Matagi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Anulka napisał(a):Czy mógłby mnie ktoś oświecić i łopatologicznie wytłumaczyć jak dojechać na teren zawodów (nawet nie wiem czy impreza jest na ul. Zacisze czy Towarowej :Help_2: ). Moja orientacja w terenie jest niestety nienajlepsza :roll: Impreza jest na ulicy Zacisze.Na ulicy Towarowej jest stary przejazd kolejowy.Trzeba z Towarowej wjechać na ten przejazd /lekko pod górkę,nie pamiętam,ale tam są chyba drogowskazy do tzw.GARDENY/ na samej górce tegoż przejazdu widać na lewo plac szkoleniowy Aliny.Zjeżdża się z górki /to już Zacisze/ i wsio będzie wiadomo! :wink: :lol: :wink: :lol: Do zobaczenia! :lol: Quote
Matagi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 PATIszon napisał(a):Matagi napisał(a):No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol: Trzymamy Cie za slowo!!! Macie jak w banku!!!!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
Renfri Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Co do dojazdu, to podobno kazdy ma dostac szczegolowa jego rozpiske od organizatorow :) Ja mam liste zawodnikow, umiescilam ja na roboczej stronie http://agilityagility.w.interia.pl/. Jakbyscie znalezli jakies bledy, to prosze o informacje do mnie na adres wyzly@o2.pl Quote
Mokka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Renfri']Co do dojazdu, to podobno kazdy ma dostac szczegolowa jego rozpiske od organizatorow :) Ja mam liste zawodnikow, umiescilam ja na roboczej stronie http://agilityagility.w.interia.pl/. Jakbyscie znalezli jakies bledy, to prosze o informacje do mnie na adres wyzly@o2.pl Wanda, Misia airedale terier nie będzie biegała, ponieważ jest kontuzjowana. Jeśli da się ją wycofać, to bardzo prosiemy. Poza tym przy jej imieniu jest data urodzenia - 16.07.2003, która jest błędna. Jeśli ktoś ma takie dane, to proszę o wykreślenie. Do zobaczenia w niedzielę. Quote
Elka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nie całe medium ale praktycznie całe cavano!! ;) Żwirek nie przyjedzie, Miska też nie więc wszystkie psy startujące z Cavano są w medium! Tamto to był tylko taki skrót myślowy. :0 Martynko czy mogę mieć niedyskretne pytanie? Ty już nie jesteś w Forcie? Razem z Niuką Marzeną i Danielem? Nie bij!! Tak tylko pytam z ciekowości bo jak się patrzy na listę startową to można mieć wątpliwości... Quote
martynkao Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Elu mysle ze to co jest na liscie starowej napisane mowi samo za siebie :D Calkiem niezla liczba zawodnikow:) Jestem pod wrazeniem:D Do zobaczyska juz w niedziele :lol: :lol: Pozdrawiam Quote
Robull Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Trudno reprezentować coś, co juz od dłuższego czasu praktycznie nie istnieje. Quote
LALUNA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Robull ale to chyba stan przejściowy, agilitowcy są bardzo inicjatywo - twórczy i nic ich nie zniechęci. A przeszkody ponoć uskrzydlają "Red bull doda Ci skrzydeł" :angel: Quote
Robull Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Rozpad Fortu nie jest przejściowy, ale nie oznacza to absolutnie, że ktokolwiek zamierza wycofać się z agility. I do tego redbull nie jest niezbędny ;) Quote
Davie Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A ja dodam że FORT się absolutnie nie rozpada i ma fajne plany na przyszłość, ba, nawet jeszcze na ten rok... :D Quote
Matagi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No i już po.... :lol: Gratulacje dla wszystkich wygranych i dla tych troszkę mniej też!!!! :P :P :P Mam nadzieję,że podobało się Wam w Białymstoku,zapewne były jakieś niedociągnięcia :wink: ,ale to pierwsza tego typu impreza,Alina obiecała,że się poprawi :wink: :lol: :wink: :lol: Zrobiłam trochę fotek /118 :wink: :lol: /,obrobię je i będę sukcesywnie wstawiać.Jeżeli mi czas pozwoli,to wetknę je już dzisiaj w nocy :lol: Miło mi było Was poznać! :lol: :P :D Quote
Matagi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 To zdjątko musiałam wstawić dzisiaj :lol: :wink: Ona jest.....rozbrajająca!!!! :lol: :lol: :lol: [b]Po zawodach już....można nareszcie usiąść wygodnie :lol: :lol: :lol: Quote
