Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Krystynah']To i ja sie pochwale ;-) My tez wybralismy sie do Nitry. Warto bylo ;-) Super organizacja, mocna konkurencja, sedziowie uzywajacy CALEJ skali ocen ;-) - jak ja to lubie! Na pierwszy ogien poszedl 10 msc CYRYL ( YERRES Leminiscatus)- najmlodszy w stawce walczyl dzielnie i wywalczyl II lokate. Zwlaszcza ze w klasie mlodziezy ocene doskonala dostaly TYLKO trzy psy. Zuch maluch. Potem chwila oddechu ;-) i CHOJRAK (NZORO Leminiscatus) w championach (ze slowakiem, brytolem i szwedem) Nie ma lekko. Ja sie spinam a CHOJRAK jest cudny- wyluzowany, stoi jak drut i macha ogonem z miną "o co Ci chodzi, wystawa jak wystawa, wygramy" I ma racje! ;-) - wygrywamy, dostajemu CAC-a rozpoczynajac tym samym championat Slowacji, i od razu porownanie o CACIB. Wychodza dwa importy z Wielkiej Brytani, Czech i my. Troche macania psow, dwa koleczka, chwila statyki i DOSTAJEMY CACIB!!! Rany jaka radosc! Kto mnie zna wie ze nie jestem delikatna i wzruszliwa ale w takiej chwili... ;-)))))) Bo przeciez ten CACIB oznacza ze CHOJRAK zostal INTERCHAMPIONEM !!!! Interchampion z wlasnym przydomkiem, to chyba najwiekszy sukces hodowcy. Przeciez laby interchampiony w polskim przydomkim na palcach jednej reki mozna liczyć ;-)))) Straaasznie jestem dumna. I dobrze, że jesteś dumna, bo sukces ogromny. GRATULACJE!!! Radość z osiągnięć aż bije z Twojego postu. Mam nadzieję, że psiaki dostały swoją porcję głaskadełek i podziękowań? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jak już wszystkim zgłoszonym pogratulowałam (chyba?) to teraz coś dla mnie: uprzejmie proszę o stawkę basków (V grupa ) + sędziego. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Asiaczek'] :Elitesse - ogromniaste gratulacje!!! Cieszę się, że moje zalecenia zostały wykonane. Jesteście SUPER!!! Czekamy na zdjęcia pucharków (tak, tak!) i innych psiaków - zaprzyjaźnionych i obcych i jeszcze jakichś. A co tam! Pzdr. moje puchary sa na poprzedniej tronie :D hehe ja niestety katalogu z miedzynarodowki nie mam bo tak sie cieszylam z wygranej ze zapomnialam kupic hihi dam jeszcze pare fotek psiakow nie moich: (malo bo w hali moj aparat sie nie spisuje :( ) kolo nas rozgoscil sie uroczy wilczarz :lol: : a tu kawalek stolu z nagrodami: porównanie czranych średniaków: Zwyciezca Klubu w psach: Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dziękuję :) O stawkach nie zapomniałam ale sa tak liczne że zrobie skany katalogów i w ciagu dwóch dni wstawie na forum =) Quote
dorotal Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 effa napisał(a):Dziękuję :) O stawkach nie zapomniałam ale sa tak liczne że zrobie skany katalogów i w ciagu dwóch dni wstawie na forum =) kingow na pewno nie bylo az tak duzo 8) . Ja wpisywalam stawki z Taty, wiec moze cos w ramach rekompensaty :D Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Cavalier King Charls Spaniel - 44 ;) Chyba że to nie to :lol: Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dorotal napisał(a): Poprosze o stawke king charles spaniela i ilosci w klasach buldozkow francuskich Kingow nie potrafie znalezc, wiec chyba nie bylo zadnego. Buldozki: PSY kl. mlodziezy - 4 kl. posrednia - 5 kl. otwarta - 4 kl. championow - 6 SUKI kl. baby - 2 kl. szczeniat - 1 kl. mlodziezy - 8 kl. posrednia - 2 kl. otwarta - 6 kl championow - 2 Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Cavalier King Charls Spaniel - psy tr.dorastu Brill Black z Hradu Doubravka Indiana Jones Aldaha Gold tr.mladych bentley Qiri Biely Demon Brian My Do Kapsy Claudius z Panstvi Lomnice Daimler Quiri Biely Demon Only My Li-Ro Moravia Union Rony z Usedlosti Ujezdec Ymnon Tries Biely Demon tr.stredna Aaron Black z Hradu Dubravka Anncourt Teddy bear Bruno ze Zapadni Strane Caesar od Zlateho Roxe Vlad Tepes de L'Angelarde tr.otvorena Beryll Andrak Gold Evans monarch Hanacky Raj Helandros Ivanhoe Lord Super Luxus Maverick Tries Biely Demon Nixon Prokopska Hvezda tr.sampionov Aneridee Riverdance Burje V.H. Lamslag Dennis Zlaty Zarak Noel Dejvicke Udoli Percival Twai z Cisarskeho Mlyna Toraylac Zig Ziglar Unno Biely Demon Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 króliczek napisał(a):I proszę o stawkę shar-pei 8) :D PSY kl. mlodziezy Andreas Lu-Lu-Bei Armando Lu-Lu-Bei kl. weteranow: Enki Alma Tadema SUKI kl. posrednia: Connie Best Pei Demi z Kutne Hory kl. otwarta: Antares Laenska Hvezda Royal Sachi for Yijing's Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 To mi powiedzcie tylko czy to to ;) Bo wiem że są dwa rodzaje Kingów i nic pozatym :oops: A zostały mi jeszcze suczki Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 effa napisał(a):To mi powiedzcie tylko czy to to ;) Bo wiem że są dwa rodzaje Kingów i nic pozatym :oops: A zostały mi jeszcze suczki Chyba nie to ;)) Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 I nie mogę bokserów znaleźć a wiem że były Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 effa napisał(a):I nie mogę bokserów znaleźć a wiem że były Bokserow bylo sto tysiecy ZOLTY PSY: kl. sczzeniat: Oliver z Ringu kl. mlodziezy; Dag Park Fender Edda Lord Imer-Box kl. posrednia: Attis Fortuna Viva WOnder Fender Edda kl. otwarta: Frodo Karmapa Galileo Signum Laudis Leopoldo Dei Bruzzo Sigurd Indiansky Brloh kl. uzytkowa Legolas z Ringu SUKI kl. mlodziezy Carin Pecinska Ruze Daria Damir Star Surany Jade Signum Laudis Omega TIann kl. posrednia Brigite Le Demar kl. otwarta Ann Ifrit GOlden Ananas Hanna Haifa de Villa de Colle Virginia dei Cavalieri del Monfer kl. uzytkowa Yngwer Boxrelay kl. championow Benedikta Moravia Box Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Bokser PREGOWNAY PSY kl. mlodziezy Twister Indiansky Brloh kl. posrednia Kono Ewabo kl, otwarta Denver del Roxius kl. uzytkowa Ugo di Sabira kl. championow Caruso di Campusmaior SUKI kl. mlodziezy Daytona Kett Box kl. posrednia Victoria des Jardins de Passiflore kl. otwarta Casia Fender Edda Elisse Arbaldo Enja Arbaldo Unity des Jardins de Passiflore Zoja Boxrelay kl. uzytkowa Korida z Ringu Quote
lunadino Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 to my tez sie pochwalimy :P Nasz Aki na wystawie klubowej w Nitrze został najlepszym psem w rasie i w silnej stawce zdobył KLUBOVY VITAZ, CAC wniosek na CH.SK, CC wniosek na KLUBOWEGO CH.SK a Bajka została najlepsza suka w rasie równiez otrzymała tytuł KLUBOWY VITAZ , CAC, CC a w porównaniu pokonała naszego Akiego i otrzymała BOB :lol: nasza Bajka Aki Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Asiaczek napisał(a): uprzejmie proszę o stawkę basków (V grupa ) + sędziego. sedzia Tibor Havelka, SK PSY kl. mlodziezy VAlentino of Swala Pala kl. championnow Eiwo Hanacek Eminem Ekibono SUKI kl. mlodziezy Suntribe's Shmi Skywalker kl. posrednia Asorba od Kacciho Potoka kl. championow Eliah Hanacek Quote
dorotal Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 effa napisał(a):To mi powiedzcie tylko czy to to ;) Bo wiem że są dwa rodzaje Kingów i nic pozatym :oops: A zostały mi jeszcze suczki Nie to, ale dziekuje za checi :D Quote
dorotal Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Noelani napisał(a):dorotal napisał(a): Poprosze o stawke king charles spaniela i ilosci w klasach buldozkow francuskich Kingow nie potrafie znalezc, wiec chyba nie bylo zadnego. Buldozki: PSY kl. mlodziezy - 4 kl. posrednia - 5 kl. otwarta - 4 kl. championow - 6 SUKI kl. baby - 2 kl. szczeniat - 1 kl. mlodziezy - 8 kl. posrednia - 2 kl. otwarta - 6 kl championow - 2 dziekuje :D jeszcze bym prosila o wypisanie stawki psow z mlodziezy i posredniej, bo mam zamiar wybrac sie do Trencina Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dorotal napisał(a): jeszcze bym prosila o wypisanie stawki psow z mlodziezy i posredniej, PSY kl. mlodziezy Armany Heraklion-Ally Brillant Dogs Octavius Gaius Potala Dalajlama Iv Monplaisir Dlja Palevyh Buldog kl. posrednia Clark Cierny Dym Eden Francouzska Lilie Mac Buffy Van Muppy's Place Ovidius ze Zameckeho Zerotinu Simon iz Palevych Buldogov Quote
orsini Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Noelani a jak champ. rumunii????masz jakies newsy? Quote
DużyCP Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gratki dla wszyskich (tych mniej szcześliwych też) :multi: i strasznie proszę o stawkę Briardów :modla: Quote
Noelani Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 orsini napisał(a):Noelani a jak champ. rumunii????masz jakies newsy? Nic a nic. Wyslalam do nich juz dawno prosbe o dyplom, teraz co jakis czas wysylam im maila z prosba potwierdzenie ze otrzymali wszystkie konieczne dokumenty i jak do tej pory cisza... Quote
orsini Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 niedobrze ja jeszzce im nic nie wyslalam:(((( Quote
effa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Jeślimi powiesz jak po Słowacku są Kingi to spiszę ;) A boksera dalej nie widze w katalogu choć wiem że było ich sporo :roll: Quote
Recommended Posts