Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anovi napisał(a):
A do kiedy trzeba tą Nitrę na 5-6.11 zgłaszać??? I ile $ trzeba zapłacić za pośrednią (jeśli tam taka jest) i za szczeniorka??

I termin do 19.09.05- 40 euro
II termin do 03.10.05- 45 euro
Na wystawie -50 euro

Baby - 20 lub 25 euro

Posted

warg2003warg napisał(a):
Nie nocujemy,jedziemy nocą,jadą briardy i szeltik.Jesteśmy ze Śląska,jakieś 300-330 km do Nitry mamy.

My też jesteśmy ze śląska ;) sprawdzałam w programie komputerowym, który liczy odległości pomiędzy miastami i wszyszło mi, że z Czestochowy do Nitry mamy 430 km :( Mogę spytać z jakiej konkretnie miejscowości jesteście? Przepraszam, że taka wścibska jestem, ale dla nas to pierwsza wystawa za granicą, więc chcielibyśmy się do kogoś doczepić :oops:

Posted

[quote name='warg2003warg']Z Gliwic jesteśmy,jedziemy autostradami.Ja nie prowadzę,nie mam prawa jazdy,może spróbuje w przyszłym roku je zdać.No więc ja nie ustalam trasy.Jedziemy dość szybko.

Ty lepiej warg2003warg z ta szybką jazdą nie przesadzaj- tam jest wąsko i dużo zakrętów.Ja przez szaleństwo - własne- na drodze do Nitry w maju CACIB-a przewaliłam, bo mi sie sucz w pupę uderzyła i ogonkiem nie machała.

Posted

[quote name='warg2003warg']Z Gliwic jesteśmy,jedziemy autostradami.Ja nie prowadzę,nie mam prawa jazdy,może spróbuje w przyszłym roku je zdać.No więc ja nie ustalam trasy.Jedziemy dość szybko.

warg2003warg szkoda, że tak szybko jeździcie, bo pewnie byśmy za Wami nie nadążyli :wink: Może spotkamy się na miejscu :D
Pozdrówka :hand:

Posted

Kika napisał(a):
anovi napisał(a):
A do kiedy trzeba tą Nitrę na 5-6.11 zgłaszać??? I ile $ trzeba zapłacić za pośrednią (jeśli tam taka jest) i za szczeniorka??

I termin do 19.09.05- 40 euro
II termin do 03.10.05- 45 euro
Na wystawie -50 euro

Baby - 20 lub 25 euro

Bardzo dziękuję :)

A jeszcze pytanko?
Jest tak jak u nas? - czyli zgłosić trzeba w terminie, a zapłacić można na wystawie???
Przepraszam, że o takie być może banały pytam, ale tam nas jeszcze nigdy nie było... no i może była by pora?? ;)

Posted

zglosic trzeba w terminie :) ale zaplata tez w tych samych terminach
na szczescie tu placac na wystawie jest niewiele drozej bo 50 eur czyli praktycznie wychodzi na jedno czy sie zaplaci w polsce ponoszac koszty przelewu czy na miejscu...no chyba ze ktos ma przelewqy za darmo :)

Posted

Jeszcze jedno,nie było napisane, weterani płacą I termin 20 euro, II termin 25 euro.
Jest jeszcze kl. baby tyle kosztuje co weterani,klasa cestna też kosztuje tyle co weterani,ale nie ma prawa do porównania o BOB.Należą do niejpsy z tyt. Klub.vitaz,Vit.SR.Narodny a medzinar.samp. Przepisuje z ulotki od nich.czyli ch. mona zapisać do dwóch klas np. ch. lub cestnej .Tylko po co jak w tej ostatniej BOBa nie przyznają.

Posted

Elitesse napisał(a):
zglosic trzeba w terminie :) ale zaplata tez w tych samych terminach
na szczescie tu placac na wystawie jest niewiele drozej bo 50 eur czyli praktycznie wychodzi na jedno czy sie zaplaci w polsce ponoszac koszty przelewu czy na miejscu...no chyba ze ktos ma przelewqy za darmo :)

No juz jak sie zgłasza 4 psy nie jednego, to sie robi róznica czy teraz czy na miejscu.

A BTW, kto ma przelewy za darmo? Jest jakis taki bank ?

Posted

[quote name='Elitesse']zglosic trzeba w terminie :) ale zaplata tez w tych samych terminach
Dziękuję bardzo Elitesse Ja chyba mam darmowe przelewy - ale jeszcze się upewnię.. :)