsek to juz poza netem dziala.... niewypał :drinking: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia dajesz radę jednym słowem :ylsuper: musisz to nadrobic teraz mailem 8) :wink: albo sms`kiem 8) :lol: - tzw. krótką wiadomością tekstowa, nie przekraczająca 160 znaków 8) a juz sie ludzilam... smsek to juz poza netem dziala.... niewypał :drinking: netem też można, po to sa darmowe brameczki sms :) Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Lidka.... a ten z bramki to dociera.... gdzie? uwaga, skup się... iiiii??? Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Lidka.... a ten z bramki to dociera.... gdzie? uwaga, skup się... iiiii??? napewno nie do ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Lidka.... a ten z bramki to dociera.... gdzie? uwaga, skup się... iiiii??? dociera tam gdzie się wyśle. A ja widziałam nawet takie bramki gdzie sie wysyla na net i o to mi chodziło. Ale można by sie spierac :wink: Chyba z komórki na net też mozna wyslac, nie wiem, ja się nie znam Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Miśka napisał(a):Lidka.... a ten z bramki to dociera.... gdzie? uwaga, skup się... iiiii??? napewno nie do ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z pewnościa :lol: :wink: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 nie podpowiadaj!!! :bad-word: "dac mu szanse..." Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ale tu teraz sa nudyyyyyy :lol: :lol: :lol: :lol: nic sie nie dzieje teraz :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 bo wreszcie powróci się do własciwego tematu :) to nudą zawieje :lol: choc to nie możliwe raczej :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):zepsułaś, się wtrącasz nie pytana :P jak to zwykle na forum bywa :wink: Quote
Matagi Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Hiiiiiii hiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: Przeczytałam topik o wystawie w N.R. :lol: :lol: :lol: :lol: "wyginam swoje ciało,wyginam swoje ciało smiało..."=> Madagaskar :D :P :D :P Marcik! :P róbta tak dalej,nie przejmuj się, wszak baba z Ciebie! :lol: Może niektórzy by chcieli,żebys latała po ringu w ...dresach na przykład??? :wink: :wink: :wink: Quote
Recommended Posts