maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali Twoje uwagi są chamskie i nie na miejscu... Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):Miśka napisał(a):Savannah napisał(a):oj to Martuś już się zabieraj za skrócanie :wink: nie S., faktycznie - Ty sie nie kompromitujesz, ani ani :roll: :roll: literówki zdarzaja sie kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to nie kompromitacja... literowka a kompromitacja to dwa rozne pojecia... zwłaszcza jak sie szybko pisze :roll: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a): wiesz m. jeśli by się tu wszystkich czepiac jak pisza to nie wiem ile postów byś musiała napisac :wink: s produkcja tony jałowych maili dziennie to Twoja domena. Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):Savannah napisał(a): wiesz m. jeśli by się tu wszystkich czepiac jak pisza to nie wiem ile postów byś musiała napisac :wink: s produkcja tony jałowych maili dziennie to Twoja domena. nie kompromituj sie :lol: tu są POSTY a nie meile Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Jałowa dyskusja, jak dyskusja mozna nazwać temat spódnic i literówek ... chyba tu ktos cos wie o jałowosci i nie wnoszeniu niczego :flop: , a reszta jak zwykle sie dobrze bawi :bigok: Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a): literowka a kompromitacja to dwa rozne pojecia... oj, bo wytocze ciężkie (tak, to dobre słowo) działa... wierze ze jednak szerokosc horyzontow S. pozwoli wyczytac przeslanie ostatniego postu. "dac mu szanse, dac mu szanse..." Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Jałowa dyskusja, jak dyskusja mozna nazwać temat spódnic i literówek ... chyba tu ktos cos wie o jałowosci i nie wnoszeniu niczego :flop: , a reszta jak zwykle sie dobrze bawi :bigok: pośmiac się można :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Miałam nic nie pisać, ale chyba nie wytrzymam :) Wydaje mi sie że żyjemy w wolnym kraju i kazdy nosi to w czym mu jest wygodnie, w czym sie czuje najlepiej. No ale może ja sie myle. W kazdym razie Waszą dyskusje uważam za bezcelową, a swoje "sprawy" lepiej rozwiązujcie na priv :-? Życze wszystkim powodzenia w Nowej Rudzie :) Ja bede siedzieć w domku i sie wygrzewać :D Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Miśka napisał(a):maga18 napisał(a): literowka a kompromitacja to dwa rozne pojecia... oj, bo wytocze ciężkie (tak, to dobre słowo) działa... wierze ze jednak szerokosc horyzontow S. pozwoli wyczytac przeslanie ostatniego postu. "dac mu szanse, dac mu szanse..." ja jak to ja , :) ale czy osoba do której to pił post zrozumie, czy będzie wiedziała kto jest najsłabszym ogniwem? :wink: Quote
Asdf Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 cala ta dyskusja jest smutna i nieprzyjemna nie uwazam ze jestem bez winy, Lidka zawsze na moja A musi odpowiedzc B i to uszczypliwie duzo nieprzyjemnosc sprawila mi swoja osoba i jednak nie ma dośc, bo dalej stosuje prowokacje. Nastepnym razem im nie ulegne, niech ma satysfakcje. I prosze nie pisac o pemkach swiata, albo moim przeczuleniu bo i ja i ona wiemy o co chodzi. A jezeli sie tego wyprze to ja sumienie bedzie gryzc nie mnie. Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):Miśka napisał(a):Savannah napisał(a): wiesz m. jeśli by się tu wszystkich czepiac jak pisza to nie wiem ile postów byś musiała napisac :wink: s produkcja tony jałowych maili dziennie to Twoja domena. nie kompromituj sie :lol: tu są POSTY a nie meile nie wierze ze jestes tak ograniczona. poszukaj definicji maila i postu... WIADOMOŚĆ TEKSTOWA. "na początku było słowo..." Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):cala ta dyskusja jest smutna i nieprzyjemna nie uwazam ze jestem bez winy, Lidka zawsze na moja A musi odpowiedzc B i to uszczypliwie duzo nieprzyjemnosc sprawila mi swoja osoba i jednak nie ma dośc, bo dalej stosuje prowokacje. Nastepnym razem im nie ulegne, niech ma satysfakcje. nie no sorry... ale to ty jestes uszczypliwa w stosunku do Lidki... (patrz... 'poszerzanie'...) Quote
