ewelinabuck Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ale ten twoj oskus rozczochrany:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Daga, jestes okrutna:placz::placz::placz::placz::placz::placz: No dobrze Kasiu wybaczam, bo nie kcem być okrutna :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Ewelina :mad: :mad: Madziu, daj jutro szybciutko znać czy pieiso sie znalazł. Trzymam mocno kciuki aby poszukiwania sie udały :buzi: My też juz mówimy : Dobranocka :buzi:i do wyrka uciekamy :lol: Quote
marlena924 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 OSKARCIU jaka super fryzurka, nie no, już takie włoski długie? Ciekawe jakby Oskarek bez kucyka obcięty wyglądał :D? Toffik zaniedługo będzie tak znowu obcinany i bedzie ciachu ciachu :D Dobranoc Oskarku, dobranoc Daga :bye: :bye: :sleeping: Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ewelina :mad: :mad: Madziu, daj jutro szybciutko znać czy pieiso sie znalazł. Trzymam mocno kciuki aby poszukiwania sie udały :buzi: My też juz mówimy : Dobranocka :buzi:i do wyrka uciekamy :lol: dobranoc daga ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 O nie :placz: :placz: Spoznilam sie na imprezkę - a miala byc do rana... :placz: :placz: Dagunia!! Spozniony :drinking: za 6000 poscika. I oby bylo wiecej i wiecej, bo tego wieczoru napisalas juz 35 wiadomosci :p Oskarku - :buzi: Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Daga spóznione za 6000 post :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: A Oskarkowi ladnie w nowej fryzurce :loveu:(bo co mam napisac :evil_lol:) Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Czesc Dagus i Oskarku :buzi: Chcialam zauwazyc, ze inne osoby tez mowia ze Oskarek ma nowa fryzurke... :razz: I co? [quote name='Daga_i_Oskar']No dobrze Kasiu wybaczam, bo nie kcem być okrutna :buzi:i tak spac nie moglam, bo mnie smutek zzeral :( ale teraz bedzie mi juz lepiej... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 czesc i czołem obywatele:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Strzałeczka Kofani :lol: :lol: Właśnie wróciłam do domku i lecem na obiadek, bo jestem potFornie głodna. Dzisiaj pogoda równie piękna jak wczoraj, wiec wybieram sie na dłuzszy spacerek z Oskarciem :multi: Kasiu, wszyscy już piszą, że fryzurka "jest ładna" bo się boją :eviltong: :eviltong: Oskarek jest ze mną zawsze i wszedzie :D latanie wychdzi mu cioraz lepiej szybko się nudzi zabawkami :lol: Miłej niedzieli Kofani życzymy :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] boooooooooooooski fryz :loveu: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek jest ze mną zawsze i wszedzie :D - oj ciezko sie uczyc do matury... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='sota36']- oj ciezko sie uczyc do matury... oj ciężko ciężko, skoro pies zajmuje środek biurka :lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Strzałeczka Kofani :lol: :lol: Właśnie wróciłam do domku i lecem na obiadek, bo jestem potFornie głodna. Dzisiaj pogoda równie piękna jak wczoraj, wiec wybieram sie na dłuzszy spacerek z Oskarciem :multi: Kasiu, wszyscy już piszą, że fryzurka "jest ładna" bo się boją :eviltong: :eviltong: Oskarek jest ze mną zawsze i wszedzie :D latanie wychdzi mu cioraz lepiej Daga przyznaj się, ile czasu poświęcasz na czesanie Oskarka?? Czy to tylko tak do zdjęć?:eviltong: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Psa wiedza przytloczyla, skoro ...pod ksiazka zasnal :) Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']oj ciężko ciężko, skoro pies zajmuje środek biurka :lol: - Ty sie ciesz, ze to york, a nie briard!!! Musialabys miec wieksze biurko! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Daga przyznaj się, ile czasu poświęcasz na czesanie Oskarka?? Czy to tylko tak do zdjęć?:eviltong: Aniu dziennie przynajmniej z 10 minutek go czesze, żeby sie zadne kołtuniki nie porobiły ani nic w tym stylu. Do zdjęc to ja go ewentualnie poprawiam :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='sota36']- Ty sie ciesz, ze to york, a nie briard!!! Musialabys miec wieksze biurko! biurko jest duze, ma 160 cm więc ja na nim bym sie zmiescila :eviltong: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aniu dziennie przynajmniej z 10 minutek go czesze, żeby sie zadne kołtuniki nie porobiły ani nic w tym stylu. Do zdjęc to ja go ewentualnie poprawiam :lol: On to ma chyba nie sierść a włosy co?:lol: Strasznie mi się podoba taki wyczesany i lśniący, z przedziałkiem po środku:loveu: Quote
Magdalena1 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:lol: :lol: Chciał zobaczyc jak to jest byc lhasaczkiem i miec przedzialeczek na główeczce nie spinajac wlosków :D Daga nie jak lhasa tylko zupelnie jak silky terrier :loveu: super Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']biurko jest duze, ma 160 cm więc ja na nim bym sie zmiescila :eviltong: - ale Agat jest wiekszy!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']On to ma chyba nie sierść a włosy co?:lol: Strasznie mi się podoba taki wyczesany i lśniący, z przedziałkiem po środku:loveu: No tak zgadza się, Yorki maja włos :) a zrobienie przedziałka to graniczy z cudem, zwłaszcza po ścięciu włosków, kiedy to wszytskie układały się wzdluż a nie na boki, tak więc jak ja go wyczesze, a ona się potrzepie to nici z przedziałka :eviltong: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Fajnie, fajnie. Tak elegancko:razz: :lol: Quote
Recommended Posts