Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diewczyny jesteście niesamowite, obsypałyście mnie takimi komplementami, że cała w skowronkach fruwam :)

Moniś,
dzięki Kochana za pocieszenie :buzi: i za miłe słowa skierowane ku mojej osobie

Gosienko,
ja fotogeniczna?? ogólnie nie lubię siebie na zdjęciach i dzisiaj wyjątkow mnie natknęło na zrobienie sobie kilku fotek i uwietrznienie "STAREJ" fryzurku.
Jednak bardzo dziękuję za miłe słowa ;-)
P.S co do kolorku to w rzeczywistości jest jeszcze lepszy, a dodatkowym, super efektem jest "efekt baranek" Na zdjęciach tego nie widać, ale prezentuje się rewelacyjnie

Kasiu,
ogólnie to ja jestem z tych, które mają "swoją" taka ciemniejszą karnację, aczkolwiek nie ukrywam, że od czasu do czasu lubię się wygrzać w solarium, a że 100dniówka zbliża się wielkimi krokami, to trzeba jakoś po "ludzku" wyglądac :lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu,
ogólnie to ja jestem z tych, które mają "swoją" taka ciemniejszą karnację, aczkolwiek nie ukrywam, że od czasu do czasu lubię się wygrzać w solarium, a że 100dniówka zbliża się wielkimi krokami, to trzeba jakoś po "ludzku" wyglądac :lol:

a no faktycznie, przeciez Tobie sie studniowka szykuje :D
a taka wlasna brzoskwiniowa karnacja to bardzo mila rzecz ;)
Pozdrawiam - Bladzioszek :lol

Posted

chyba sięwzruszyłam :angel: :iloveyou: :iloveyou:
wszystkie foteczki piękne!!!
Ale jednak stanowczo lepiej Ci w nowej fryzurce.
Z grzyweczką wygladas suppper
a to zdjęcie zupełnie mnie powaliło :multi: :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']a no faktycznie, przeciez Tobie sie studniowka szykuje :D
a taka wlasna brzoskwiniowa karnacja to bardzo mila rzecz ;)
Pozdrawiam - Bladzioszek :lol

Kasiu to ja Cię chce zobaczyc, skoro mówisz ze taki bladzioszek z Ciebie :-D Tak w ogóle pokazywałaś się gdzieć, bo ja przyznam szczerzę, że nie widziałam :oops:
A 100dniówka 13go stycznia, a ja bez partnera :puppydog:

Posted

[quote name='sayma']

chyba sięwzruszyłam :angel: :iloveyou: :iloveyou:
wszystkie foteczki piękne!!!
Ale jednak stanowczo lepiej Ci w nowej fryzurce.
Z grzyweczką wygladas suppper
a to zdjęcie zupełnie mnie powaliło :multi: :multi:

Ciesze się, ze nowa fryzurka się spodobała, ja także jestem zadowolona i z kolorku i z grzyweczki - dawno już nie miałam.
A co do wszystkich zdjęć to każde jedno robiłam sama - tak się bawiłam haha, ale nawet w miare wyszły, więc wstawiłam :)

Posted

[quote name='Iv']

Iv
piękna karteczka, dziękujemy ślicznie :buzi:

Aluś,
no co Ty narzekasz na swój wiek? Jesteś młodziutka, piękniutka i w ogóle super pod kazdym względem.
Mnie też kiedyś czeka ten wiek :-D

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu to ja Cię chce zobaczyc, skoro mówisz ze taki bladzioszek z Ciebie :-D Tak w ogóle pokazywałaś się gdzieć, bo ja przyznam szczerzę, że nie widziałam :oops:
A 100dniówka 13go stycznia, a ja bez partnera :puppydog:
gdzies tam smignelam ;)
kiedys jakies kawalki mnie kolo Tena sie plataly, bylam tez raz na fortowym spacerku i tam mnie Debe uchwycila :lol:

Posted

A my właśnie wróciliśmy ze spaceru, wzięlam ze sobą aparat i zrobiłam kilka fot :)

Oczywiście zaczęło się od obsikiwania wszytskiego :-D

a potem szalał na śnieżyku

a jakie szpagaty robi - wygimnastykowany chłopak :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']gdzies tam smignelam ;)
kiedys jakies kawalki mnie kolo Tena sie plataly, bylam tez raz na fortowym spacerku i tam mnie Debe uchwycila :lol:

qrcze teraz to ja sie chybe tego zdjęcia nie doszukam, więc musisz jakieś świeże koniecznie wstawić razem z Tenusiem do jego galerii :-D

Posted

PIES TROPICIEL :D:D:D

czem prędzej do Pańci :)

Oskarek właśnie ma zajęcie - wartownika :lol: :lol:
Pan kupił karpie i teraz maly dziedzi w łazience i je pilnuje, a jak buziaczki im rzucia haha - pełno śmiechu :) :P

Posted

Slicznie Oskarkowi w niebieskim :angel:
Szczegolnie kiedy i gumeczka i ubranko sa dopasowane do siebie...

O moje zdjecia z Tenem bedzie trudno, bo tylko ja mu je robie :) Co najwyzej kawalek reki czy kapcia sie zalapuje ;)
Ale za pare dni jade na narty, wiec moze po powrocie wstawie jakies fotki (tym bardziej, ze beda ze mna 2 yorki znajomej!!!)

Posted

Teklunia napisał(a):
Ale za pare dni jade na narty, wiec moze po powrocie wstawie jakies fotki (tym bardziej, ze beda ze mna 2 yorki znajomej!!!)

Kasiu to już nie będzie wtedy "zmiłuj się" i ja tego dopilnueję, zebyś jakieś zdjęcia wstawiła :-D
To już teraz życzę udanego wyjazdu i "nie"połamania nog :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kasiu to już nie będzie wtedy "zmiłuj się" i ja tego dopilnueję, zebyś jakieś zdjęcia wstawiła :-D
To już teraz życzę udanego wyjazdu i "nie"połamania nog :lol:

Dziekuje, prztda sie, szcegolnie TZowi, bo on ma do tego sklonnosci.
W zeszlym roku juz pierwszego dni na nartzch odnowila mu sie kontuzja kolana i przez nastepny tydzien pracowalismy nad tym, zeby w ogole wstal z łózka a potem wyszedl z pokoju... :lol:

Posted

Jaki on slodki :iloveyou: A w tym ubranku i w gumeczce wyglada bosko!! :angel:

Dagus slicznie Ci w nowej fryzurce!! :bigok:
Jezeli Sayma ma racje :flasings: to trzymam jutro mocno kciukasy :kciuki:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Jutr jadę tylko wewnętrzny zdać, który dopiero pozwala mi jechać zapisać się na egzamin ;-)

no to za wewnętrzny tez potrzymam tak sie jakoś ostatnio przyzwyczaiłam do trzymania za Ciebie kciukasków, że mi czegoś brakuje jak nic nie masz do zdawania ;-) :thinkerg: :bigok:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Hej Mrówka,
ale fajnie, ze do nas wpadłaś - dawno Cię tu nie było :flasings: :flasings: :flasings:
:oops: Wybacz mi Oskarku.. Ostatnio ciagle zabiegana jestem, ale obiecuje sie poprawic!! :iloveyou: Prosze to dla Ciebie :flasings:

Posted

[quote name='mrowka']
Jaki on slodki :iloveyou: A w tym ubranku i w gumeczce wyglada bosko!! :angel:

Ale cudaśny Oskarek !!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Czy on ma smycz na klucze do swojego koszyka :wink: czy tylko tak mi się wydaje hahaha :x-mas: