Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

warg2003warg napisał(a):
I łapy do góry.
My jedziemy.

to ja az 12 lap musze podniesc :D na raz mi sie chyba nie uda hihi zwlaszcza ze 4 lapy sa aktualnie na przymusowych wakacjach we wroclawiu (cieczka) i jak wroca to pewno beda ciezsze o jakies 10 kg

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez zglosilam swoja suke i nie wiem jak ja to zrobie bo na drugi dzien mam Poznan :stupid: wiec chyba wyzione ducha jak przyjdzie mi samej pokonywac takie odleglosci :tard:

Posted

Noelani napisał(a):
Ja tez zglosilam swoja suke i nie wiem jak ja to zrobie bo na drugi dzien mam Poznan :stupid: wiec chyba wyzione ducha jak przyjdzie mi samej pokonywac takie odleglosci :tard:

Noelani skoro jedziesz tylko z suczką i mieszkasz w Sosnowcu (nie daleko od Częstochowy) to może przyłączysz się do nas?? Ty i Łukasz zmienialibyście się jako kierowcy a ja byłabym pilotem. Co o tym myślisz?? :lol:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Noelani skoro jedziesz tylko z suczką i mieszkasz w Sosnowcu (nie daleko od Częstochowy) to może przyłączysz się do nas?? Ty i Łukasz zmienialibyście się jako kierowcy a ja byłabym pilotem. Co o tym myślisz?? :lol:

Niestety ja nie umiem prowadzic auta z manualna skrzynia biegow :oops: Od 8 lat jezdze automatyczna i z lekka sie uwstecznilam :(
Do Nitry i z powrotem to ja spokojnie dojade, tylko boje sie tego Poznania na drugi dzien.. No nic, zobaczymy jak to bedzie :roll:

Posted

...czyli dogomaniacy startują z Częstochowy, Gliwic i okolic Wrocławia...czy jeszcze kogoś innego mamy wypatrywać na trasie ??

WROCŁAW SIE MELDUJE - JEDZIEMY Z NASZYMI TYBETAMI - :P ZGŁOSZENIA JUŻ WYSŁANE

Posted

...czyli dogomaniacy startują z Częstochowy, Gliwic i okolic Wrocławia...czy jeszcze kogoś innego mamy wypatrywać na trasie ??

Przedstawicieli Stolicy Górnego Śląska (KATOWICE) :D tez możecie wypatrywać na trasie jedziemy z suczką amstaff-ką :P

Posted

jak bylam w sierpniu w Bratyslawie ( w koncu wczoraj dostalam Championat !! :D :D ) to byla para ludzi z amstafami i oni mieli wszytko w barwach amerynaknskiej flagi ! koszulki, chusteczki dla psow, nawet obrus na stoliczek !! wiec byli rozpoznawalni moze my tez cos takiego wykombinujemy ? hihi

choc ja ciagajaca za soba 3 sredniaki tez rozpoznawalna jestem :D

Posted

Elitesse,

pzepraszam ze nie odpisalam Ci na priv, ale ten moj mail na dogomanii wcale nie dziala. Bede jechala jednak do Nitry, jesli w ogole pojade, najprawdopodbniej pociagiem. Ale dzieki za informacje, mam andzieje ze ejszcze znajdziesz kgoos do podzialu kosztow!

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
No, rzeczywiście, z tymi kolorami i opalenizną lepiej nie ryzykowac. Bo, a nuż traficie na jakiegoś anty-...?
Pzdr.

hehe najlepiej to sie nie odzywac :D

Eee, tak to nie ma. Ja bym nie wytrzymała, bo jestem gaduła z natury...
Pzdr.

Posted

Mam do odstapienia jedna dwójke w Penzion LUX w NItrze 5/6 - 11
Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam. Tam juz praktycnzie wszystko pozajmowane wiec nie chce tego ot tak odpuścic, może ktos skorzysta...

• 3 weeks later...
Posted

Elitesse napisał(a):
i jak przygotowania ? psy poszykowane ? moje dzis mialy ostatnia okazje do swobodnego taplania sie w blocie w lesie :) a od jutra kuracja upiekszajaca hihi

Nasze akitki dzisiaj mają ostatnią leśną wyprawę a jutro wielkie kąpanie, suszenie i szczotkowanie :lol:

pozdrówka :hand: