Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szwajcaria CACIB
11.02.2006 Fribourg
12.02.2006 Fribourg
20.05.2006 St. Gallen
21.05.2006 St. Gallen
14.10.2006 Lausanne
15.10.2006 Lausanne
CAC
01-02.07.2006 Bulle

Posted

Szwajcaria:

CACIB

11. Februar FRIBOURG
12. Februar FRIBOURG
20. Mai St.Gallen
21. Mai St.Gallen
14. Oktober Lausanne
15. Oktober Lausanne

CAC
10. September Riehen/BS ( australian kettle dog, kelpie)
01/02 Juli Bulle alle rassen
27. August Wohlen (deutsche dogen)

wiedzę ze mamy dublet dorotal ;)

Posted

karenina napisał(a):
Savannach moze zapisz na dysk i wtedy sie otworzy.

no właśnie zapisuja na dysk :roll: i mi się otwiera w programie Infant Viev (czy jakos tak) ale sie nie otworzy bo pisze że jest niewłaściwy format :roll: nie wiem co robic :roll: :cry:
Pozdrawiam

Posted

dzięki :buzi: właśnie ściągam :) wybierasz się na jakąs konkretnie wystawe Cacibowa w 2006 napewno? Ja szukam ekipy na jakąs wystawe po kwietniu, moim samochodem... :D
Pzdr

Posted

Savannah, ciesze sie, ze pomogłam :). Jasne ze sie wybieram :). Dokładnie gdzie, to sobie zaplanuje jak sie jeszcze wiecej państw okresli z cacibami i cacami, ale generalnie to przyszły rok mam zaplanowany raczej zagraincznie niz krajowo :). Usiade chyba w weekend i zacznę robic rozpiske.
A gdzie Ty sie wybierasz?

Posted

karenina napisał(a):
Savannah, ciesze sie, ze pomogłam :). Jasne ze sie wybieram :). Dokładnie gdzie, to sobie zaplanuje jak sie jeszcze wiecej państw okresli z cacibami i cacami, ale generalnie to przyszły rok mam zaplanowany raczej zagraincznie niz krajowo :). Usiade chyba w weekend i zacznę robic rozpiske.
A gdzie Ty sie wybierasz?

no to poprostu piknie! 8) ja właściwie planuje gdzies pojechac na jakąś Cacib'ówke tylko nie wiem gdzie, ale wiem że na pewno po 10 kwietnia :evilbat: a ty już wiesz gdzie w tym terminie sie wybierzesz :evilbat: ? Jeszcze raz dzięki za pomoc!
Pzdr

Posted

Może jak czytałam to cos przeoczyłam - ale chyba nie widziałam Słowacji :( Czy ktoś ma może jakies info na temat wystaw na Słowacji???
(A cudnie by było gdyby też tak klubową dogów niem... - please :) ).

Posted

dostalam z rana faks ze spisem CACIB na 2006. Belgowie nie dali sie przekonac zeby wyslac mailem i chcieli koniecznie faksem lub zwykla poczta. :( Musialam wklepywac wystawy z kartki. :( Sa wpisane wszystkie wystawy co wyslali, ale brakuje niektorych panstw i uwazam ze w czesci panstw brakuje wystaw np. na Wegrzech
Ale sa informacje o wystawach na Słowacji :D
Zapraszam na moja strone www.spaniel.pl do dzialu informacje.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...