dorotal Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='effa']Jeślimi powiesz jak po Słowacku są Kingi to spiszę ;) A boksera dalej nie widze w katalogu choć wiem że było ich sporo :roll: Kingi sa po slowacku tak samo ja po polsku czyli king charles spaniel (bez slowa cavalier) . jest ich natomiast malo i moglo ich nie byc. Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Weszłam na chwilke i muszę już lecieć - jutro napiszę. Czyli Kingów nie było. Chyba że liczyć mojego Kingo ;) Kilka zdjęć: Nitra przed wystawą.... i w trakcie... Carlos z Petovshego Dvora Allis Mollos Ingemar Vilbo Show Xanti Land i Aventure Vet Grand Vilbo Show Xanti Land z córką (jakoś na M, Megi, Margo... nie pamietam) Daisy z Petovshego Dvora King Size de Presa Awangarda - bo nie posiadam nic z wystawy :? Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Bauceron tr.mlodych Abby nellago Bonaparte Von Danubia Viator Optima Fide tr.otverta Aron z Krakonosova Reviru Idol z Kolackova Rance tr.sampionow Ufo de La Montagne du Seigneur suki tr.dorastu Aemy Jean blackgorge tr.mladych Ajsa Pegaz BB Vice-Versa des Assiers tr.otvorena Assya-Aisma de Domain des Varali Brela z TYrebchovickeho Rance Ines z Kolackova Rance zdążyłam ;) Quote
Chima Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 @Effa Effcia Gratulacje dla Ciebie i Kingo...super... :evilbat: Quote
króliczek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Noelani'][quote name='króliczek']I proszę o stawkę shar-pei 8) :D PSY kl. mlodziezy Andreas Lu-Lu-Bei Armando Lu-Lu-Bei kl. weteranow: Enki Alma Tadema SUKI kl. posrednia: Connie Best Pei Demi z Kutne Hory kl. otwarta: Antares Laenska Hvezda Royal Sachi for Yijing's NOELANI dziękuję za stawkę :D Potwierdza się to za każdym razem(niestety),że tam gdzie nas nie ma stawka jest maleńka ,a jak już gdzieś się wybierzemy -to tłumy walą 8) Quote
basia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A czy ja mogę prosić o owczarki podhalańskie? Nie wiem jak to po słowacku ale trzeba szukać przy czuwaczach i kuvaszach. Czasami piszą też Polski Owczarek Podhalański :wink: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Noelani - piękne dzięki za stawkę. Pzdr. Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 basia napisał(a):A czy ja mogę prosić o owczarki podhalańskie? Podhalansky Pastiersky Pes 8) Suka w klasie mlodziezy: Dolina z Dorzecza Regi Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Nareszcie założyciele topiku znaleźli czas, żeby się pochwalić :wink: Nasza młodziutka sunia ARASHI Tajgeta wystąpiła w klasie baby - uzyskała ocene WO :BIG: Nasz psiak ASZTAR Imaginacja - CAC, CACIB i BOB!! :laola: Quote
Elitesse Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Nareszcie założyciele topiku znaleźli czas, żeby się pochwalić :wink: Nasza młodziutka sunia ARASHI Tajgeta wystąpiła w klasie baby - uzyskała ocene WO :BIG: Nasz psiak ASZTAR Imaginacja - CAC, CACIB i BOB!! :laola: superrr !!!! GRATULACJE !!!!! Quote
Elitesse Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 effa szkoda zee nie uwiecznilas na fotach tych cudownych i wszechobecnych blokow :D :D :D hehe Quote
kaukazy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Prosze pięknie o stawkę kaukazanów z góry dziękuję Quote
effa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dziękuję :) I gratulacje dla wszystkich polskich ekip :) No i mogłam te bloki sfotografować ;) Najlepsze były te przy wjeździe do jakiegoś miasta (może to i Nitra była ale ja padnięta byłam) :lol: Stawka kaukazów: tr.dorastu Cerberus tr.mladych Boszporuszi Naptuz Philip Cyramo Kazan Serchan Expert Teddy Erudit tr.srtredna Cezar Kazan Serchan Edbars Exklusiv Erudit Nazir tr.otvorena Bahmat Hoksa Rex Basir Chan Kazan Serchan Batir II Velikiy Han Inndus RemetaPeresvet Baktyj Znoy tr.sampionow Peresvet Bulat suki tr.dorastu Aisa Hioncava Ajsa Pod Polanou Cassia Sejtanove Smecka tr.mladych Doriana Lajdn Ruse tr.stredna Bronty Sejtanova Smecka Celine Kazan Serchan Cindy Kazan Serchan Da-Mi-Bur Erudit tr.otvorena Asta Ingin Ranc Belisa Kazan Serchan Brita Pet-Mir Ekis Remon Fares Erona Sholom Aleihem Grioza Indira Remeta Roza tr.sampionov Raksha Quote
DużyCP Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 jescio raz Briardy proszę :modla: :modla: :modla: Quote
effa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Zdaje się że nie było briardów chyba że znów nie mogę nazwy odczytać :lol: Jeśli wiesz jak to by po Słowacku mogło brzmieć to napisz to poszukam :) Quote
Ka-Vanga Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ogromne Gratulacje dla wszystkich za Nitre :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Nam tez calkiem niezle poszlo - moja czarna sznaucerka Bangi wystawiana pierwszy raz w doroslej klasie pokonala ponkurentki i zdobyla CAC, a nastepnie w porownaniu wybiegala sobie CACIB :grins: . Zakonczyla rowniez Młodziezowy Championat Slowacji :grins:. Sznaucerek czarno-srebrny Dengi zdobyl Zw. Klubu, a nastepnego dnia CAC oraz rCACIB :D . Wystawiala sie rowniez coreczka Dengiego, ktora najpierw dostala od sedziego lokate 1 i ocene W.O. a nastepnie na BIS Puppy zajela 2 lokate :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Quote
Musiałek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ola moje gratulacje!!! teraz musisz przeszkolic Marcina jak biegac z Blue!!! daj znac kiedy i gdzie na spacerek tak żeby spokojnie było, bo na treningu chyba nie damy rady a poza tym nas juz w tym roku tam nie bedzie. Jeszcze jak cie mogę prosić o stawkę australijczyków Wielkie dzięki Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Witam! Zacznę od gratulacji, bo się należą wszystkim! :buzi: I byłabym bardzo wdzięczna za stawke Seterów Irlandzkich. Pozdrawiam, Marta & Spike Quote
Elitesse Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 jeszcze kilka fotek z ringow Nitry :) Lancelot: Zadra: Tess: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ogromne Gratulacje dla wszystkich za Nitre :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Nam tez calkiem niezle poszlo - moja czarna sznaucerka Bangi wystawiana pierwszy raz w doroslej klasie pokonala ponkurentki i zdobyla CAC, a nastepnie w porownaniu wybiegala sobie CACIB :grins: . Zakonczyla rowniez Młodziezowy Championat Slowacji :grins:. Sznaucerek czarno-srebrny Dengi zdobyl Zw. Klubu, a nastepnego dnia CAC oraz rCACIB :D . Wystawiala sie rowniez coreczka Dengiego, ktora najpierw dostala od sedziego lokate 1 i ocene W.O. a nastepnie na BIS Puppy zajela 2 lokate :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Noooo, Ka-Vanga zaszalałaś!!! Wielkie gratulacje od cioci Asi.:)) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Elitesse - to ile psiaków prezentowałaś w Nitrze? Wzięłaś chyba całe swoje stadko, co? A co z "ciążarówką"? Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Asiaczek']Elitesse - to ile psiaków prezentowałaś w Nitrze? Wzięłaś chyba całe swoje stadko, co? A co z "ciążarówką"? Pzdr. :) wszystkie sredniaki zabralam a co ! tylko minik zostal we Wroclawiu pod czujnym okiem rodziny i sie socjalizowal bo maly dzikus z niego :D a na cieczke to my dopiero czekamy bo cos nam sie spoznia i boje sie ze pokrzyzuje plany :( Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Oj, wynika, że to mnie coś się pokrzyżowało. Wydawało mi się, że jedna z Twoich suczek (chyba Tess?) jest w ciąży, a tu dopiero jest oczekiwanie czeczki. Wsio jasne. A kiedy pokażesz nam swojego mini-dzikuska? Najlepiej niech maluch socjalizuje się na wystawach, ale wtedy najwyżej z jedną ciotką lub wujkiem-średniakiem. Tak mi się wydaje. Bo w większej grupie, to możesz mieć problemy. Pzdr. Pzdr. Quote
Musiałek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ponieważ moja prosba gdzies zginęla jeszcze prosze o stawkę australijczyków Wielkie dzięki Quote
Recommended Posts