Anulka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Nam też było bardzo miło :D :D Najważniejsze to się dobrze bawić w miłym towarzystwie :P Torki były akurat na rozgrzanie piechów po wakacjach, wszystko sprawinie się odbywało (może oprócz rozdawania nagród ale nie martwcie się tak jest zawsze bo z tym najwięcej problemów :wink: ). No i oczywiście pogoda nam dopisała mimo że nie zapowiadało się ładnie :evilbat: A kiełbaski pycha :D Quote
belgunia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 IAL, był bardzo udany! Alina, w czym masz się poprawiać?? Organizacja świetna!! Nic do poprawki! Chyba tylko częściej organizujcie, a my już jakoś do Was dojedziemy:) Było przesympatycznie! Dziękujemy!!!! Dorota Quote
dorotak Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Matagi - było super! Bardzo dziękujemy ekipie Białostockiej za świetną imprezę :D Quote
yassue Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Matagi, ona tak w domu godzinami siedzi :o no ale coz, autyzm to autyzm... :lol: Mi tez sie podobalo, znow zaczynam tesknic za hopkami a laciata... no coz, laciata zmienila sie standardowo w bezksztaltna brudna kluche i spi gdzies w okolichach podpanciolozkowych :wink: Quote
Matagi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No to się cieszem baaaaaaaaaaardzo,że sie podobało! :wink: :lol: Pogoda dopisała,aż nadto....pomimo porannej burzy :lol: Ale nikt się nie ugotował,na szczęście :wink: Kiełbachy,jak mowa o gotowaniu :lol: ,były produkcji Aliny,przynajmniej ona zaczęła grillowanie :lol: :D A imprezy tegoż typu zapewne będą częściej :lol: pierwsze koty za płoty! :lol: :wink: Za rok zapewne przybędzie nowy uczestnik w ALPI :P :wink: Na razie ma 8 tygodni,odbieram go za tydzień na klubówce w Łodzi :lol: A dalmaśka wcale nie autystyczna :lol: :D Przez wiele lat miałam bassety,wiem,że wszystkie gończaki tak mają :wink: Liczy się u nich INTELIGENTNY WYRAZ TWARZY :wink: :lol: :wink: :lol: one wszystkie tak mają,żyją własnymi marzeniami :wink: :lol: Mam jeszcze ze 2 ujęcia myślącej BLUE.....mogę mylić imię,sorki :oops: Quote
Robull Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A ja jeszcze raz podziękuję organizatorom i Wandzie za mozliwość sędziowania tych zawodów :) Było SUPER sympatycznie :P A drobnymi niedociągnięciami sie nie przejmujcie... to były przecież wasze 1 zawody... kiedys musi być ten 1 raz, a ja jestes szczęśliwy, że miałem w tym swój skromny udział :lol: Quote
Matagi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Robull']A ja jeszcze raz podziękuję organizatorom i Wandzie za mozliwość sędziowania tych zawodów :) Było SUPER sympatycznie :P A drobnymi niedociągnięciami sie nie przejmujcie... to były przecież wasze 1 zawody... kiedys musi być ten 1 raz, a ja jestes szczęśliwy, że miałem w tym swój skromny udział :lol: Hmmmm.....skromny????!!!!!!! :lol: Alina mnie odwoziła do domku,więc wiem,jaki ten SKROMNY udział był!!!! :D :P :D :P :D :P Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P Quote
Mokka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 I ja w imieniu klubu Cavano chciałabym podziękować za zawody. "Pierwsze koty za płoty", czekamy na następną imprezę. :kciuki: A najbardziej budujące było to, że znów w "zerówce" wystartował cały tłum debiutantów. Brawo, zwłaszcza dla dzieciaków, bo średnia wieku coraz niższa, chyba czas oddalić się w stan spoczynku :-? Moja sucz z ulgą stwierdziła rano, że wychodzę z domu sama, więc będzie mogła odpocząć po wczorajszych szaleństwach. :D Matagi, miło było Cię poznać, choć szkoda, że tak późno, nie ujawniłaś się wcześniej :nono: Quote
Robull Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Mokka napisał(a):Brawo, zwłaszcza dla dzieciaków, bo średnia wieku coraz niższa...Aż strach pomysleć co będzie za jakiś rok, dwa, trzy lata :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
LALUNA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Robbull myślałam raczej o czymś takim jak coś na wzór nowej drogi życia. Nie myslałam o wycofaniu. W końcu kto inny będzie tak głosno i kolorowo dopingować zawodników na MSw. Od razu człowiekowi raźniej :wink: Quote
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Lecimy z foteczkami :lol: Niektóre nie są za wyraźne,niektóre są robione z daleka,ale coś tam zawsze widać :wink: Mam ich sporo,ale postaram się tak je tu wlepić,aby każdy znalazł coś dla siebie :wink: cdn :P Quote
Recommended Posts