Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol: wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Oooo Władka!! A co Ty tam robisz? :crazyeye: Az tam Cie po roratach zawialo?? Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie! Sis! Na dogo biegiem, ale już! Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza']anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol: wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops: [SIZE="1"]Ej dyc to ja nie wiem jaki jest ten francuz w Twoim wykonaniu, ze Ci jest giętki i miętki i leży [quote name='Magda_Miki']Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie! Goopia. Tys Francuz francuski z Francyji? Ja myslalam, ze Tys Koszalinska Polka. Quote
Pegaza Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem cze daga Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Pegaza']zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem cze daga [SIZE="1"]Ale ja odpowiem. Niewydazony jaki ten Twoj francuz! cze Daga Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol: W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kasia napisał(a):Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol: W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake: No nie wiem, nie wiem :shake: I pachnacych francuskimi perfumami!! Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wpadamy sie przywitac :loveu: i wypadamy do następnej galeryji!!! Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Eee.. dziewczyny .. Czemu mi nie powiedziałyście, ze tu taka fajna galeryja jest , co ? :angryy: To juz druga, którą dziś znalazłam (Yorkowa) :lol: Tak wiec witam się ja razem z moją Jessi :loveu: Milutko tu u was :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Eee.. dziewczyny .. Czemu mi nie powiedziałyście, ze tu taka fajna galeryja jest , co ? :angryy: [/QUOTE] Samemu se trza wyniuchać :grins: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4'] Samemu se trza wyniuchać :grins: [/quote] Hahahihi, co za szczerość :evil_lol: Cze Dagula :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Kasia']Hahahihi, co za szczerość :evil_lol: Cze Dagula :loveu:[/QUOTE] A co się będę :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4'] A co się będę :evil_lol: [/quote] No co Ty, się nie bądź :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Samemu se trza wyniuchać :grins:[/QUOTE] No. Wysilku troche, a nie na gotowe! Dagus czesc :loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Musze troche za wami polatac to może jeszcze cosik znajde :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witam Kochane :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tylko tak na momencik, napiszę, ze u mnie wszytsko w porzadeczku, oprócz tego, ze wraz z Nowym Rokiem przyplątało się do mnie chorobsko i bez antybiotykow sie nie obeszło :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj, pociagajaco, spędziłam dzien w szkole, w tym tygodniu mam same kolokwia/zaloiczenia i ogolnie zaczyna sie młyn zarówno w 1 jak i w 2 szkole, pewnie znowu bede rzadziej, o ile w ogole ostatnio bywalam czesciej :oops:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sylwestra spedzilam z rodzinka w Leżajsku, było miło, sympatycznie i nawet snieznie :loveu: ---> jakies zdjecia sa, ale kiedy ja sie z nimi uporam to sama nie wiem :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo ciesza mnie te Wasze liczne posty w Oskarutkowej galeryjce, nawet nie macie pojecia jaki to człowieka cieszy, kiedy inni o Nim pamietaja, nawet kiedy Go przez jakis czas nie ma i za to Was moje Drogie Dogopsiólki uwielbiam :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na szybciutko zmniejsze kilka fot z samolotu, postaram sie przy kazdych odwiedzinach wrzucac jakies foty z Paryza, cobym mogla przejsc do następnych hihih.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Napisze jeszcze w kilku słowach, ze Święta Bożego Narodzenia mineły mi wspaniale, cudownie, ze przyleciala rodzinka ze Stanow, to były naprawde nezapomniane śWIĘTA i chciałoby sie, zeby w takim miłym gronie spedzac je kazdego roku :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wzcesniej Wam pisalalm, ze dostalam wymarzony prezencik pod Choineczke, Madzia zgadla, jest to obiektyw :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CANON EF 85mm f/1.8 USM [/FONT][FONT=Comic Sans MS]teraz tylko nauczyc sie obslugiwac to cacko i strzelac dobre portretowki, która cheta na sesyjke :cool3:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]teraz tylko nauczyc sie obslugiwac to cacko i strzelac dobre portretowki, która cheta na sesyjke :cool3:[/FONT] Ja chetna! Jaaaa :megagrin: Jak cos to photoshopa uzyjemy, bo jam niefotogeniczna jak diabli :roll: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ja chetna! Jaaaa :megagrin: Jak cos to photoshopa uzyjemy, bo jam niefotogeniczna jak diabli :roll:[/QUOTE] Niefotogeniczna...Ta, tak se tłumacz :megagrin: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Anusia, wierz mi ze kazdemu da sie zrobic ladne zdjecie, a to, ze Ty niefotogeniczna jestes to nie uwierze :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No to kilak zdjatek na poczatek :cool3: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nasz samolocik :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]siedzimy juz w srodku :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]widoczki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To uwierz Dagus, bo ja jak mam se zdjecie jakies zrobic to chora jestem... Pikne chmurki :loveu: Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :p hej daga taa ja tez niefotogieniczna buu na fotkach gorzej wychodze niz w rzeczywistosci:cool1: tego pojąc nie moge dlaczego:evil_lol: nie lubią mnie obiektywy oj nie lubią:roll: miłego pstrykania foteczek:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza'] taa ja tez niefotogieniczna buu na fotkach gorzej wychodze niz w rzeczywistosci:cool1: tego pojąc nie moge dlaczego:evil_lol: nie lubią mnie obiektywy oj nie lubią:roll: [/QUOTE] Oj tez ubolewam nad tym :-( Se trza Dario-Ewo photoshopa skombinowac i bedziemy najpiekniejsze pieknosci :loveu: Czesc Dagus wtorkowo :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór weekendowo :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ależ ja ostatnio zalatana jestem, lo boze :shake: czasu dla siebie normalnie nie mam, a na głowie tyle, sesja za pasem --> ja nie wiem ja ja mam to zrobic zeby wszytsko w 1wszych terminach zaliczyc :placz: mama nadzieje, ze bedziecie mocno kciukasy trzymac, zaczynam juz w pszyszly weekend w szkole fotograficznej, a skoncze gdzies ok 20 lutego, miesiac stresow :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W czwartek bawilam sie na Balu Zimowym w Rudzie Śl :lol: ale sie wytanczylam, ledwo z jednych zakwasow sie wyleczylam, a tu juz nastepne sa haha [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj byla u mnie psyjaciolka na sesji zdjeciowej - taka domowka, ale fajnie wyszly :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam dodatkowy dysk - zewnetrzny - i jestem happy bo znowu moge cykac fotki nie martwiac sie tym, ze miejsca nie mam, dodatkowo przybylo mi 160 GB :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jutro mam zamiar zrealizowac temat na zaliczenie z ciemni barwnej, w poniedziałek na ciemnie czarno-białą, kupe roboty stad ta moja obecnosc, a raczej jej brak :eviltong: ale ja pamietam o tym, ze obiecane macie fotki z PARIS wiec w miare mozliwosci bede je wstawiala, a zaczne od dzisiaj :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie ma to jak robic reklame wizzair'owi :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pieknie wymalowane szlaczki przez mróz ( w pomniejszeniu nie ma tego efektu)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Recommended Posts