Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Teklunia napisał(a):no jak to, nie wiesz o co mu chodzilo? O małą łapówkę - wtedy może byłby troszkę chętniejszy do pozowania Powodzenia jutro! Kasiu łapówki przed Świetami się skończyły :lol: mały musi poczekac jeszcze te kilka dni :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Strasznie wolno chodzi mi ten ImageShack dlatego wstawiam zdjęcia na raty, po kilka sztuk :( Ciąg dalszy niezbyt udanych fot :lol: było tak nudno, że przyniósł sobie kosteczkę żeby mieć jakieś zajęcie :-D a potem przyszedł czas na zabawę Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 pełne skupienie :lol: zmęczył się tym wyczekiwianiem Dzisiaj już więcej nie powstawiam, a zostało mi kilka fot. Image odmawia mi posłuszeńswa :( Ale zawsze coś jest :) Pozdrawiamy i całujemy Quote
Moniś Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No!!! Jest w końcu nasz Chłopczyk :D :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Moniś jest i mam nadzieję, że teraz to już bedzie czesciej tutaj gościł :) Dzisiaj już mam za sobą maturkę-geografia napisana no i teraz mogę napisać, że wyczekuję już Świat. Jeszcze tylko wewnętrzny z prawka w czwartek zdać i będzie wszytsko super :-D Wstawiam reszte zdjęć Oskarkowych :-D Oskarek biegnie z nową zaaweczką, którą dostał na Mikołajka :santagri: a to już takie byle jakie :jumpie: :jumpie: i jeszcze raz ja :flasings: i na koniec Oskacio Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 To ostatnie zdjęcia ma takie cos... takie super... UROK :smilecol: super :) Dawno mnie nie było. A jak uroczo mu w czapecce :) Wogóle wszystkie fotki są słodkie i urocze nie moge się napatrzeć :* paździoszki Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'] jak Pańcia, taki Piesek :D ([SIZE=-2]z tym, ze Pańcia ma ładniejsze Paznokietki ;)) fajnie wyszlo polaczenie tych dwoch zdjec ze soba Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Kasiu, Debeściaczku - dziękuję dziewczyny za miłe słowa :calus: :calus: Kasiu, dzisiaj próbowałam pierniczków Twojego przepisu i muszę się pochwalić, że ładnie wyszły i są baaardzo smakowite. Właśnie skończyłam je przyozdabiać, zrobiłam zdjęcia no i chwalę się :jumpie: :jumpie: :jumpie: Całe pierniczki przygotowałam sama :lol: :lol: a tak się prezentują :-D Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'] Rany Daga :o Cudne sa! Sliczny ten lukier :) BARDZO mi sie podobaja :D Wstaw zdjecie do galerii z jedzonkiem. Masz sie czym chwalic :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 I jak Kochani mogą być :-D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Teklunia napisał(a):Rany Daga :o Cudne sa! Sliczny ten lukier :) BARDZO mi sie podobaja :D Wstaw zdjecie do galerii z jedzonkiem. Masz sie czym chwalic :) Kasiu ależ mi miło czytać takie pochwały - chyba zacznę pichcić w kuchni bo to jest baardzo fajne :-D Ciesze się, że się podobają :-D Quote
M&M&O&I Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 mniam :eating: pysznie wyglądają :) aż chciałoby sie je zjeść :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Goldenmanka napisał(a):mniam :eating: pysznie wyglądają :) aż chciałoby sie je zjeść :) no to zapraszamy na poczęstunek :-D Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dagus, wstawiaj je szybko tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502 Na prawde sa rewelacyjne! :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Teklunia']Dagus, wstawiaj je szybko tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502 Na prawde sa rewelacyjne! :D to w takim razie lecę wstawiać :-D Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :multi: :loveu: Dagus więcej takich Oskarkowych zdjęć z Pańcią Ale masz egzaminacyjny okres jeszcze prawko :eek2: a więc kciuki dalej trzymam :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Staram się jak mogę nadrobić zaległości fotkowe - może nie koniecznie w roli głownej z Oskarkiem, ale troche też ze mną, a tu jak nikt nie zagląda tak dalej nikt nie zagląda. Gdzie robie błąd? Co robie nie tak? Jak Was zachęcić do częstszego wpadania do Nas? :puppydog: :puppydog: Sayma, mówisz, masz ;-) najpierw kilka zdjęć zrobionych przed fryzjerem :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 z Oskarkiem :-D sam Oskarek ;-) zakochani są wśród Nas :flasings: Quote
Moniś Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Powtórzę po raz kolejny, że śliczna z Ciebie Daguniu Kobietka :bigok: Słodko wyglądacie z Oskarkiem :-D A o liczbę odwiedzin się nie martw- u nas jest jeszcze gorzej.. :lookarou::nonono2: Pozdrawiam cieplutko i buziaczki w Oskarkowy pysiaczek :calus: Quote
Gosiek Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Daga - bardzo podoba mi się ten wrzosowy kolorek - niesamowity :cool2: No i oczywiście pięknie wyszłaś na zdjeciach - zazdroszczę - jesteś baardzo fotogeniczna wiesz? Buziaki Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Jeszcze 2 fotki zrobione przed :-D no i już wróciłam zadowolona od fryzjera - o to efekty :flasings: :-D :flasings: To już ostatnie zdjęcie mam nadzieję, że nie macie mnie dosyć? Quote
Moniś Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ślicznie :-D Jesteś bardzo fotogeniczna. Może i ja powinnam urozmaicić swoimi fotkami nasza galerie :thinkerg::haha::haha: Quote
marlena924 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ślicznie wyszliscie :-) :-) Nowa fryzurka jest ekstra! Ja teraz kudły zapuszczam i sobie i pieskowi :D Pozdrawiamy Quote
Teklunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Dagus, bardzo ładne zdjecia :) Fajnie, ze wstawiasz siebie do galerii! Jedno mnie zastanawia - jestes slicznie opalona :o Chodzisz na solarium? I niesamowicie podoba mi sie kolor scian :D Quote
Recommended Posts