Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://images31.fotosik.pl/120/6f9d9ca583067a2c.jpg zdeptac Oskarutka chciala!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Moje piękne Oskarątko:loveu: madziasto4 napisał(a):Daga co Twój cień robi na ostatnim zdjęciu? :hmmmm: W sensie, że nogę ma podniesioną :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):http://images31.fotosik.pl/120/6f9d9ca583067a2c.jpg zdeptac Oskarutka chciala!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tylko mu śniezykiem kopałam, bo on ma fizia na mizia na punkcie sniegu i podskakiwania za nim, a ze mialam ręce zajete, wiecie jak jest w lustrzankach trzeba patrzec w wizjer a nie w ekranik, wiec jedyne co mialam wolne aby rzucic mu sniegiem to noga - cien mnie zdradzil hihih Quote
Pegaza Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hi Daga:) jakigo ty masz mądrego psa on chodzic potrafi;) http://images33.fotosik.pl/119/8168e48aa24ccca5.jpg miłego weekendu aa dziś odwiedziłam "naszą" fryzjerke:p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 A to zdjęcie bardzo lubie :loveu:no i jest jęzorek :loveu: gdzie jest głowa Oskarka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tylko mu śniezykiem kopałam, bo on ma fizia na mizia na punkcie sniegu i podskakiwania za nim, a ze mialam ręce zajete, wiecie jak jest w lustrzankach trzeba patrzec w wizjer a nie w ekranik, wiec jedyne co mialam wolne aby rzucic mu sniegiem to noga - cien mnie zdradzil hihih Taaaa kopie Oskarka, zneca sie nad nim i mysli ze prawdy nie odkryjemy... :cool1: Zle trafilas, nie D-E? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pegaza napisał(a):Hi Daga:) jakigo ty masz mądrego psa on chodzic potrafi;) http://images33.fotosik.pl/119/8168e48aa24ccca5.jpg miłego weekendu aa dziś odwiedziłam "naszą" fryzjerke:p I jak tam sceniacki Gabi? :loveu: Muszę ją odwiedzić jak już będą takie fajne 6-7 tygodniowe - wtedy są najlepsiejsze :loveu: A piesa to mam madrego, oj mam, po panci taki hahah :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Taaaa kopie Oskarka, zneca sie nad nim i mysli ze prawdy nie odkryjemy... :cool1: Zle trafilas, nie D-E? :razz: E tam sladu nie widac :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a): A piesa to mam madrego, oj mam, po panci taki hahah :evil_lol: E tam sladu nie widac :eviltong: No wiesz, rozumiem gdybym to ja wypowiedziala to zdanie, ale Ty? Tys taka sama jak ja w takim razie :loveu: Sladu nie widac? Znaczy juz sie wprawila i umiejetnie leje, skoro nie da sie poznac... :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No wiesz, rozumiem gdybym to ja wypowiedziala to zdanie, ale Ty? Tys taka sama jak ja w takim razie :loveu: Sladu nie widac? Znaczy juz sie wprawila i umiejetnie leje, skoro nie da sie poznac... :cool1: No widzisz liczy sie skromnosc :cool3: Moze w Nas plynie ta sama krew :eviltong: A Oskarcia "leje" bezbolesnie, tak ze nawet nie poczuja stad sladu ni ma :evil_lol: Qrcze ja jutro na 8 mam szkole i do 19 porazka jak ja tam tyle wytrzymam, jeszcze w tym egzamin mam i same zaliczenia, ciekawe jak ocenia moje zdjecia :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):No widzisz liczy sie skromnosc :cool3: Moze w Nas plynie ta sama krew :eviltong: Narazie nam wyszlo ze z Madzka duzo wspolnego mamy kujka... Pokretne tlumaczenia zachowaj dla sie OK? :eviltong: A drugiej szkole juz po sesji czy przed? czy w trakcie? Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Narazie nam wyszlo ze z Madzka duzo wspolnego mamy kujka... :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale wypolerowane orzeszki!:crazyeye: Anusia & Alutka napisał(a):Jakie ORZECHY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Te tylko o jednym :mdleje: Cze Daguś :multi: Ale tu fotek przybyło Oskarciowych :loveu: Jessi tez umie chodzić :eviltong: Nauczyła się bo jak siedze przy kompie to ona zawsze staje na dwóch łapach opierając sie o krzesło (a czasem nawet nie opierając się) i zaczepia mnie do zabawy .. Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cze Daga :loveu: Aleee fantastyczne fotki, booskie :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a): ... i są 'ORZESZKI DLA AGNIESZKI" :evil_lol::eviltong::cool3::lol: :grins: Aż mię się na oczy zamglenie rzuciło z wrażenia wielkiego... cóż za okazy!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aga76 napisał(a)::grins: Aż mię się na oczy zamglenie rzuciło z wrażenia wielkiego... cóż za okazy!!! Ja mysle, ze spokojnie mozemy nadac Boskiemu Oscarito tytuł Mister Juglans :evil_lol: /z laciny orzech/ Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja mysle, ze spokojnie mozemy nadac Boskiemu Oscarito tytuł Mister Juglans :evil_lol: /z laciny orzech/ Jestem za! Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hihi to już wiem dlaczego dzioszki trąbią o Oskarkowych orzechach:evil_lol: Nazwa idealna! Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Magda_Miki napisał(a): Hihi to już wiem dlaczego dzioszki trąbią o Oskarkowych orzechach:evil_lol: Nazwa idealna! Nawet polerka Agusiowej podłogi ma ich blask! Cze Daguś :loveu: Foteczki boskie i dużo!!! Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cze Daga:p przyszłam odwiedzić galeryje bo się cos zakurzyła... Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Daga:p przyszłam odwiedzić galeryje bo się cos zakurzyła... No no, ino nie tak jak Fidlasta OK? Dagus dzien dobry :loveu: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No no, ino nie tak jak Fidlasta OK? Nie podobało sie cos? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Nie podobało sie cos? :roll: Tak! Zakurzylas cale fotoblogi przez takie sprzatanie! Quote
Agga Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://images31.fotosik.pl/120/6f9d9ca583067a2c.jpg Oskarek uciekał przed potforem:diabloti: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry po dłuuugiej przerwie :multi: .. co słychać u Oskaritka?? :loveu: Quote
Recommended Posts