Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Elitesse napisał(a):
z dogadaniem raczej nie powinno byc problemu :) ja ich caly czas zameczam meilami po polsku i jakos odpisuja wiec chyba rozumieja :)

klubowa - przynajmniej moja jest tam gdzie miedzynarodowka Agrokomplex sie to chyba zwie

i raczej jedziemy bez noclegu - chyba ze osoba ktora sie chce z nami zabrac bedzie chciala nocowac to my tez :) jest to napewno bardziej wygodne i dla psow i dla ludzi

Elitesse niestety nie udało mi się dogadać przez telefon z jakąś Panią z Nitry :( więc za Twoim przykładem wysłałam do nich maila, teraz pozostaje tylko czekać na odpowiedź :)

Jak jesteście zainteresowane noclegami w Nitrze, to są tam fajne i niedrogie hoteliki w okoliczach Agrokomplexu.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya zgadzam się z Tobą, że lepiej pojechać dzień wcześniej i wszystko sobie sprawdzić, ale w naszym przypadku jest tak, że nie wiadomo czy moja druga połówka dostanie aż tyle dni wolnego :(
co do tych płatności, to może rzeczywiście lepiej jest zapłacić na miejscu, ale w przypadku jak się zgłasza tylko jednego psa, w naszym przypadku pomimo tych kosztów bankowych lepiej było zrealizować przelew, poza tym ja nie znoszę zostawiać wszystko na ostanią chwilę :lol:

No, az tyle to nie potrzeba - wystraczy jeden. :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Proponuję umowę: my (pozostający w kraju) trzymamy za Was kciuki, a Wy - po powrocie zdacie nam szczegółową relację i podacie nam stawki naszych pupili. Pasuje?
pzdr.

Asiaczek to jest genialny pomysł !! :lol: Napewno pewniej będziemy czuli się na ringu wiedząc, że w kraju rodacy trzymają za nas kciuki :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
No doooobrze. Trudno. Muszę iść na małe ustępstwa. Ale baski będą podane jako pierwsze, co?
Pzdr.

Obiecuję podać stawkę basków w pierwszej kolejności, nawet przed akitkami :D

Wprawdzie jeszcze trochę czasu zostało, ale osobiście w imieniu moim własnym i Bushi'ego życzę powodzenia na wystawie. I nie dziękujcie teraz, tylko ew. po powrocie z jakimś np. skromnym pucharkiem/kotylionem czy czymś w tym typie...

Posted

christoph napisał(a):
Wprawdzie jeszcze trochę czasu zostało, ale osobiście w imieniu moim własnym i Bushi'ego życzę powodzenia na wystawie. I nie dziękujcie teraz, tylko ew. po powrocie z jakimś np. skromnym pucharkiem/kotylionem czy czymś w tym typie...

Absolutnie (przynajmniej narazie) nie dziękujemy !! :wink: zobaczymy jak będzie, kto nie próbuje ten nie wie :D

Posted

truflaistrucel napisał(a):
Elitesse

cyz to jeszcze aktualne??? I jeszcze jedno pytanko: jedziesz na drugi dzien do Poznania???????

tak dalej mamy wolne miejsce

ale do Poznania nie jade :(