Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej być nie mogło ??

Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;]

Posted

[quote name='Ajrisz']

Dalej być nie mogło ??

Ty sie lepiej ciesz, ze ten IAL nie jest np. w Lublinie czy innej Szklarskiej Porebie. Cala Polske bys musiala przejechac, a tak... masz tylko pol. ;]

A ja się cieszę, że Parsonrk nie organizuje zawodów, bo też trzeba by kawał drogi zapychać, a tak to ona do nas jeździ. :D
No i oczywiście, że np. w Hrubieszowie nie ma prężnie działającego ośrodka agility, który regularnie organizowałby zawody. :wink:

Posted

[quote name='Mokka'][quote name='Ajrisz']

Dalej być nie mogło ??

A ja się cieszę, że Parsonrk nie organizuje zawodów, bo też trzeba by kawał drogi zapychać, a tak to ona do nas jeździ. :D
No i oczywiście, że np. w Hrubieszowie nie ma prężnie działającego ośrodka agility, który regularnie organizowałby zawody. :wink:
Dzięki :evil:
Ale już niedługo (mam nadzieję) :wink:
W tej chwili brak nam tylko palisady i kładki do pełnego toru, mamy wymiarowe przeszkody i już zbieramy na następne, więc kto wie ?
Jak tylko będziemy miały komplet, to postaramy się o zawody, może kogoś z niemiec ściągniemy - w końcu mają do nas blisko :lol:

Posted

[quote name='Ajrisz']

Dalej być nie mogło ??

W szklarskiej by mogło być mam tam rodzinę = nocleg :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Mokka']

Albo w Cisnej

Mokka sle Ci priwa celem umowic sie na jechanko.....

• 2 weeks later...
Posted

Uprzejmie donosze, ze III edycja zawodow typu IAL odbedzie sie 11.09.2005 w Bialymstoku, na terenie Klubu Psich Sportow ALPI

:) :) :) ja mam tylko pół godziny autobusem i na 100% będę tylko że bez psa , wszystkich serdecznie zapraszam :)

Posted

Martini*** napisał(a):
Flaire napisał(a):
O mnie nie zapomnijta. ;)

:o :D Flaire, też będziesz ????
:smilecol: super :)
No nie wiem, Mokka coś mówiła o bieganiu z Misią... Ale jakoś ostatnio nabrała wody w usta.

Posted

Ooooopssss, widzę, że w M-kach będzie szalona konkurencja :D
Towarzystwo niezwykle liczne, a do tego śliczne :wink:
Do zobaczyska w niedzielę. Powalczymy. 8)

Posted

No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
No to się spotkamy!!! :lol: :lol: :lol: Moja druga połowa "robi" nagłośnienie,a ja Was będę ścigać z aparatem :wink: :lol: Fotki wetknę później gdzieś tutaj.... :lol: :lol: :lol:

Trzymamy Cie za slowo!!!

Posted

[quote name='Ajrisz']

Dalej być nie mogło ??

Kochani do Szklarskiej to ja mam 1,5 godziny "z buta" :wink:
a o Białymstoku nie mam co pomarzyć :cry:
i jeszcze w sobote po południu pracuję...
Albo zaczniecie organizować tez zawody bardziej "centralnie" :wink: - dopóki u nas coś się nie ruszy - albo będę musiała się rozejrzeć za chłopem z osobistym transportem powietrznym :wink:
Pozdrawiam
i zazdroszcze tym co dojadą
CHI
a właśnie moja 8 -lenia bullka zaczęła też skakać....

Posted

Czy mógłby mnie ktoś oświecić i łopatologicznie wytłumaczyć jak dojechać na teren zawodów (nawet nie wiem czy impreza jest na ul. Zacisze czy Towarowej :Help_2: ). Moja orientacja w terenie jest niestety nienajlepsza :roll: