Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Kasia']On jest rewelacyjny z tymi minkami :loveu: [FONT=Comic Sans MS]a jakie fajnie minki strzela jak sie do niego mowi hihi:loveu: ach te Yorki :loveu:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Róóóóóóóóóż widze :loveu: Boski Oscarioto Quote
Kasia_zg Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jezorek:multi: Cudny Oskarcio te jego fajniusie mineczki Cześć Daguś:lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A widziałyście Dagi pazurki śliczne ?? :loveu::loveu: Mi sie pierwsze rzuciły w oczy :evil_lol: Oscarito boskiiii :loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):A widziałyście Dagi pazurki śliczne ?? :loveu::loveu: Mi sie pierwsze rzuciły w oczy :evil_lol: Oscarito boskiiii :loveu::loveu: No ba ze jak nie. Widzialam oczywiscie :grins: Francuski rzadzi :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No ba ze jak nie. Widzialam oczywiscie :grins: Francuski rzadzi :evil_lol: Chyba sie skusze i następnym razem też zrobie. Dziś ide do mojej paznokieciary bo mi sie kciuk ukruszył :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Chyba sie skusze i następnym razem też zrobie. Dziś ide do mojej paznokieciary bo mi sie kciuk ukruszył :placz: Hy hy dlatego kocham moje zelkiem pokryte, bo raczej nic takiego sie nie dzieje mi :loveu: tfu tfu Quote
bigos Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A co Ty masz Daga za aparacik jeśli można wiedzieć?:cool3::cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hy hy dlatego kocham moje zelkiem pokryte, bo raczej nic takiego sie nie dzieje mi :loveu: tfu tfu raczej ?? Moja kumpela sobie zrobiła na próbe żele , cos tam w nich pozatapiała jakieś kółeczka i powpadały :crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):raczej ?? Moja kumpela sobie zrobiła na próbe żele , cos tam w nich pozatapiała jakieś kółeczka i powpadały :crazyeye: Widac zle zrobione byly. Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Widac zle zrobione byly. Być może .. ale robiła je moja paznokieciara więc wole nie ryzykować, że i mi takie zrobi :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Być może .. ale robiła je moja paznokieciara więc wole nie ryzykować, że i mi takie zrobi :shake: A to tera co masz? Akryle? Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):A to tera co masz? Akryle? Si, cały czas mam akryle Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tez wolę żelki :loveu: Nigdy mi sie z nimi nic nie dzieje, ewentualnie tylko troszkę powietrzem zajdą od skóre ale nic poza tym. Cze Dagula :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Akryli nigdy nie mialam. Ale wiem ze smierdzi to to strasznie przy robieniu. Zreszta nie wiem czy swoje se mozna zaakrylowac :hmmmm: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Akryli nigdy nie mialam. Ale wiem ze smierdzi to to strasznie przy robieniu. Zreszta nie wiem czy swoje se mozna zaakrylowac :hmmmm: Ano śmierdzi ale nie jest tak źle ;) Ja już siem przyzwyczaiłam ;) I akryluje tylko swoje! Żadnych tipsów !! :angryy: Ja już w domku jestem :multi: I pierogi sem na obiad gotuje :loveu: Twarogowo-truskawkowe :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Ja tez wolę żelki :loveu: O tak- miśki albo haribo :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Akryli nigdy nie mialam. Ale wiem ze smierdzi to to strasznie przy robieniu. Akryl to pikuś przy olejnej. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ostatnio jestem tak zabiegana, że nawet nie miałam czasu dłużej siąść przed komputerem i trochę się ponudzić. Teraz również będzie busy, dzisiaj przyleciała Sis :multi::multi::multi: na krótko, bo krótko, ale jest. Nie widziałyśmy się ponad 4 miechy :shake: W piątek z kolei ja jadę na studencki wypad weekendowy, a potem znowu szkoła, znowu nauka i ciągły brak czasu :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z Oskarciem byłam u fryzjera, jest obcięty na mordeczce na sceniacka (taki troche wyrośnięty, 4.5kg ten mój sceniacek:evil_lol:) -wygląda przesłodko, aż chciałoby się Go schrupać - moja kochana parówa :loveu: Nie zrobilam jeszcze zdjęć, padły mibaterie w aparacie no i wciąż zapominiam otym aby je naładować i pstryknąć łysolkowi kilka fot - ale myśle, ze na dniach się pokaża ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A teraz już kończę, bo dzisiaj od 5;30 na nogach izmęczenie powoli wychodzi :roll: dobranocka, kojojojkowych snów :cool3:[/FONT] Quote
Kasia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Daguś jak nasza Włodka zabiegana.... Zrób te fotki łysej parówce nim znów zarośnie :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witaj Daguś :multi: To czekamy na focie łysego Oskarcia:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Foty foty sceniorowe Daga dawaj :loveu: Quote
Magda Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Co Wy takie niecierpliwe. Daga nie ma czasu (znam ten ból). Jak przyjdzie to wszystko pokaże, prawda Sis?:p Oskarito umie zrobić język w trąbkę:eviltong: http://images34.fotosik.pl/158/fb0e8eb8bf43e906.jpg Quote
Recommended Posts