Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OSKARCIU jaka super fryzurka, nie no, już takie włoski długie? Ciekawe jakby Oskarek bez kucyka obcięty wyglądał :D? Toffik zaniedługo będzie tak znowu obcinany i bedzie ciachu ciachu :D Dobranoc Oskarku, dobranoc Daga :bye: :bye: :sleeping:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ewelina :mad: :mad:

Madziu, daj jutro szybciutko znać czy pieiso sie znalazł. Trzymam mocno kciuki aby poszukiwania sie udały :buzi:

My też juz mówimy : Dobranocka :buzi:i do wyrka uciekamy :lol:

dobranoc daga ;)

Posted

O nie :placz: :placz:
Spoznilam sie na imprezkę - a miala byc do rana... :placz: :placz:

Dagunia!! Spozniony :drinking: za 6000 poscika. I oby bylo wiecej i wiecej, bo tego wieczoru napisalas juz 35 wiadomosci :p

Oskarku - :buzi:

Posted

Czesc Dagus i Oskarku :buzi:
Chcialam zauwazyc, ze inne osoby tez mowia ze Oskarek ma nowa fryzurke... :razz:
I co?

[quote name='Daga_i_Oskar']No dobrze Kasiu wybaczam, bo nie kcem być okrutna :buzi:i tak spac nie moglam, bo mnie smutek zzeral :(
ale teraz bedzie mi juz lepiej...

Posted

Strzałeczka Kofani :lol: :lol:

Właśnie wróciłam do domku i lecem na obiadek, bo jestem potFornie głodna. Dzisiaj pogoda równie piękna jak wczoraj, wiec wybieram sie na dłuzszy spacerek z Oskarciem :multi:

Kasiu, wszyscy już piszą, że fryzurka "jest ładna" bo się boją :eviltong: :eviltong:

Oskarek jest ze mną zawsze i wszedzie :D

latanie wychdzi mu cioraz lepiej

szybko się nudzi zabawkami :lol:

Miłej niedzieli Kofani życzymy :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Strzałeczka Kofani :lol: :lol:

Właśnie wróciłam do domku i lecem na obiadek, bo jestem potFornie głodna. Dzisiaj pogoda równie piękna jak wczoraj, wiec wybieram sie na dłuzszy spacerek z Oskarciem :multi:

Kasiu, wszyscy już piszą, że fryzurka "jest ładna" bo się boją :eviltong: :eviltong:

Oskarek jest ze mną zawsze i wszedzie :D

latanie wychdzi mu cioraz lepiej

Daga przyznaj się, ile czasu poświęcasz na czesanie Oskarka?? Czy to tylko tak do zdjęć?:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Daga przyznaj się, ile czasu poświęcasz na czesanie Oskarka?? Czy to tylko tak do zdjęć?:eviltong:

Aniu dziennie przynajmniej z 10 minutek go czesze, żeby sie zadne kołtuniki nie porobiły ani nic w tym stylu. Do zdjęc to ja go ewentualnie poprawiam :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aniu dziennie przynajmniej z 10 minutek go czesze, żeby sie zadne kołtuniki nie porobiły ani nic w tym stylu. Do zdjęc to ja go ewentualnie poprawiam :lol:
On to ma chyba nie sierść a włosy co?:lol:
Strasznie mi się podoba taki wyczesany i lśniący, z przedziałkiem po środku:loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']:lol: :lol:

Chciał zobaczyc jak to jest byc lhasaczkiem i miec przedzialeczek na główeczce nie spinajac wlosków :D

Daga nie jak lhasa tylko zupelnie jak silky terrier :loveu: super

Posted

[quote name='an3czka']On to ma chyba nie sierść a włosy co?:lol:
Strasznie mi się podoba taki wyczesany i lśniący, z przedziałkiem po środku:loveu:

No tak zgadza się, Yorki maja włos :)
a zrobienie przedziałka to graniczy z cudem, zwłaszcza po ścięciu włosków, kiedy to wszytskie układały się wzdluż a nie na boki, tak więc jak ja go wyczesze, a ona się potrzepie to nici z przedziałka :eviltong: