Gringo Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Witam!! Odkad jestem uzytkownikiem forum ne bylo tutaj nigdy tak cicho... :/ Co sie z wami dzieje, chyba ze nic sie nie zmienielo w co watpie... Mam wreszcie mozliwosc dostepu do forum a tu nic ciekawego.... zawiodlem sie na was :evilbat: Quote
Gringo Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 no tak, co masz napisac. A tak nawiasem to ja z checia bym sie posmial z jakiegos takiego oszoloma :D Ale jak nie to nie!! chrzancie sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Gringo Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 nie to ze sie nudze, tylko duzo czasu spedzam prz komputerze bo sie doksztalcam, i czasem zagladam na forum a tu nic... Quote
Gringo Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 wcale mnie nie znasz!! :evil: ale pomimo tego to nawet dobry pomysl... :roll: Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='gorzała']Nie marudź tylko gnij na spacer,... Kiedy On woli gnić w domu przed kompem :lol: Quote
Gringo Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 @ Gorzala Zdecyduj sie: leniwy czy oby takich wiecej bylo :evilbat: Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 gorzała napisał(a):oby więcej takich było... :evilbat: :evilbat: :evilbat: To może szkoda, żeby zgnił ? :cry: gorzała napisał(a): Jak ja trochę pamrudzę to przynajmniej Twój pies skorzysta... :P i zgnije na dworzu, szczególnie, ze deszcze idą :lol: Quote
Gringo Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 udalo mi sie odkopac haslo do konta a tu znowu cisza... :-? Nie wiem co sie z wami dzieje... :P Quote
Recommended Posts