Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam czwartkowo, dla mnie już weekendowo :multi::multi:

W sumie to w tym tygodniu, byłam tylko raz na uczelni, więc weekend będe miała prawie cały tydzień hihihi
Mimo, ze teraz miałam trochę wolnego, to wcale więcej czasu nie było, od ostatniej wizyta minął już tydzień, a ja miałam wrażenie jakby to było raptem 2,3 dni temu. W mieszkanku od 3 tyg mamy remont, więc z rachubą czasu to u mnie, no wlasnie nijak, nie wiem co za dzien, co za godzina hihih :evil_lol: Już się nie mogę doczekać efektu końcowego, a jak sobie pomyślę ile jeszcze przed Nami :crazyeye: to głowa boli :shake::lol:

W przyszłtym tygodniu nie będzie mnie, dokładnie od 6go do 11go bo wyjeżdżam :multi::multi: Ach już się nie mogę doczekać, odliczam już dni, to będzie najwspanialszy Mikołaj jakiego kiedykolwiek mogłabym sobie wymarzyć i w najpiękniejszych snach o nim śnić. Otóż lecę do PARYŻA, razem ze mną leci moja przyjaciółka i bardzo dobry kolega --> w sumie to On Nam to zaproponował :cool3::cool3:
Przywiąze mnóstwo wspaniałych zdjęć - mam taką nadzieję :razz: no i wiele pięknych i niezapomnianych wspomnień - tego jestem pewna :loveu::loveu:

Ostatnio obiecałam zdjęcia Oskarutka w nowym ubranku, to zacznę od tych które zrobiłam, jak byliśmy w Leżajsku, bez śniegu, sceneria typowo wiosenna ( no dobra, niech będzie jesienna:lol:) a następnie przejdę do tej bardziej teraźniejszej scenerii, czyli ze śniegiem za oknem :roll:

Posted

Tak w ogóle to dziekuję Wszytskim za odwiedzinki :multi: Kiedy widze, ze ktoś do Nas zajrzał i pozostawił po sobie slad, to wierzcie, że wtedy chętniej mi sie tutaj wpada i wstawia zdjęcia :razz:

Anusia & Alutka napisał(a):
Dagus, no ja nigdy nie moge byc u Was na biezaco :placz:

Fotki cudowne!
Oscarito boski!
Nie wiem jak to robisz ze on siedzi jak posążek i pozuje.
Cudowny jest :loveu:

Anusiu, kiedy to u Nas NIE DA się być NIE na bieżąco, bo kiedy ja jestem raz na tydzień i wstawiam zdjęcia, to Ty jesteś wstanie je zobaczyć tyle razy ile w tym czasie jesteś na dogo :eviltong:
Z pozowania Oskaruś jest the best, moze dawać lekcje za drobną opłatę na karmę :evil_lol: Właśnie zamówiliśmy 9.5 kg :cool3:

Agata_B napisał(a):
No to juz się żegnamy :**
Oskarku niech Ci się śnią sliczne yorczki =*

Oj śnią się Oskarkowi dziewczyny śnia, bo czasem w nocy takie odgłosy wydaje przez sen, ze boki zrywać :evil_lol:

Kasia napisał(a):
Dzień dobry Daguś

Tak dawno Was tu nie było, że normalnie prawie bym zapomniała jak Oskarek wygląda....
Ale na szczęście tyle fotek dałaś, że se oko nacieszyłam widokiem przystojniaka :loveu:

Kasiu tak to już jest jak się jest zalataną studentką, czasem Wam zazdroszczę, ze Wy macie jakoś na tyle tego czasu, ze zawsze Was pełno na dgm i jesteście cały czas na bieżaco hihih
Ja pamietam jak wstapiłam do dogo na poczatku to siedziałam na nim całe dnie, wtedy tez byłam z wszytskim i z wszytskimi na bieżąco, ale przyznaje, że nic poza kompem nie robiłam, się wtedy uzależniłam :oops:

Aga76 napisał(a):
Daguś,

co ja mogę powiedzieć... jestem pod wielkim wrażeniem romantycznej sesji, piękna róża i przystojny amant :razz:

Agusiu Oskarcio specjalnie dla Was pozwoał, jak mu powiedziałam, ze wstawę zdjęcia na forum to spójrz z jakim skupieniem i wdziękiem spoglądał w strone obiektywu :lol:

koregra napisał(a):
Witam
Fotki fantastyczne, Oskarek prześliczny i jaki świecący:cool3:
Pozdrawiam;)

Ach :multi: cieszymy się, ze fotki się spodobały, to Nas cieszy i mobilizuje do tego, aby dalej je robić, dziekujemu za odwiedzinki :loveu:

AlKil napisał(a):
Witaj Daguś! twój profesjonalny model jak zwykle wygląda świetnie:lol:

Witaj Ewuś, dziękujemy, ze zajrzałaś, My też powinniśmy do Was wpaść, ale nie udało mi się jeszcze zajrzeć do Wszystkich galeryjek, obiecuje, ze w tym roku jeszcze do Was wpdaniemy :cool3:

Pegaza napisał(a):
Witam Daga:p
Oskar nadaje się na prawdziwe sesje fotograficzne jako model
zawsze pięknie wygląda:loveu: nie to co te moje paskudy

A wiesz, ze kiedys ktoś mi powiediział, zebym zrobiła z Oskarkiem kartki świąteczne, ta propozycja chyba nawet na Dogo wyszła hihih. Ja bym chciała, zeby chociaż jedno zdjęcie w psim kalendarzu z Yoreczkami było Oskarcia, ach byłabym wtedy w 7 niebie :loveu::lol:

anetta napisał(a):
Hej :)

Sesja z woda super :thumbs:

Wyszedł jak lew :lol:
http://images31.fotosik.pl/47/34d601b21af6e751.jpg

Czesć Anettko, kope lat :multi:

z Oskarka to w ogole taki lewek jest :lol: pod kazdym wzgledem hihhihi

Dzien dobry wiczor wlasciwie :loveu:
Pozdrawiamy jeszcze wtorkowo :hand:

Dzień dobry z tym, ze czwartkowo również pozdrawiamy :hand:

Posted

To już ostatnia dawka zimowych zdjeć na dziaij, mam nadzieję, że to Wam wystarczy :lol:

podczas spacerku zrobilismy sobie krótka przerwe w zoologicznym :cool3:

a po przyjściu do domku łapki wyglądaly tak :crazyeye: :lol:

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Cześć Daguś

Świetne wdzianko ma Oskarek, takie zimowe-bąbelkowe

Zapowiadają się Paryskie Mikołajki, cudnie
Życzę wspaniałych wrażeń i czekam na przepiękne zdjęcia.

Pozdrawiam cieplutko.

Ten aparat robi booskie fotki!

Posted

Zdjęcia są rewelacyjne!!! Od razu widać, że to lustrzanka a nie zwykły cyfrak :lol:

Oskarek jak zwykle do zabawy piłkę 3 razy wiekszą od siebie ma, czy to lato czy zima :evil_lol:
A i kubrak też niezły ;)

Pozdrawiamy cieplutko, nie śniegowo :loveu:

Posted

Cześć Sis!! Jak mi brakowało tych milionów zdjęć Oskarka i przyrody:loveu: Piękne!

Kubraczek bardzo twarzowy - szczególnie kapturek:lol:

Pozdrawiamy!!

Posted

Aga76 napisał(a):

Ten aparat robi booskie fotki!

To nie aparat tylko Daga :loveu:

Oskarek sniegowy zdecydowanie najbardziej mi sie podoba.
Rowniez z utesknieniem czekam na paryskie fotki :loveu:
A calkiem niedawno z Madzka o Francuzach rozmawialysmy...

No to co...
Bon voyage mon amie :loveu:

[SIZE="1"]Ale zem blysla :razz:

Posted

Rowniez z utesknieniem czekam na paryskie fotki :loveu:
A calkiem niedawno z Madzka o Francuzach rozmawialysmy...

No to co...
Bon voyage mon amie :loveu:

[SIZE="1"]Ale zem blysla :razz:

Ja mam nadzieję, że Daga cyknie fotki jakimś przystojnym Francuzom :razz:

Posted

Witaj Daguś :)
Zdjecia są przesliczne a model fantatyczny i utulaj go mocno odmnie :loveu:
Ale masz fantayczny prezent mikołajkowy...napewno bedzie wspaniale i już nie moge doczekac sie na te obiecane fotki :)
Pozdrowionka cieplusie

Posted

Ale Oskarek ma śliczny kubraczek i jakie ładne fotki:loveu:
A tak w ogóle to cześć Daga, i jak tam te nasze spotkanie co, my się umawiamy na spacer z psiakami już od maja zeszłego roku chyba:mad:
Ale na wiasnę to już nie przepuszczę:)
I życzę udanego wyjazdu, fajne Mikołajki:loveu: