PATIszon Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Uprzejmie donosze, ze III edycja zawodow typu IAL odbedzie sie 11.09.2005 w Bialymstoku, na terenie Klubu Psich Sportow ALPI w Zgloszenia nalezy wysylac na adres alpi@piasta.pl do 7.09.2005, lub telefonicznie: 0/507782 842, (085) 741 24 69 Quote
zakla Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Gdzie dokladniej bedzie sie to odbywalo? Jakas oplata bedzie? Quote
PARSONRK Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 PATIszon napisał(a):w Bialymstoku Dalej być nie mogło ?? :o Quote
Ajrisz Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Dalej być nie mogło ?? Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;] Quote
I-w-o-n-a Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ja mam tylko jakies 500 km :lol: :lol: :lol: Quote
Mokka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Ajrisz']Dalej być nie mogło ?? Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;] A ja się cieszę, że Parsonrk nie organizuje zawodów, bo też trzeba by kawał drogi zapychać, a tak to ona do nas jeździ. :D No i oczywiście, że np. w Hrubieszowie nie ma prężnie działającego ośrodka agility, który regularnie organizowałby zawody. :wink: Quote
PARSONRK Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Mokka'][quote name='Ajrisz']Dalej być nie mogło ?? Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;] A ja się cieszę, że Parsonrk nie organizuje zawodów, bo też trzeba by kawał drogi zapychać, a tak to ona do nas jeździ. :D No i oczywiście, że np. w Hrubieszowie nie ma prężnie działającego ośrodka agility, który regularnie organizowałby zawody. :wink: Dzięki :evil: Ale już niedługo (mam nadzieję) :wink: W tej chwili brak nam tylko palisady i kładki do pełnego toru, mamy wymiarowe przeszkody i już zbieramy na następne, więc kto wie ? Jak tylko będziemy miały komplet, to postaramy się o zawody, może kogoś z niemiec ściągniemy - w końcu mają do nas blisko :lol: Quote
PARSONRK Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Ajrisz']Dalej być nie mogło ?? Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;] W szklarskiej by mogło być mam tam rodzinę = nocleg :lol: :lol: :lol: Quote
zakla Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 szklarskiej by mogło być mam tam rodzinę = nocleg Ja mam tak z Bialym :lol: A do tego 2h drogi...8) Quote
PATIszon Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 [quote name='Mokka'] No i oczywiście, że np. w Hrubieszowie nie ma prężnie działającego ośrodka agility, który regularnie organizowałby zawody. :wink: Albo w Cisnej Mokka sle Ci priwa celem umowic sie na jechanko..... Quote
Martini*** Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Uprzejmie donosze, ze III edycja zawodow typu IAL odbedzie sie 11.09.2005 w Bialymstoku, na terenie Klubu Psich Sportow ALPI :) :) :) ja mam tylko pół godziny autobusem i na 100% będę tylko że bez psa , wszystkich serdecznie zapraszam :) Quote
Flaire Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='PATIszon']Mokka sle Ci priwa celem umowic sie na jechanko..... O mnie nie zapomnijta. :wink: Quote
Martini*** Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Flaire napisał(a):O mnie nie zapomnijta. ;) :o :D Flaire, też będziesz ???? :smilecol: super :) Quote
Flaire Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Martini*** napisał(a):Flaire napisał(a):O mnie nie zapomnijta. ;) :o :D Flaire, też będziesz ???? :smilecol: super :)No nie wiem, Mokka coś mówiła o bieganiu z Misią... Ale jakoś ostatnio nabrała wody w usta. Quote
PATIszon Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 No to zglosilam obie suki . 8) Quote
martynkao Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No wlasnie nie cale medium ....kochana nie cale .... :lol: hiihih Quote
Mokka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ooooopssss, widzę, że w M-kach będzie szalona konkurencja :D Towarzystwo niezwykle liczne, a do tego śliczne :wink: Do zobaczyska w niedzielę. Powalczymy. 8) Quote
zakla Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A gdzie mozna znalezc liste zawodnikow?? Quote
Mokka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 zakla napisał(a):A gdzie mozna znalezc liste zawodnikow?? Na razie chyba jeszcze nigdzie, bo wciąż są przyjmowane zapisy. Quote
Matagi Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Matagi napisał(a):No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol: Trzymamy Cie za slowo!!! Quote
CHI Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Ajrisz']Dalej być nie mogło ?? Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;] Kochani do Szklarskiej to ja mam 1,5 godziny "z buta" :wink: a o Białymstoku nie mam co pomarzyć :cry: i jeszcze w sobote po południu pracuję... Albo zaczniecie organizować tez zawody bardziej "centralnie" :wink: - dopóki u nas coś się nie ruszy - albo będę musiała się rozejrzeć za chłopem z osobistym transportem powietrznym :wink: Pozdrawiam i zazdroszcze tym co dojadą CHI a właśnie moja 8 -lenia bullka zaczęła też skakać.... Quote
Anulka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Czy mógłby mnie ktoś oświecić i łopatologicznie wytłumaczyć jak dojechać na teren zawodów (nawet nie wiem czy impreza jest na ul. Zacisze czy Towarowej :Help_2: ). Moja orientacja w terenie jest niestety nienajlepsza :roll: Quote
Recommended Posts