Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Trzymam kciuki za całą polską ekipę!!! Jedźcie ostrożnie i wracajcie z pudełkiem medali, siatką pucharów i pełnymi bagażnikami z innymi nagrodami. pzdr. Quote
Elitesse Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 niedlugo wyruszamy wiec juz nie bede przy kompie - trzymac mi mocno kciuki jutro !!!!!! Quote
Noelani Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 My jesli wyruszymy to dopiero rano. Elitesse nie za wczesnie troche? Czy II grupa nie jest przypadkiem w niedziele? Quote
JustynaJK Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 szkoda,że Nitra pokrywa się z Poznaniem :( Quote
Elitesse Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Noelani napisał(a):My jesli wyruszymy to dopiero rano. Elitesse nie za wczesnie troche? Czy II grupa nie jest przypadkiem w niedziele? ja bylam na klubowce :) wlasnie do domu dotarlam - totalnie padnieta ale szczesliwa :) Tessie - V1 kl.championow CAC i tym samym zakonczyla CHAMPIONAT SLOWACJI !! :angel: :angel: Zadra - V1 kl.otwarta CAC zaczela championat Lancelot - Zwyciezca Klubu Weteranow :) zgodnie z zaleceniami asiaczka przywiozlam worek medali i pucharow - foty jutro :) :laola: Quote
Noelani Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Elitesse'] ja bylam na klubowce :) Aha ;) Gratulacje! My wrocilysmy z CACem, CACIBem i BOBem (w ogolnej konkurencji sztuk 8, co wierzcie mi jest ewenementem w mojej rasie, bo zazwyczaj jestesmy same 8) ) a na finalach zajelysmy BOG-2 :angel: Przez ta dzisiejsza wycieczke odpuszczamy sobie jutrzejszy Poznan, no ale coz, nie mozna miec wszystkiego :( Wiem ze innym dogomaniackim psiakom tez dobrze poszlo!! Quote
Kika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Noelani'][quote name='Elitesse'] ja bylam na klubowce :) Aha ;) Gratulacje! My wrocilysmy z CACem, CACIBem i BOBem (w ogolnej konkurencji sztuk 8, co wierzcie mi jest ewenementem w mojej rasie, bo zazwyczaj jestesmy same 8) ) a na finalach zajelysmy BOG-2 :angel: Przez ta dzisiejsza wycieczke odpuszczamy sobie jutrzejszy Poznan, no ale coz, nie mozna miec wszystkiego :( Wiem ze innym dogomaniackim psiakom tez dobrze poszlo!! Widzę,że idziecie jak burza ! Gdzie się pojawiacie pełny sukces!gratuluję Kasiu - uściskaj Noelani od naszych kropek :D ,które maja -niestety-małą przerwę w wystawach. Quote
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 moje stado po wystawie :) : Tess - świeżo upieczony Champion Słowacji :D : Quote
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Noelani ogromniaste gratulacje !! :laola: Quote
Atik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratulujemy wygranym ! Ja poproszę o stawkę bokserów żółte i pręgowane :) Quote
warg2003warg Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratulacje dla sznaucerków!! My rozpoczęliśmy ch. weteranów SK.Taki "normalny" już mamy u innego szelcika.Wystawa jak każda w Nitrze mi się podobała. Quote
warg2003warg Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Cieszę się,że poznałam Noelani osobiście. Quote
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 warg2003warg napisał(a):Gratulacje dla sznaucerków!! My rozpoczęliśmy ch. weteranów SK.Taki "normalny" już mamy u innego szelcika.Wystawa jak każda w Nitrze mi się podobała. mi tez :) i pewno na wiosne tez tam zawitam ! super organizacja ! ale miasto paskudne - same bloki bleee dwa championaty juz mam, teraz pracuje nad trzecim :D Quote
Noelani Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 warg2003warg napisał(a):Cieszę się,że poznałam Noelani osobiście. Bardzo mi milo :D W ogole to musze Wam powiedziec ze owczarki z Polski bardzo dobrze ma grupie wypadly, bo do finalowej 8 (9?) weszly 4 psy od nas :angel: Quote
dorotal Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratulacje :D Poprosze o stawke king charles spaniela i ilosci w klasach buldozkow francuskich Quote
effa Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gratulacje dla wygranych :D :D :D My wróciliśmy z CAC i zaczęlismy Championat Słowacji :D Stawki jak tylko katalog będę miała chćetnie napiszę =) Quote
