elena Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Daguś, sweterek bombowy, kolorek chyba był specjalnie dobierany do złota Oskarkowego - brawa dla Ali :loveu:, a fotek Oskarka nigdy dosyć :lol:, pokaż wszystkie 50 zdjęć ;) !! Quote
Alka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Witaj Dagusiu ! :multi: Cieszę się ogromnie ,że sweterek tak szybciutko dotarł.:Cool!::Cool!::Cool!: Daga, to wielka przyjemność zrobić Tobie i Oskarkowei niespodziankę i czytac jak się cieszyłaś.:bigcool: Niedawno czytałam ,że jedziesz na ferie i postanowiłam ,że Oskarcio na wyjazd będzie miał nowe ubranko.:loveu: Naszego Maćka (grygy) wtajemniczyłam , bo gdyby nie on to nie miałabym przecież Twojego adresu.Maciek wykazał się sprytem i zdobył adresik.:evil_lol: Widzisz pełna konpiracja była.:razz: Sweterek bardzo szybciutko się dzierga , obawiałam się tylko czy trafię w gusta z kolorkiem ;)Spodziewałam się ,że do złotego pyszczorka będzie jak ulał.:loveu: buziaczki dla was! Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Cześć Daga Ależ bombowy sweterek Oskarek dostał :multi: Bardzo mu w nim ładnie - kolorki dobrane wspaniale do jego wyglądu :loveu: Oj zdolna ta nasza Ala :cool3: Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :-o o qurcze ale bajer :lilangel: super ubranko! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Witam :multi: wpadam tak na chwilke bo ksiazki wzywaja do nauki :roll: a tak mi sie nie chce :roll: Elkenko, jak milo, ze znalazlas czas i do nas wpadlas :buzi: Aluś, a ja tutaj głowkowalam po co Maćkowi mój adres, nawet nie pomyślałam, że mogliście być w zmowie hihi. Oskarcio na feriach pewnie bedzie robil furrore swoimi ubrankami, na kazdy dzien inna kreacja :lol: :lol: Sweterek i te kolorki sa boskie, takie pyszczkowe, Oskarek wyglada w nim ... ach same widziecie hihi, a powiedz Alus skad wymiary wziela? Robiłaas tak jak na Tuffcia?? Gosiu, no i widac jaki Oskarcio jest w nim zadowolony :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 qrcze chciałam Wam pokazać reszte zdjęć w sweterku, ale image mi nie działa. No nic najwyzej wieczorkiem jak uda mi sie wejsc to dorzuce :) Musze do piatku wszystkie zalegle fotki Wam pokazac, a one beda musialy starczyc do 6go lutego :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 udało sie :multi: Image ruszyl :multi: Oskarcio juz na 3 lapkach stoi bo sol podraznia poduszeczki idę do Was :) Quote
nikusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 No jaki przystojniak w tym sweterku!!! :cool3: Ja tes scem takiii!!!! :lol: Szkoda że ja nie mam takich zdolności jak Alka... :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 :lol: jeszcze kilka zdjec, a reszte juz wieczorkiem, bo czas leci nieublagalnie, a ja sie w koncu nic nie naucze :lol: widac jaki zadowolony, ogonek noszony w pionie :lol: a tutaj Oskarek ... a raczej jego łapki w locie :oops: :lol: :lol: Pozdrawiamy i miłego popołudnia życzymy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='ewelinabuck']sliczny swetrus:loveu: dziękujemy :multi: Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Daguś, Oskarciowi pasuję ten sweterek, slicznie w nim wygląda:loveu: i gratuluje raz jeszcze Alce wykonania!;) :multi: Quote
nikusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja się jeszcze raz powtórzę- cud sweter i psiaczek cudo2! :D Śliczny "komplecik"- pies&sweterek :D Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Chodz chodz kochany, niech no Cie wysciskam :loveu: :cool3: Quote
Alka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Cieszę sie ,że wszyscy zachwalacie sweterek :multi::multi::multi: Oskarek slicznie w nim wygląda.:loveu::loveu: Daga, nasi chlopcy mniej więcej tak samo ważą.Robiłam na Tuffcia,a włóczka ma to do siebie ,że ładnie się poddaje. Dagusiu, mój mąż pyta, czy Ty do każdej sesji specjalnie przygotowujesz Oskarka? :roll:Bo to niemożliwe ,że on zawsze jest pięknie uczesany, jak z obrazka.:crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wielkie brawa dla Alki. :klacz: W Rybniku, to uzdolnione osobki są. :lol: Daguś, a Oksarek cudnie wygląda w swtereku... :loveu: Quote
marlena924 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Śliczny sweerek. Brawo, talent się ma, Alka :-) Ja to tam może kiedyś sie naucze. Narazie jestem na etapie haftowania (!) na technikę... Robie prace na jutro, ciekawe, co dostane :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Alka'] Oskarek slicznie w nim wygląda.:loveu::loveu: Daga, nasi chlopcy mniej więcej tak samo ważą.Robiłam na Tuffcia,a włóczka ma to do siebie ,że ładnie się poddaje. Dagusiu, mój mąż pyta, czy Ty do każdej sesji specjalnie przygotowujesz Oskarka? :roll:Bo to niemożliwe ,że on zawsze jest pięknie uczesany, jak z obrazka.:crazyeye: Aluś Oskarcio o kg pewnie więcej wazy od Tuffcia, ale raczej przeklada sie to w boczki :oops: :oops: nizeli w dlugosc :lol: A jezeli chodzi o Oskarka i zdjecia to nic z nim nie przygotowuje tylko go uczesze jak co dzien i on juz sie sam ustawia. Wystarczy, ze go gdzies postawie to wyczekuje momentu jak powiem, ze juz koniec. Nadawalby sie do jakiejs profesjonalnej sesji :lol: :lol: ale milo nam czytac takie pochwaoy, dziekujemy bardzo :buzi: Tak w ogóle to witam ponownie, ale juz z komputerka. Dzisiaj przywiezlismy z serwisu i tak sie ciesze, ze juz wszytsko dziala i mam nadzieje, ze dlugo nic nie zawiedzie. Nie wiem czy pisalam, ale chyba padlo w kompie to co jest najgorsze i jedno z najdrozszych czesci, bo do wymienienia byla cala plyta główna :roll: :roll: Teraz sie bede obchodzic z kompem jak z jajkiem haha. Niestety nie moge zadnych zdj juz powstawiac, bo wszytsko w laptopie., ale jutro robie sobie wolne, wiec pozgrywam wszytsko na kompa. Ale jestem happy :multi: :multi: :multi: Wszystkim zycze dobrej nocki :buzi: i dziękuję za wszystkie pochwaly :multi: Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dagusia psuja:evil_lol: popsuła komputerek ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dagusia psuja:evil_lol: popsuła komputerek ;) pewnie za duzo na dgm siedzie i nie wytrzymal tego komputerek, albo druga sprawa za duzo zdjec Oskara haha Ja juz uciekam buziaczki Kochani Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']pewnie za duzo na dgm siedzie i nie wytrzymal tego komputerek, albo druga sprawa za duzo zdjec Oskara haha Ja juz uciekam buziaczki Kochani za mało , za mało i poczuł się niedowartościowany;):lol: Quote
Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A dziś ?? juz popołudniu i nie ma Oskarka ?? :niewiem: :-( :lol: Quote
Recommended Posts