Anulka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Niektóre nie są za wyraźne,niektóre są robione z daleka Co ty taka samokrytyczna jesteś :D Fotki ekstra i nawet Pluszowa się załapała na fociszka :lol: Quote
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Anulka napisał(a):Niektóre nie są za wyraźne,niektóre są robione z daleka Co ty taka samokrytyczna jesteś :D Fotki ekstra i nawet Pluszowa się załapała na fociszka :lol: Ojjjjjjjj tam :oops: Ach,żeby tak można w jakiś sposób do fotek podłączyć fonię :wink: Pluszowa była super ze swoim szczekaniem :lol: Co przeszkoda,to hauuuuuuu :lol: :lol: :lol: Podobało mnie się to wielceeeeeeeee :lol: :wink: :D :P Za parę minutek wetknę następne.....arcydzieła :wink: :lol: Quote
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 I dalej... http://img278.imageshack.us/img278/1166/im0080793de.jpg reszta jutro,jakoś już nie mam.......nabożeństwa do wklejania dziś :wink: Quote
yassue Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Matagi, ehh nawet nie chodzilo mi o pozycje Blulowej bo juz sie zdazylam przyzwyczaic ale o jej ekscesy na torze :roll: :wink: mam filmiki z przebiegami paru psiulow: 3xMax (+DogDancing w jego wykonaniu), 2xTajga, Tola, 2xSpikerek, ON z panem w czarnej koszuli i Cassy (?) ktos cos chce? :D Quote
Wind Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Wszystkim gratuluje udzialu w Zawodach, a tym ktorzy wygrali - pucharow i medali :D Zaluje, ze nie dojechalam pokibicowac na Zawody, ale obowiazki fotografa zatrzymaly mnie w Wawie :-( Mam nadzieje, ze nastepnym razem spotkam sie z Wami ... moze jako poczatkujacy zawodnik ... 8) :D Quote
Anulka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 yassue ja bym bardzo poprosiła Tajgusię :D Z góry dzięki wielkie. Quote
belgunia Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ja mam też kilka filmików: Kłaka - bez końca bo parat utkwił mi w jednym punkcie na zbyt długo :) :stupid: Juki - bez początku - wybacz Basiu:) Marzenki w zerówkach :ghost_2: Kobry - cały! :laugh2_2: Kto chce???? Dorota Quote
niuka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ja chce ja chce Tole, Speakera x 2, Ona, Cassy, Kłaka i Marzenke w zerowkach ;))) pozdrawiam i z gory dzieki :P Quote
maga Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ooo to ja poprosze wszystkie ;> zwlaszcza ten jak potknelam sie o maxa na torze heh ;] Quote
Matagi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Następne zdjątka: i moje ulubione :lol: :wink: Amen! :P Quote
yassue Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Maga, Ania, dam wam plytki przy najblizszej okazji :) gorzej z Niuka.. Te filmiki maja z 50 mega wiec netem ci raczej nie puszcze... :hmmmm: Quote
niuka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 yassue a bedziesz we wloclawku na zawodach o czekolade? :) nagralabys na plytke a ja Ci dam taka ladna nowa w zamian :> Quote
yassue Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ehh po ostatnich naszych wystepkach na torze chyba powinnam troche przystopowac z zawodami.. chociaz jak widze przewidywana jest nagroda za najlepsza detke.. hmm jesli tylko Kenia nie obierze sobie parkanu za hopke to moze mamy szanse :lol: sprobuje komus przekazac te plytke :) Toluchne mam niestety tylko jedna za to w pieknym stylu :D Quote
niuka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 yassue przesadzasz :) poczatki zawsze sa najtrudniejsze - pozniej idzie juz z gorki takze mysle ze nie powinnas rezygnowac :) co do filmiku - czyzby jumping? ;P bo chyba nie agility :o :lol: wstyd to byl taki normalnie - kicha za kicha tam odwalona zostala.. ;) Quote
Ania i Salma Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 yass, Salma kiedy jest w pełni zrelaksowana siedzi jak Blue na zdjeciu na poprzedniej stronie :lol: To chyba rodzinne :wink: Quote
Musiałek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No Ela, jak przepowiedziałas patrząc na wyniki i nie chwaląc się :) CAVANO obsadził klasę medium!! http://agilityagility.w.interia.pl/ tak trzymać!! Quote
PATIszon Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 niuka napisał(a): poczatki zawsze sa najtrudniejsze - pozniej idzie juz z gorki Tiaaa u nas odwrotnie.... Matagi, Zdjecia super, kurcze mialam nadzieje , ze nikt nie zdazy cyknac mojej goopiej ucieknietej suki, ale coz...paparazi nie spia.... 8) Quote
Matagi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PATIszon napisał(a):niuka napisał(a): poczatki zawsze sa najtrudniejsze - pozniej idzie juz z gorki Tiaaa u nas odwrotnie.... Matagi, Zdjecia super, kurcze mialam nadzieje , ze nikt nie zdazy cyknac mojej goopiej ucieknietej suki, ale coz...paparazi nie spia.... 8) :roflt: Quote
Recommended Posts