Krystynah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 To i ja sie pochwale ;-) My tez wybralismy sie do Nitry. Warto bylo ;-) Super organizacja, mocna konkurencja, sedziowie uzywajacy CALEJ skali ocen ;-) - jak ja to lubie! Na pierwszy ogien poszedl 10 msc CYRYL ( YERRES Leminiscatus)- najmlodszy w stawce walczyl dzielnie i wywalczyl II lokate. Zwlaszcza ze w klasie mlodziezy ocene doskonala dostaly TYLKO trzy psy. Zuch maluch. Potem chwila oddechu ;-) i CHOJRAK (NZORO Leminiscatus) w championach (ze slowakiem, brytolem i szwedem) Nie ma lekko. Ja sie spinam a CHOJRAK jest cudny- wyluzowany, stoi jak drut i macha ogonem z miną "o co Ci chodzi, wystawa jak wystawa, wygramy" I ma racje! ;-) - wygrywamy, dostajemu CAC-a rozpoczynajac tym samym championat Slowacji, i od razu porownanie o CACIB. Wychodza dwa importy z Wielkiej Brytani, Czech i my. Troche macania psow, dwa koleczka, chwila statyki i DOSTAJEMY CACIB!!! Rany jaka radosc! Kto mnie zna wie ze nie jestem delikatna i wzruszliwa ale w takiej chwili... ;-)))))) Bo przeciez ten CACIB oznacza ze CHOJRAK zostal INTERCHAMPIONEM !!!! Interchampion z wlasnym przydomkiem, to chyba najwiekszy sukces hodowcy. Przeciez laby interchampiony w polskim przydomkim na palcach jednej reki mozna liczyć ;-)))) Straaasznie jestem dumna. Quote
Kika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Krysiu i bądź dumna , bo masz szczególne powody - gratuluję!!!!!!!!!!!! ps.Dawno Cię tu nie widziałam :wink: Quote
NigdyNigdy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Krystynah napisał(a):Bo przeciez ten CACIB oznacza ze CHOJRAK zostal INTERCHAMPIONEM !!!! Nooooo.....! Taki CACIB to ma wartość zupełnie inną od kolejnego nic nie dającego 8) Interchampionat z własnym przydomkiem tu już z pewnością tylko elita posiada, więc powód do dumy ogromny :D Gratulujemy! :angel: Quote
króliczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Także przyłączam się do gratulacji :D :D :D I proszę o stawkę shar-pei 8) :D Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Elitesse'][quote name='Noelani']My jesli wyruszymy to dopiero rano. Elitesse nie za wczesnie troche? Czy II grupa nie jest przypadkiem w niedziele? ja bylam na klubowce :) wlasnie do domu dotarlam - totalnie padnieta ale szczesliwa :) Tessie - V1 kl.championow CAC i tym samym zakonczyla CHAMPIONAT SLOWACJI !! :angel: :angel: Zadra - V1 kl.otwarta CAC zaczela championat Lancelot - Zwyciezca Klubu Weteranow :) zgodnie z zaleceniami asiaczka przywiozlam worek medali i pucharow - foty jutro :) :laola: Elitesse - ogromniaste gratulacje!!! Cieszę się, że moje zalecenia zostały wykonane. Jesteście SUPER!!! Czekamy na zdjęcia pucharków (tak, tak!) i innych psiaków - zaprzyjaźnionych i obcych i jeszcze jakichś. A co tam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Noelani'][quote name='Elitesse'] ja bylam na klubowce :) Aha ;) Gratulacje! My wrocilysmy z CACem, CACIBem i BOBem (w ogolnej konkurencji sztuk 8, co wierzcie mi jest ewenementem w mojej rasie, bo zazwyczaj jestesmy same 8) ) a na finalach zajelysmy BOG-2 :angel: Przez ta dzisiejsza wycieczke odpuszczamy sobie jutrzejszy Poznan, no ale coz, nie mozna miec wszystkiego :( Wiem ze innym dogomaniackim psiakom tez dobrze poszlo!! Noelani - dla Ciebie i Noelani gratulacje!!! Spisałyscie się superowo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 warg2003warg napisał(a):Gratulacje dla sznaucerków!! My rozpoczęliśmy ch. weteranów SK.Taki "normalny" już mamy u innego szelcika.Wystawa jak każda w Nitrze mi się podobała. Ciepłe uściski dla "świeżo rozpoczętego Championa Weteranów Słowacji"!!! Zachwalaj tak dalej Nitrę, to może i my się skusimy w przyszłym roku? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 effa napisał(a):Gratulacje dla wygranych :D :D :D My wróciliśmy z CAC i zaczęlismy Championat Słowacji :D Stawki jak tylko katalog będę miała chćetnie napiszę =) No, proszę. To i w molosach mamy swojego DGM-aniackiego przedstawiciela. Jak na dużego psiaka - OGROMNE GRATULACJE za piekny wynik! Pzdr. Quote
Recommended Posts