Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie ze sa juz podane wystawy na 2006 rok ale jakby ktos jeszcze wiedzial ktore wystawy sa np. o zwycieztwo danego kraju albo jakies inne specjalne tytuły tez byloby fajnie zeby sie w tym temacie znalazly.

Posted

wanio napisał(a):
Fajnie ze sa juz podane wystawy na 2006 rok ale jakby ktos jeszcze wiedzial ktore wystawy sa np. o zwycieztwo danego kraju albo jakies inne specjalne tytuły tez byloby fajnie zeby sie w tym temacie znalazly.

całkowicie zgadzam się z Wanio :wink: takie coś jest uważam niezbedne :)
Pzdr :wink:

Posted

więc ja dodam coś od siebie co wiem napewno, to dla wanio oraz innych zainteresowanych :wink:
Jesli chodzi o wystawy na Słowacji, to jest wystawa w Bańskiej Bystricy, na której można dostac tytuł Zwycięzca Słowacji - Vitaz Slovenska oraz Młodzieżowy Zwycięzca Słowacji - Vitaz Slovenska Mladych Wystawa ta nosi range "specjalistycznej", i chyba dlatego można na niej zdobyc takie tytuły :) Wystawa jest miła, ładnie położona. Finały zawsze wychodzą sprawnie i nie ma opóźnień czasowych. Ja przywiozłam z niej miłe wspomnienia, bo mój psiak zostal tam Mł.Zw.Słowacji'04, oraz był 3 na Bis Junior :) Polecam ta wystawe :wink:
Pzdr

Posted

Savannah napisał(a):
Ja szukam ekipy na jakąs wystawe po kwietniu, moim samochodem... :D
Pzdr

Jestem zawsze chętna do łączenia sił :D

Savannah napisał(a):
a znacie strone gdzie sa podane wystawy we Włoszech? ale te krajówki, bo miedzynarodowe to znam :) postanowiłam wybrac sie do włoch z gromadka sh :)

marzę o wyprawie do Włoch! I jak zwykle łaknę towarzystwa... :roll:

Posted

Fuka napisał(a):
Savannah napisał(a):
Ja szukam ekipy na jakąs wystawe po kwietniu, moim samochodem... :D
Pzdr

Jestem zawsze chętna do łączenia sił :D

Savannah napisał(a):
a znacie strone gdzie sa podane wystawy we Włoszech? ale te krajówki, bo miedzynarodowe to znam :) postanowiłam wybrac sie do włoch z gromadka sh :)

marzę o wyprawie do Włoch! I jak zwykle łaknę towarzystwa... :roll:

oczywiście nie ma sprawy :wink: Wrocław jest w koncu po drodze :wink:

Posted

Elitesse napisał(a):
ale dlugie by musialy byc te wakacje :) :) :) 6 wystaw zaliczyc i na kazdej wygrac...

ja o francji mysle bo tam miedzynarodowka co chwila

hmm Elitesse czemu nie? byłabyś chętna? możemy się wybrac :) tylko słyszałam od znajomych z Francji że "judges very political" :-? :wink:

Posted

W Dortmundzie dostalam ulotki z wystaw miedzynarodowych w Niemczech na pierwsza polowe roku 2006, z rozpiskami sedziow. Dajcie znac, co Was interesuje, to jutro napisze - ulotki mam w domu, a Internet w pracy ;)

Posted

Zeliika napisała:

W Dortmundzie dostalam ulotki z wystaw miedzynarodowych w Niemczech na pierwsza polowe roku 2006, z rozpiskami sedziow. Dajcie znac, co Was interesuje, to jutro napisze - ulotki mam w domu, a Internet w pracy

Mnie interesuje Berlin :D I kto sedziuje spaniele- angielskie i amerykańskie???

Z góry dziekuje :D

Posted

a masz mozliwosc zeskanowania tych ulotek? ja chetnie bym sie dowiedziala o sedziow a propo staffikow. Co do wyjazdow do niemiec pytam sie bo mysle o tym zeby chociaz na jedna pojechac, poza tym myslalam ze moglabym sie z kims zabrac(oczywiscie koszty podrozy). Cholera kazdy post na 'wystawach" moj podobny.... w sensie prawko jest ale brak auta :-? nie wiem czy sie smiac czy plakac :lol:

Posted

Blaira, ja wpłacałam bankiem teraz za rostock równowartosc 110 euro. Opłata za przelew wyniosła ok 20 zł. Podobno wysokosc opłaty zalezy od tego w jakim formacie jest podane konto bankowe IBAN czy ze swift. Nie pamietam tylko która jest ta tańsza, ale postaram sie sprawdzic.

Posted

Ja sie dowiedzialam ze w BPH wlasnie jest 70 zl nie wazne za jaka kwote sie tobi przelew...wiem ze oni korzystaja z wester union. A przez mBank to nie ma co marzyc o przelewie za granice :-?

Posted

Ja mam konto w millenium, u nich zalezne jest od kwoty, ale róznice sa groszowe, teraz sprawdziłam to te 110 euro było 19.50 dokładnie a za 150 euro 20.50 .
Jesli zgłaszasz tylko jednego psa, to w twoim przypadku lepiej płacic na miejscu ( oficjalnie +10 euro), ja zgłaszam zazwyczaj 4 psy, wiec nijak mi sie nie kalkuluje opłata na miejscu .

Posted

Zeliika napisał(a):
W Dortmundzie dostalam ulotki z wystaw miedzynarodowych w Niemczech na pierwsza polowe roku 2006, z rozpiskami sedziow. Dajcie znac, co Was interesuje, to jutro napisze - ulotki mam w domu, a Internet w pracy ;)

Mnie akurat interesuje Gr.V, zwłaszcza Akity-sędziowie. To w takimrazie odezwij się...

Posted

Anabelle napisał(a):
Mnie interesuje Berlin :D I kto sedziuje spaniele- angielskie i amerykańskie???

Angielski cocker spaniel: Marie Louise Doppelreiter (A)
Amerykanski cocker spaniel: Herbert Klemann (D)