Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
A widziałyście Dagi pazurki śliczne ?? :loveu::loveu: Mi sie pierwsze rzuciły w oczy :evil_lol: Oscarito boskiiii :loveu::loveu:

No ba ze jak nie.
Widzialam oczywiscie :grins:
Francuski rzadzi :evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No ba ze jak nie.
Widzialam oczywiscie :grins:
Francuski rzadzi :evil_lol:

Chyba sie skusze i następnym razem też zrobie. Dziś ide do mojej paznokieciary bo mi sie kciuk ukruszył :placz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Chyba sie skusze i następnym razem też zrobie. Dziś ide do mojej paznokieciary bo mi sie kciuk ukruszył :placz:

Hy hy dlatego kocham moje zelkiem pokryte, bo raczej nic takiego sie nie dzieje mi :loveu: tfu tfu

Posted

Hy hy dlatego kocham moje zelkiem pokryte, bo raczej nic takiego sie nie dzieje mi :loveu: tfu tfu

raczej ?? Moja kumpela sobie zrobiła na próbe żele , cos tam w nich pozatapiała jakieś kółeczka i powpadały :crazyeye:

Posted

Ja tez wolę żelki :loveu:
Nigdy mi sie z nimi nic nie dzieje, ewentualnie tylko troszkę powietrzem zajdą od skóre ale nic poza tym.

Cze Dagula :loveu:

Posted

Akryli nigdy nie mialam.
Ale wiem ze smierdzi to to strasznie przy robieniu.
Zreszta nie wiem czy swoje se mozna zaakrylowac :hmmmm:

Ano śmierdzi ale nie jest tak źle ;) Ja już siem przyzwyczaiłam ;)
I akryluje tylko swoje! Żadnych tipsów !! :angryy:

Ja już w domku jestem :multi: I pierogi sem na obiad gotuje :loveu: Twarogowo-truskawkowe :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Ja tez wolę żelki :loveu:

O tak- miśki albo haribo :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']Akryli nigdy nie mialam.
Ale wiem ze smierdzi to to strasznie przy robieniu.

Akryl to pikuś przy olejnej.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ostatnio jestem tak zabiegana, że nawet nie miałam czasu dłużej siąść przed komputerem i trochę się ponudzić. Teraz również będzie busy, dzisiaj przyleciała Sis :multi::multi::multi: na krótko, bo krótko, ale jest. Nie widziałyśmy się ponad 4 miechy :shake: W piątek z kolei ja jadę na studencki wypad weekendowy, a potem znowu szkoła, znowu nauka i ciągły brak czasu :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Z Oskarciem byłam u fryzjera, jest obcięty na mordeczce na sceniacka (taki troche wyrośnięty, 4.5kg ten mój sceniacek:evil_lol:) -wygląda przesłodko, aż chciałoby się Go schrupać - moja kochana parówa :loveu: Nie zrobilam jeszcze zdjęć, padły mibaterie w aparacie no i wciąż zapominiam otym aby je naładować i pstryknąć łysolkowi kilka fot - ale myśle, ze na dniach się pokaża ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A teraz już kończę, bo dzisiaj od 5;30 na nogach izmęczenie powoli wychodzi :roll: dobranocka, kojojojkowych snów :cool3:[/FONT]