Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daguś, sweterek bombowy, kolorek chyba był specjalnie dobierany do złota Oskarkowego - brawa dla Ali :loveu:, a fotek Oskarka nigdy dosyć :lol:, pokaż wszystkie 50 zdjęć ;) !!

Posted

Witaj Dagusiu ! :multi:

Cieszę się ogromnie ,że sweterek tak szybciutko dotarł.:Cool!::Cool!::Cool!:

Daga, to wielka przyjemność zrobić Tobie i Oskarkowei niespodziankę i czytac jak się cieszyłaś.:bigcool:

Niedawno czytałam ,że jedziesz na ferie i postanowiłam ,że Oskarcio na wyjazd będzie miał nowe ubranko.:loveu: Naszego Maćka (grygy) wtajemniczyłam , bo gdyby nie on to nie miałabym przecież Twojego adresu.Maciek wykazał się sprytem i zdobył adresik.:evil_lol: Widzisz pełna konpiracja była.:razz:
Sweterek bardzo szybciutko się dzierga , obawiałam się tylko czy trafię w gusta z kolorkiem ;)Spodziewałam się ,że do złotego pyszczorka będzie jak ulał.:loveu:

buziaczki dla was!

Posted

Cześć Daga

Ależ bombowy sweterek Oskarek dostał :multi:
Bardzo mu w nim ładnie - kolorki dobrane wspaniale do jego wyglądu :loveu:
Oj zdolna ta nasza Ala :cool3:

Posted

Witam :multi:

wpadam tak na chwilke bo ksiazki wzywaja do nauki :roll: a tak mi sie nie chce :roll:

Elkenko, jak milo, ze znalazlas czas i do nas wpadlas :buzi:

Aluś, a ja tutaj głowkowalam po co Maćkowi mój adres, nawet nie pomyślałam, że mogliście być w zmowie hihi. Oskarcio na feriach pewnie bedzie robil furrore swoimi ubrankami, na kazdy dzien inna kreacja :lol: :lol:
Sweterek i te kolorki sa boskie, takie pyszczkowe, Oskarek wyglada w nim ... ach same widziecie hihi, a powiedz Alus skad wymiary wziela? Robiłaas tak jak na Tuffcia??

Gosiu, no i widac jaki Oskarcio jest w nim zadowolony :loveu:

Posted

qrcze chciałam Wam pokazać reszte zdjęć w sweterku, ale image mi nie działa. No nic najwyzej wieczorkiem jak uda mi sie wejsc to dorzuce :) Musze do piatku wszystkie zalegle fotki Wam pokazac, a one beda musialy starczyc do 6go lutego :lol: :lol:

Posted

:lol: jeszcze kilka zdjec, a reszte juz wieczorkiem, bo czas leci nieublagalnie, a ja sie w koncu nic nie naucze :lol:

widac jaki zadowolony, ogonek noszony w pionie :lol:

a tutaj Oskarek ... a raczej jego łapki w locie :oops: :lol: :lol:

Pozdrawiamy i miłego popołudnia życzymy :p

Posted

Cieszę sie ,że wszyscy zachwalacie sweterek :multi::multi::multi:

Oskarek slicznie w nim wygląda.:loveu::loveu:
Daga, nasi chlopcy mniej więcej tak samo ważą.Robiłam na Tuffcia,a włóczka ma to do siebie ,że ładnie się poddaje.

Dagusiu, mój mąż pyta, czy Ty do każdej sesji specjalnie przygotowujesz Oskarka? :roll:Bo to niemożliwe ,że on zawsze jest pięknie uczesany, jak z obrazka.:crazyeye:

Posted

[quote name='Alka']

Oskarek slicznie w nim wygląda.:loveu::loveu:
Daga, nasi chlopcy mniej więcej tak samo ważą.Robiłam na Tuffcia,a włóczka ma to do siebie ,że ładnie się poddaje.

Dagusiu, mój mąż pyta, czy Ty do każdej sesji specjalnie przygotowujesz Oskarka? :roll:Bo to niemożliwe ,że on zawsze jest pięknie uczesany, jak z obrazka.:crazyeye:

Aluś Oskarcio o kg pewnie więcej wazy od Tuffcia, ale raczej przeklada sie to w boczki :oops: :oops: nizeli w dlugosc :lol:

A jezeli chodzi o Oskarka i zdjecia to nic z nim nie przygotowuje tylko go uczesze jak co dzien i on juz sie sam ustawia. Wystarczy, ze go gdzies postawie to wyczekuje momentu jak powiem, ze juz koniec. Nadawalby sie do jakiejs profesjonalnej sesji :lol: :lol:
ale milo nam czytac takie pochwaoy, dziekujemy bardzo :buzi:

Tak w ogóle to witam ponownie, ale juz z komputerka. Dzisiaj przywiezlismy z serwisu i tak sie ciesze, ze juz wszytsko dziala i mam nadzieje, ze dlugo nic nie zawiedzie. Nie wiem czy pisalam, ale chyba padlo w kompie to co jest najgorsze i jedno z najdrozszych czesci, bo do wymienienia byla cala plyta główna :roll: :roll: Teraz sie bede obchodzic z kompem jak z jajkiem haha. Niestety nie moge zadnych zdj juz powstawiac, bo wszytsko w laptopie., ale jutro robie sobie wolne, wiec pozgrywam wszytsko na kompa. Ale jestem happy :multi: :multi: :multi:

Wszystkim zycze dobrej nocki :buzi: i dziękuję za wszystkie pochwaly :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dagusia psuja:evil_lol: popsuła komputerek ;)

pewnie za duzo na dgm siedzie i nie wytrzymal tego komputerek, albo druga sprawa za duzo zdjec Oskara haha

Ja juz uciekam buziaczki Kochani

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']pewnie za duzo na dgm siedzie i nie wytrzymal tego komputerek, albo druga sprawa za duzo zdjec Oskara haha

Ja juz uciekam buziaczki Kochani za mało , za mało i poczuł się niedowartościowany;):lol: