Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale cudny Oskarkowy zaśnieżony pycholek :loveu: .

Ależ Oskar to chyba o każdej pory dnia i nocy jest aniołkiem - zawsze podziwiam jaki to jest grzeczny i towarzyski piesek :lilangel: i zakochany w swojej Dagusi :loveu: !

Szczeniorki dziękują za miłe słówka :buzi: :loveu: !!!

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elena']Ale cudny Oskarkowy zaśnieżony pycholek :loveu: .

Ależ Oskar to chyba o każdej pory dnia i nocy jest aniołkiem - zawsze podziwiam jaki to jest grzeczny i towarzyski piesek :lilangel: i zakochany w swojej Dagusi :loveu: !

Szczeniorki dziękują za miłe słówka :buzi: :loveu: !!!
Oskar zakochany w Dadze, a Daga zakochana w Oskarze :D

Posted

Daguś,

Ile się naooglądałam Oskarka, trochę mnie tu nie było a zdjecia jak zwykle cudowne... powinnaś zatrudnić Oskarka w jakiejś agancji modelingu wtedy byś neizłe kokosy zbiła :lol: :cool3:

pozdrawiam:p

Posted

Dobe popołudnie :cool3: :cool3:

a ja z kolejną porcją zimowych fotek Oskarcia - jeszcze trochę Was nimi pomęczę ... :lol: :lol:

oczywiście WSZYSTKIM bardzo ślicznie dziękujemy za odwiedzanie i komentowanie. Jesteście wspaniali :buzi:aki

"Jestem strasznie groźnym psem i każdego wroga zjem"

ukradł kawałek "kory" i później mi z nią uciekał hihi

Posted

Dagusiu, śliczne foteczki !:loveu:
Podziwiam ,Oskarek jest bardzo zadbanym pieskiem.Nie ma foteczki, żeby nie był idealnie wyczesany.Pancia stara się , i bardzo dobrze jej to wychodzi.:loveu::loveu::loveu:

Buziaczki dla Oskarka :buzi:

eleno, cudniaste maluszki masz w domku.Takie słodziaki, że normalnie chciałoby się je wyściskać. Gratuluję Wam i oczywiście Bijou takich uroczych szkrabików.:loveu::loveu::loveu:
a Agnieszce już zazdroszczę ...

Posted

A u nas sypie sypie sypie i końca nie widac. Wrócilismy z Oskarciem ze spacerku i wygladalismy jak baławanki, cali biali :cool3: :cool3:

Aluś, oj Oskarcia czesze każdego dnia tak samo tylko, ze gumeczki zmieniamy, a dbac dbam o niego jak najlepiej tylko potrafie i ciesze sie ogromnie, ze to docenieacie :buzi:

Posted

madziasto4 cieszymy się, ze wreszcie do nas dotarłaś.
Mnie się Masterek takze spodobal, ma słodką fryzurke io w ogole jest sliczny :loveu:

Oskarcio macha ogonkiem :)

Alus, jak pietrwszy raz zobaczylam ta fote to sie tak usmialam, bo nie wiedzialam co on robi, a on tu był w trakcie (pod)skoku :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Proszę pozdrowić Mamę Od Lśniących Podłóg oraz naturalnie kudłatego malucha. Proszę pozdrowić siebie też. Od nas. :p

Haniu mama pozdrowiona i ja siebie tez pozdrowiłam i ślicznie dziękujemy i takze z mamą pozdrawiamy :lol: :lol: a podłogi zaraz bedą lśniące bo wypastowane :cool3: :cool3:

Madziu z niego taki wojownik tylko na swoim terenia, albo jak zna jakiegos psa, który jest za brama i wie, ze mu nic nie zrobi :evil_lol:

Tak w ogóle to Dziendoberek :multi: Ja własnie zabieram się za sprzątaknko, ale za nim to zrobie wstawiam zdjęcia :lol: :lol: z serii :piłka jest moja !!

Oskarcio przesyła pozdrowienia i buziaczki :p

Miłej soboty życzymy, my już uciekamy ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Mrówka :loveu: dziękujemy :buzi:

no i kolejna porcyjka zimowych fot :lol: :lol:

moja kofana foczka :loveu:

No to co gramy?

Nie dam nikomu :eviltong:

Łaaaaaaaaaaa
Jakie niebieściutkie wdzianko:cool3:
Ale seksownie wygląda!:cool3: :cool3: :loveu:

Posted

Czesc Daga!!
Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo.......:oops::oops: Ale to nie z mojej winy:mad:

Wszystkie posty nadrobione i oczywiscie foty. Oskarek jak zwykle piekny, a po kapieli to istny cukierek do wycalowania:loveu::loveu:

Szczeniaczki Eleny przeslodkie. Bylam na stronie i wszystko obejrzalam:multi: Zazdroszcze Agnieszce:loveu: