Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
2 tyg przed wystawą jeszcze zgłoszenia przyjmują????

Widzisz jacy są sprawni :roll: :wink: Tam wystawy nie są tak liczne jak u nas, chyba że ta akurat będzie szczególna

Posted

Ciekawa jestem ile osób z tych, które deklarowały się - jedzie?

A odnośnie badań- nasze straże graniczne, celne i inne chyba bladego pojęcia o tych wymogach nie mają.Nikt o to nie pyta!

A z inteligencją to też u niektórych krucho- trzeba panów strażników na kurs szybkiego czytania wysłać.Ostatnio taki jeden pytał mnie dlaczego zdjęcia psa nie ma w paszporcie - nie doczytał bidulek. :wink:

Posted

Kika napisał(a):

A odnośnie badań- nasze straże graniczne, celne i inne chyba bladego pojęcia o tych wymogach nie mają.Nikt o to nie pyta!

A z inteligencją to też u niektórych krucho- trzeba panów strażników na kurs szybkiego czytania wysłać.Ostatnio taki jeden pytał mnie dlaczego zdjęcia psa nie ma w paszporcie - nie doczytał bidulek. :wink:

e to wogole sie ciesz ze w paszport zajzal :) bo ja sporo granic przekroczylam w te wakacje i to z kilkoma psami na raz i jeszcze mnie NIGDY NIKT o paszport nie zapytal :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Kika napisał(a):

e to wogole sie ciesz ze w paszport zajzal :) bo ja sporo granic przekroczylam w te wakacje i to z kilkoma psami na raz i jeszcze mnie NIGDY NIKT o paszport nie zapytal :)

To durne pytanie to mi zadał po 3- godzinnym oczekiwaniu na wjazd do Polski z Ukarainy.To mu powiedziałam,że temu psu to już ten paszport niedługo wcale nie będzie potrzebny- jak padnie z wycieńczenia, tym bardziej zdjęcie :wink:

Posted

orsini napisał(a):
a ja sie pytam kto jest zainteresowany:))))))bo my chcemy busikiem jechac a im wiecej osob tym taniej wiadomo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jakiej wielkości ten bus i skąd będziecie jechać?

Posted

orsini napisał(a):
wielkosc busa uzalezniona od ilosci chetnych jak trzeba bedzie wynajmiemy autobus:))))))))a jedziemy z Torunia

orsini planujecie tam nocleg?

Posted

[quote name='króliczek']KIKA -widzę,że zaczynasz głęboko się zastanawiać nad wyjazdem do Arad.A może już decyzja podjęta?

Ja teraz najwyzej moge nie pojechać 8)