Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 cuudny Oskarek !i ma superowe wdzianko :D :cool3: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czesc Daguniu :) Maialm glod Oskarkowy, bo nie bylo mnie tu bardzo dlugo, jak na moje mozliwosc wytrzymywania bez DGManii ;) Ale juz mi ciutke lepiej, bo czekalo tu mnostwo nowych zdjec :) [quote name='Daga_i_Oskar'] Fajny ciuszek :) Krotszy od innych sweterkow... Widac ze zbliza sie wiosna, bo Oskar przerzucil sie na lzejsze ubranka :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Co tam u łobuziaka słychać :loveu: ciociu Alicjo, Oskarek lezy na biureczku i wyczytuje co tu o nim te wszytskie ciotki piszą i pysio mu się smieje, ze tak wszytscy go zachwalają, ze jaki to on nie jest :lol: :lol: Madziu, mnie się koncza ferie to i ja pewnie bede miała ciężki okres poferiowy w szkole i bede zdecydowanie rzadzej zaglądać :shake: :shake: Czy Oskarek nie znudził się Wam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: Oskarek gdzieś zgubił łapkę Co tam jest? bawimy się w ciuciubabke-oczy muszą być zamnkiete :D:lol: :lol: a teraz cała na przód !! Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek gdzieś zgubił łapkę bawimy się w ciuciubabke-oczy muszą być zamnkiete :D:lol: :lol: a teraz cała na przód !! On jest po prostu wspaniały!! :loveu: :loveu: :multi: I Dagusia tez dobrą łapkę ma do aparatu! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Kasiu :multi: a już sie martwilam czemu do Nas tak rzadko zaglądasz, a potem myślałam, że może zmieniałaś sobie obiekt zainteresowania, ze Oskarcio już Ci się znudził :evil_lol: :evil_lol: U nas fotek Ci pod dostatkiem i jeszcze w najblizszym czasie bedzie ich sporo :lol: :lol: A kurteczke rzeczywiscie ubieramy na takie cieplejsze dni, gdzie tem jest lekko ponizej 0, wygodnie się zakłada i nie krepuje ruchów :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']On jest po prostu wspaniały!! :loveu: :loveu: :multi: I Dagusia tez dobrą łapkę ma do aparatu! Gonia dziękujemy :loveu: :multi: :multi: a łapki do aparatu to ja raczej nie mam tylko model się dobrze spisuje :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gonia dziękujemy :loveu: :multi: :multi: a łapki do aparatu to ja raczej nie mam tylko model się dobrze spisuje :oops: Oj, ale zeby tak Modela :loveu: cudnie złapać, to trzeba umiec. :multi: A poza tym, to mi tez niestety ferie sie kończą... Koniec świata... :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Goniu, ale żeby się nie dołowac, to jeszcze dorzucę Oskarka :lol: :lol: P.S Ty studiujesz tak??:oops: [SIZE=2]oczywiście pełne skupienie :lol: ... a pańcia nie kce rzucic :( to sam sobie ją wezmę ... ... i nie oddam :eviltong: no chyba, ze jednak będzie sie ze mna bawic :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar no chyba, ze jednak będzie sie ze mna bawic :oops: Kochanyyy Pychoooleek!!:loveu: :loveu: Ja jestem uczennica gimnazjum :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ja jestem uczennica gimnazjum :evil_lol: aha :oops: :oops: a zawsze żyłam w świadomości, że jestes ode mnie starsza :oops: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu :multi: a już sie martwilam czemu do Nas tak rzadko zaglądasz, a potem myślałam, że może zmieniałaś sobie obiekt zainteresowania, ze Oskarcio już Ci się znudził :evil_lol: :evil_lol: W zyciu!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']W zyciu!!!! Oskarcio odetchnął z ulgą i się uśmiechnął :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']aha :oops: :oops: a zawsze żyłam w świadomości, że jestes ode mnie starsza :oops: ;) A ja nie rozumiem dlaczego każdy mi to mowi... :evil_lol: :evil_lol: A Oskarek znow świci... :evil_lol: Quote
Cockerek Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Daguś, tu zawsze miło wskoczyć i looknąć na fotki Oskarcia :loveu: Jest boski! A fotki zawsze pięknie zrobione - i tu pokłony dla ciebie :multi: Buziak dla Oskarcia ode mnie. No i Nela mi szepta na ucho, chociaż się wstydzi, że od niej też buziak :lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Oskarcio odetchnął z ulgą i się uśmiechnął :lol: :lol: i zaswiecil :D ;) Oskarku, nic sie nie martw! Bede Cie wielbic dozgonnie!!! Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gonia to ty jestes ktora klasa gimnazjum?;) Dagusiu bardzo mi smutno z tego powodu, ze sie koncza tobie ferie i nie bedzie tylu fot Oskarcia:placz::placz: Moze jednak znajdziemy czas na dgm, ty na wklejanie, a ja na ogladanie:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Gonia to ty jestes ktora klasa gimnazjum?;) Druga Madziuniu, druga. ;) Oskarku! Dagus! Gdzie jesteście? :-( Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Goniu, ale żeby się nie dołowac, to jeszcze dorzucę Oskarka :lol: :lol: P.S Ty studiujesz tak??:oops: [SIZE=2]oczywiście pełne skupienie :lol: ... a pańcia nie kce rzucic :( to sam sobie ją wezmę ... ... i nie oddam :eviltong: no chyba, ze jednak będzie sie ze mna bawic :oops: Bosko z tą piłką wygląda! Nie dość, że kontrastuje pod względem wielkości, to jeszcze ten kolor!:lol: :lol: :lol: Dobranoc Dagusiu. Do jutra! Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oskarcio ... Śliczny ... Tobie ferie się kończą .. :mad: a mi Zaczynają :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Już jestem Kofani :multi: Byłam odwiedzić qmpla bo wcześniej czasu nie miałam, a już mi marudził :cool3: :cool3: Madziu, no rzeczywiście koniec feri wiąże się z tym, że mniej tu będę zaglądała i fotek Oskarka podsyłała :roll: ale mam nadzieje, ze to nie wpłynie na ocene naszej galerii ;) Martynko, dziękujemy za odwiedziny :multi: Oskarcio tak przesyła buziaczki Tobie i Nelusi :loveu: Właśnie wróciliśmy ze spacerq, a tam ciągle sypie, drogi ledwo zrobią się czarne to biały puszek przysypuje je na nowo :shake: Wstawiam fotecki na DOBRANOC :p ciuciubabki c.d :lol: :lol: Ja laaaaaaaaaataaaaaaaam :cool3: :cool3: skok na piłkę w końcu ją dorwał :D Dobranoc Aniu :buzi: Quote
Marca_Besi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dagusiu Super zdjęcia Oskarka z piłeczką! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Marca_Besi']Dagusiu Super zdjęcia Oskarka z piłeczką! Marcelko :loveu: :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze, ze zajrzałaś, a moze jakies zdjęcia Besunci nam tu zapodasz co?? please :oops: Quote
Moniś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Witamym późnym wieczorkiem Złocistego Oskarka :buzi: I żeganamy się zarazam- do jutra :buzi: Dobranocka. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Moniś']Witamym późnym wieczorkiem Złocistego Oskarka :buzi: I żeganamy się zarazam- do jutra :buzi: Dobranocka. Dobrywieczorek Monisiu i Dobranocka :buzi: Quote
marlena924 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jeja, ale nam tu superowego Oscia dałaś :loveu: No, no ty to uchwycić fajne momenty umiesz :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts