Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nurnberg - informacje o wystawie sa juz w necie: http://www.landesverband-franken.de/cacib2005.html
Munchen 04/03 - Hassi Assenmacher-Feyel (D) lub Atilla Kelemen (RO)
Offenburg 12/03 foxterriery - Hans-Hubert Wirtz (D), lakeland terriery - Kerstin Buss (D)
Berlin 01/04 - foxterriery - Evelyn Erler (D), lakeland terriery - Anne Tove Strande (N)
Dortmund 05/05 - foxterriery - Leselott Johannson (S), lakeland terriery - - Wilfried Peper (D)
Saarbrucken 05/06 - foxterriery - Rudolf Brinkmann (D), lakelandy - Wilfried Peper (D)

Posted

Wiem z ulotek, ktore dostalam w Dortmundzie na Bundessieger.

Munchen 04/03 - Hassi Assenmacher-Feyel (D) lub Atilla Kelemen (RO)
Offenburg 12/03 - Kerstin Buss (D)
Berlin 01/04 - Anne Tove Strande (N)
Dortmund 05/05 - Wilfried Peper (D)
Saarbrucken 05/06 - Wilfried Peper (D)

Posted

Zeliika , ja tez bardzo dziekuje :modla: :D i tak z ciekawosci (bezsensownej zresztą, bo mam obcięty przez Anglików ogon :wallbash: ), mozesz jeszcze podac kto bedzie tam sedziowal airedale?

Posted

Ja troche z innej beczki, ale czy orientuje sie moze ktos, czy na Poznaniu 2006 procz tyt.Zw.Swiata bedzie przyznawany tytul Zw.Pl ? Znajoma ze Stanow mnie zapytala i zwatpilem, bo widze ze tydzien pozniej zrobili miedzynarodowke w Kielcach

Posted

Ja bym jednak wolala zeby tytul zwyciezcy Polski przeszedl w nastepnym roku na jakas inna miedzynarodowke. I tak zagraniczniacy na swiatowce za CWC dostaja championat Polski.

Posted

Na naszej stronie w dziale Wystawy - Wykazy - 2006, jest już opracowane kalendarium wystaw 2006, z możliwością sortowania wg daty, kraju, itp., z linkami prowadzącymi bezpośrednio do organizatora wystawy. Wiadomości jeszcze niepełne - nie wszystkie kraje udostępniły już swoje wystawy, ale będzie uzupełniane na bieżąco. Jesli kogoś to zainteresowało, to zapraszam, a równocześnie proszę o ewentualną pomoc w uzupełnianiu.
Pzdr :D

• 2 weeks later...
Posted

Slowacja podala juz kalendarz wystaw na 2006 rok :)

MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV, CACIB TRENČÍN 28.-29.01.2006
NITRACANIS, CAC NITRA 18.-19.03.2006
CELOŠTÁTNA VÝSTAVA PSOV, CAC BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006
CELOŠTÁTNA VÝSTAVA PSOV, CAC SENEC 02.06.2006
MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV, CACIB NITRA 03.-04.06.2006
NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA KOŠICE 16.07.2006
2 x MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV BRATISLAVA 2xCACIB 19.08.2006 20.08.2006
MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV, CACIB NITRA 04.-05.11.2006

Posted

karenina napisał(a):
No, biorąc pod uwagę warunki pogodowe jakie były w Banskiej w tym roku.. Moze to i lepiej ze zmienili na Kosice.

To fakt niezaprzeczalny 8) Oprócz deszczu i zimnicy ,było błotko wszechobecne -a fe.Teraz w Kośicach w lipcu przynajmniej będzie cieplej.

• 2 weeks later...