Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anulka napisał(a):
Czy mógłby mnie ktoś oświecić i łopatologicznie wytłumaczyć jak dojechać na teren zawodów (nawet nie wiem czy impreza jest na ul. Zacisze czy Towarowej :Help_2: ). Moja orientacja w terenie jest niestety nienajlepsza :roll:

Impreza jest na ulicy Zacisze.Na ulicy Towarowej jest stary przejazd kolejowy.Trzeba z Towarowej wjechać na ten przejazd /lekko pod górkę,nie pamiętam,ale tam są chyba drogowskazy do tzw.GARDENY/ na samej górce tegoż przejazdu widać na lewo plac szkoleniowy Aliny.Zjeżdża się z górki /to już Zacisze/ i wsio będzie wiadomo! :wink: :lol: :wink: :lol:

Do zobaczenia! :lol:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Matagi napisał(a):
No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol:

Trzymamy Cie za slowo!!!

Macie jak w banku!!!!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

[quote name='Renfri']Co do dojazdu, to podobno kazdy ma dostac szczegolowa jego rozpiske od organizatorow :)
Ja mam liste zawodnikow, umiescilam ja na roboczej stronie http://agilityagility.w.interia.pl/. Jakbyscie znalezli jakies bledy, to prosze o informacje do mnie na adres wyzly@o2.pl

Wanda, Misia airedale terier nie będzie biegała, ponieważ jest kontuzjowana. Jeśli da się ją wycofać, to bardzo prosiemy. Poza tym przy jej imieniu jest data urodzenia - 16.07.2003, która jest błędna. Jeśli ktoś ma takie dane, to proszę o wykreślenie. Do zobaczenia w niedzielę.

Posted

Nie całe medium ale praktycznie całe cavano!! ;) Żwirek nie przyjedzie, Miska też nie więc wszystkie psy startujące z Cavano są w medium! Tamto to był tylko taki skrót myślowy. :0

Martynko czy mogę mieć niedyskretne pytanie? Ty już nie jesteś w Forcie? Razem z Niuką Marzeną i Danielem? Nie bij!! Tak tylko pytam z ciekowości bo jak się patrzy na listę startową to można mieć wątpliwości...

Posted

Elu mysle ze to co jest na liscie starowej napisane mowi samo za siebie :D Calkiem niezla liczba zawodnikow:) Jestem pod wrazeniem:D Do zobaczyska juz w niedziele :lol: :lol: Pozdrawiam

Posted

Robull ale to chyba stan przejściowy, agilitowcy są bardzo inicjatywo - twórczy i nic ich nie zniechęci. A przeszkody ponoć uskrzydlają "Red bull doda Ci skrzydeł" :angel:

Posted

No i już po.... :lol:
Gratulacje dla wszystkich wygranych i dla tych troszkę mniej też!!!! :P :P :P

Mam nadzieję,że podobało się Wam w Białymstoku,zapewne były jakieś niedociągnięcia :wink: ,ale to pierwsza tego typu impreza,Alina obiecała,że się poprawi :wink: :lol: :wink: :lol:

Zrobiłam trochę fotek /118 :wink: :lol: /,obrobię je i będę sukcesywnie wstawiać.Jeżeli mi czas pozwoli,to wetknę je już dzisiaj w nocy :lol:

Miło mi było Was poznać! :lol: :P :D

Posted

To zdjątko musiałam wstawić dzisiaj :lol: :wink: Ona jest.....rozbrajająca!!!! :lol: :lol: :lol:

[b]Po zawodach już....można nareszcie usiąść wygodnie :lol: :lol: :lol:

Posted

Nam też było bardzo miło :D :D Najważniejsze to się dobrze bawić w miłym towarzystwie :P Torki były akurat na rozgrzanie piechów po wakacjach, wszystko sprawinie się odbywało (może oprócz rozdawania nagród ale nie martwcie się tak jest zawsze bo z tym najwięcej problemów :wink: ). No i oczywiście pogoda nam dopisała mimo że nie zapowiadało się ładnie :evilbat: A kiełbaski pycha :D