Natalia_W Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dziewczyny tutaj mielismy pisac o wystawie w Nowej Rudzie a nie klocic sie o glupoty!!! Prosze Was jesli chcecie sie klocic zrobcie nowy topik (czy jak to sie nazywa) i tam sie wyzywajcie :wink: Wasze klotnie zagluszyly nasz glowny temat.... :evil: Pozdrawiam. Natalia Quote
Miśka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Savannah napisał(a): ja jak to ja , :) "...i słowo ciałem się stało..." Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):cala ta dyskusja jest smutna i nieprzyjemna nie uwazam ze jestem bez winy, Lidka zawsze na moja A musi odpowiedzc B i to uszczypliwie duzo nieprzyjemnosc sprawila mi swoja osoba i jednak nie ma dośc, bo dalej stosuje prowokacje. Nastepnym razem im nie ulegne, niech ma satysfakcje. I prosze nie pisac o pemkach swiata, albo moim przeczuleniu bo i ja i ona wiemy o co chodzi. A jezeli sie tego wyprze to ja sumienie beda gryzc nie mnie. wzruszyłam sie do zywego :bigcry: :lol: Agnieszko wybacz, że nosze takie spódnice a nie inne :bigcry: :roflt: Quote
Natalia_W Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dziewczyny tutaj mielismy pisac o wystawie w Nowej Rudzie a nie klocic sie o glupoty!!! Prosze Was jesli chcecie sie klocic zrobcie nowy topik (czy jak to sie nazywa) i tam sie wyzywajcie Wasze klotnie zagluszyly nasz glowny temat.... Pozdrawiam. Natalia Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Reasumując do miłego :grins: w Nowej Rudzie :hand: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 i tym milym akcentem napisze maila.... i pozegnam się też :lol: :hand: do zobaczenia w NR - dobrze ze mam w niedziele :lol: chcoiaz dla niektorych osob chcialabym byc tez w sobote... :roll: :wink: :hand: Quote
Ajrisz Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 "...i słowo ciałem się stało..." I mieszkalo miedzy naaaaamii!!! Nie moglam sie powstrzymac, sorka 8) Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):i tym milym akcentem napisze maila.... i pozegnam się też :lol: :hand: do zobaczenia w NR - dobrze ze mam w niedziele :lol: chcoiaz dla niektorych osob chcialabym byc tez w sobote... :roll: :wink: :hand: dla niektórych to przerwa na reklamy :lol: :wink: I ich ulubiona reklama Plusa, jak już Madzia wspomniałas :) Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 maga18 napisał(a):i tym milym akcentem napisze maila.... i pozegnam się też :lol: :hand: do zobaczenia w NR - dobrze ze mam w niedziele :lol: chcoiaz dla niektorych osob chcialabym byc tez w sobote... :roll: :wink: :hand: opsssssss co za kompromitacja :lol: :oops: :wallbash: :stupid: :shake: :sweetCyb: :lol: :lol: :lol: Quote
maga18 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a to byla tak zwana kompromitacja x2 - bo sie dwa razy wyslalo 8) Quote
sh_maniak Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Madzia dajesz radę jednym słowem :ylsuper: musisz to nadrobic teraz mailem 8) :wink: Quote
Savannah Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Artik&Shapali napisał(a):cala ta dyskusja jest smutna i nieprzyjemna nie uwazam ze jestem bez winy, Lidka zawsze na moja A musi odpowiedzc B i to uszczypliwie duzo nieprzyjemnosc sprawila mi swoja osoba i jednak nie ma dośc, bo dalej stosuje prowokacje. Nastepnym razem im nie ulegne, niech ma satysfakcje. I prosze nie pisac o pemkach swiata, albo moim przeczuleniu bo i ja i ona wiemy o co chodzi. A jezeli sie tego wyprze to ja sumienie beda gryzc nie mnie. Jest mi bardzo przykro że jak ty mnie atakujesz swoim A to ja jestem taka nie dobra i mówie B, i nastepnym razem dam sie juz zdeptac po Twoim A :) stop z beszczelnoscia :ylsuper: !! Quote
Recommended Posts