Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='effa']Jeślimi powiesz jak po Słowacku są Kingi to spiszę ;)

A boksera dalej nie widze w katalogu choć wiem że było ich sporo :roll:
Kingi sa po slowacku tak samo ja po polsku czyli king charles spaniel (bez slowa cavalier) . jest ich natomiast malo i moglo ich nie byc.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam na chwilke i muszę już lecieć - jutro napiszę.

Czyli Kingów nie było. Chyba że liczyć mojego Kingo ;)

Kilka zdjęć:

Nitra

przed wystawą....

i w trakcie...

Carlos z Petovshego Dvora

Allis Mollos Ingemar

Vilbo Show Xanti Land i Aventure Vet Grand

Vilbo Show Xanti Land z córką (jakoś na M, Megi, Margo... nie pamietam)

Daisy z Petovshego Dvora

King Size de Presa Awangarda - bo nie posiadam nic z wystawy :?

Posted

Bauceron
tr.mlodych
Abby nellago
Bonaparte Von Danubia
Viator Optima Fide

tr.otverta
Aron z Krakonosova Reviru
Idol z Kolackova Rance

tr.sampionow
Ufo de La Montagne du Seigneur

suki

tr.dorastu
Aemy Jean blackgorge

tr.mladych
Ajsa Pegaz BB
Vice-Versa des Assiers

tr.otvorena
Assya-Aisma de Domain des Varali
Brela z TYrebchovickeho Rance
Ines z Kolackova Rance

zdążyłam ;)

Posted

[quote name='Noelani'][quote name='króliczek']I proszę o stawkę shar-pei 8) :D
PSY
kl. mlodziezy
Andreas Lu-Lu-Bei
Armando Lu-Lu-Bei

kl. weteranow:
Enki Alma Tadema

SUKI
kl. posrednia:
Connie Best Pei
Demi z Kutne Hory

kl. otwarta:
Antares Laenska Hvezda
Royal Sachi for Yijing's

NOELANI dziękuję za stawkę :D
Potwierdza się to za każdym razem(niestety),że tam gdzie nas nie ma stawka jest maleńka ,a jak już gdzieś się wybierzemy -to tłumy walą 8)

Posted

A czy ja mogę prosić o owczarki podhalańskie?
Nie wiem jak to po słowacku ale trzeba szukać przy czuwaczach i kuvaszach. Czasami piszą też Polski Owczarek Podhalański :wink:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Nareszcie założyciele topiku znaleźli czas, żeby się pochwalić :wink:

Nasza młodziutka sunia ARASHI Tajgeta wystąpiła w klasie baby - uzyskała ocene WO :BIG:

Nasz psiak ASZTAR Imaginacja - CAC, CACIB i BOB!! :laola:
superrr !!!! GRATULACJE !!!!!

Posted

Dziękuję :)

I gratulacje dla wszystkich polskich ekip :)

No i mogłam te bloki sfotografować ;) Najlepsze były te przy wjeździe do jakiegoś miasta (może to i Nitra była ale ja padnięta byłam) :lol:

Stawka kaukazów:

tr.dorastu
Cerberus

tr.mladych
Boszporuszi Naptuz Philip
Cyramo Kazan Serchan
Expert Teddy Erudit

tr.srtredna
Cezar Kazan Serchan
Edbars Exklusiv Erudit
Nazir

tr.otvorena
Bahmat Hoksa Rex
Basir Chan Kazan Serchan
Batir II Velikiy Han
Inndus RemetaPeresvet Baktyj
Znoy

tr.sampionow
Peresvet Bulat

suki

tr.dorastu
Aisa Hioncava
Ajsa Pod Polanou
Cassia Sejtanove Smecka

tr.mladych
Doriana Lajdn
Ruse

tr.stredna
Bronty Sejtanova Smecka
Celine Kazan Serchan
Cindy Kazan Serchan
Da-Mi-Bur Erudit

tr.otvorena
Asta Ingin Ranc
Belisa Kazan Serchan
Brita Pet-Mir
Ekis Remon Fares
Erona Sholom Aleihem
Grioza
Indira Remeta
Roza

tr.sampionov
Raksha

Posted

Zdaje się że nie było briardów chyba że znów nie mogę nazwy odczytać :lol: Jeśli wiesz jak to by po Słowacku mogło brzmieć to napisz to poszukam :)

Posted

Ogromne Gratulacje dla wszystkich za Nitre :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Nam tez calkiem niezle poszlo - moja czarna sznaucerka Bangi wystawiana pierwszy raz w doroslej klasie pokonala ponkurentki i zdobyla CAC, a nastepnie w porownaniu wybiegala sobie CACIB :grins: . Zakonczyla rowniez Młodziezowy Championat Slowacji :grins:.

Sznaucerek czarno-srebrny Dengi zdobyl Zw. Klubu, a nastepnego dnia CAC oraz rCACIB :D .

Wystawiala sie rowniez coreczka Dengiego, ktora najpierw dostala od sedziego lokate 1 i ocene W.O. a nastepnie na BIS Puppy zajela 2 lokate :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Ola

moje gratulacje!!!

teraz musisz przeszkolic Marcina jak biegac z Blue!!! daj znac kiedy i gdzie na spacerek tak żeby spokojnie było, bo na treningu chyba nie damy rady a poza tym nas juz w tym roku tam nie bedzie.

Jeszcze jak cie mogę prosić o stawkę australijczyków

Wielkie dzięki

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ogromne Gratulacje dla wszystkich za Nitre :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Nam tez calkiem niezle poszlo - moja czarna sznaucerka Bangi wystawiana pierwszy raz w doroslej klasie pokonala ponkurentki i zdobyla CAC, a nastepnie w porownaniu wybiegala sobie CACIB :grins: . Zakonczyla rowniez Młodziezowy Championat Slowacji :grins:.

Sznaucerek czarno-srebrny Dengi zdobyl Zw. Klubu, a nastepnego dnia CAC oraz rCACIB :D .

Wystawiala sie rowniez coreczka Dengiego, ktora najpierw dostala od sedziego lokate 1 i ocene W.O. a nastepnie na BIS Puppy zajela 2 lokate :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

Noooo, Ka-Vanga zaszalałaś!!! Wielkie gratulacje od cioci Asi.:))
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Elitesse - to ile psiaków prezentowałaś w Nitrze? Wzięłaś chyba całe swoje stadko, co? A co z "ciążarówką"?
Pzdr.

:) wszystkie sredniaki zabralam a co ! tylko minik zostal we Wroclawiu pod czujnym okiem rodziny i sie socjalizowal bo maly dzikus z niego :D

a na cieczke to my dopiero czekamy bo cos nam sie spoznia i boje sie ze pokrzyzuje plany :(

Posted

Oj, wynika, że to mnie coś się pokrzyżowało. Wydawało mi się, że jedna z Twoich suczek (chyba Tess?) jest w ciąży, a tu dopiero jest oczekiwanie czeczki. Wsio jasne.
A kiedy pokażesz nam swojego mini-dzikuska? Najlepiej niech maluch socjalizuje się na wystawach, ale wtedy najwyżej z jedną ciotką lub wujkiem-średniakiem. Tak mi się wydaje. Bo w większej grupie, to możesz mieć problemy.
Pzdr.
Pzdr.