Posted

IAL, był bardzo udany! Alina, w czym masz się poprawiać?? Organizacja świetna!! Nic do poprawki! Chyba tylko częściej organizujcie, a my już jakoś do Was dojedziemy:)
Było przesympatycznie!
Dziękujemy!!!!
Dorota

Posted

Matagi, ona tak w domu godzinami siedzi :o no ale coz, autyzm to autyzm... :lol:
Mi tez sie podobalo, znow zaczynam tesknic za hopkami a laciata... no coz, laciata zmienila sie standardowo w bezksztaltna brudna kluche i spi gdzies w okolichach podpanciolozkowych :wink:

Posted

No to się cieszem baaaaaaaaaaardzo,że sie podobało! :wink: :lol: Pogoda dopisała,aż nadto....pomimo porannej burzy :lol: Ale nikt się nie ugotował,na szczęście :wink: Kiełbachy,jak mowa o gotowaniu :lol: ,były produkcji Aliny,przynajmniej ona zaczęła grillowanie :lol: :D

A imprezy tegoż typu zapewne będą częściej :lol: pierwsze koty za płoty! :lol: :wink: Za rok zapewne przybędzie nowy uczestnik w ALPI :P :wink: Na razie ma 8 tygodni,odbieram go za tydzień na klubówce w Łodzi :lol:

A dalmaśka wcale nie autystyczna :lol: :D Przez wiele lat miałam bassety,wiem,że wszystkie gończaki tak mają :wink: Liczy się u nich INTELIGENTNY WYRAZ TWARZY :wink: :lol: :wink: :lol: one wszystkie tak mają,żyją własnymi marzeniami :wink: :lol:
Mam jeszcze ze 2 ujęcia myślącej BLUE.....mogę mylić imię,sorki :oops:

Posted

A ja jeszcze raz podziękuję organizatorom i Wandzie za mozliwość sędziowania tych zawodów :)
Było SUPER sympatycznie :P
A drobnymi niedociągnięciami sie nie przejmujcie... to były przecież wasze 1 zawody... kiedys musi być ten 1 raz, a ja jestes szczęśliwy, że miałem w tym swój skromny udział :lol:

Posted

[quote name='Robull']A ja jeszcze raz podziękuję organizatorom i Wandzie za mozliwość sędziowania tych zawodów :)
Było SUPER sympatycznie :P
A drobnymi niedociągnięciami sie nie przejmujcie... to były przecież wasze 1 zawody... kiedys musi być ten 1 raz, a ja jestes szczęśliwy, że miałem w tym swój skromny udział :lol:

Hmmmm.....skromny????!!!!!!! :lol: Alina mnie odwoziła do domku,więc wiem,jaki ten SKROMNY udział był!!!! :D :P :D :P :D :P
Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Posted

I ja w imieniu klubu Cavano chciałabym podziękować za zawody. "Pierwsze koty za płoty", czekamy na następną imprezę. :kciuki:
A najbardziej budujące było to, że znów w "zerówce" wystartował cały tłum debiutantów. Brawo, zwłaszcza dla dzieciaków, bo średnia wieku coraz niższa, chyba czas oddalić się w stan spoczynku :-?
Moja sucz z ulgą stwierdziła rano, że wychodzę z domu sama, więc będzie mogła odpocząć po wczorajszych szaleństwach. :D
Matagi, miło było Cię poznać, choć szkoda, że tak późno, nie ujawniłaś się wcześniej :nono:

Posted

Mokka napisał(a):
Brawo, zwłaszcza dla dzieciaków, bo średnia wieku coraz niższa...
Aż strach pomysleć co będzie za jakiś rok, dwa, trzy lata :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Robbull myślałam raczej o czymś takim jak coś na wzór nowej drogi życia. Nie myslałam o wycofaniu. W końcu kto inny będzie tak głosno i kolorowo dopingować zawodników na MSw. Od razu człowiekowi raźniej :wink:

Posted

Lecimy z foteczkami :lol: Niektóre nie są za wyraźne,niektóre są robione z daleka,ale coś tam zawsze widać :wink: Mam ich sporo,ale postaram się tak je tu wlepić,aby każdy znalazł coś dla siebie :wink:

cdn :P