Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja też się fotografią interesuję:cool3: Ale lustrzanki nie mam.. Na razie dalej ją mam w marzeniach:loveu: Za to rodzice mi prezent niedawno sprawili : Panasonic Lumix DMC-FZ8:razz: Powoli coś już tam umiem, no ale nie jest zbyt rewelacyjnie:shake: Mam zamiar się dokształcać na zajęciach z fotografii;) Niedawno takie u nas otworzyli:p

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę.. Na spacerek w taki piękniutki dzionek, a ja to dopiero najwcześniej za 2 tygodnie się wybiorę:placz:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Daga ;)
Chodziło mi o to, że za 5 tygodni dopiero zacznę szukać tego mojego jedynego :)
Tzn nie wiem czy to będzie co do tygodnia. Może to się przedłużyć albo skrócić. Już zaczynam zbierać zabawki, kupiłam już kilka. Imię już wybrane, wszystko tylko czeka na przyjazd małego nowego domownika.
[CENTER]*
[/CENTER]
Dziękuję za uśmiechniętego Oskarcia, poprawił mi humor :lol:
A jest mi źle wciąż, bo wszystko sie wali, tyle spraw na głowie, wszyscy na mnie krzyczą. "Agata to, Agata tamto". Chyba wiesz jak to jest.
Pozdrawiam w to nasze słoneczne popołudnie :*

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam wieczorową porą :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Rodzice do domciu dolecieli cali i zdrowi z mnóstwem wrażen z zwyjazdu i z setkami zdjęć :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dostałam również zaległy prezent od siostry i jej chłopaka - statyw do aparatu :multi:już powoli mój kącik fotograficzny się zapełnia :multi:Teraz tylko się uczyć robić dobre zdjęcia :lol:[/FONT]

[quote name='binkaa']A ja też się fotografią interesuję:cool3: Ale lustrzanki nie mam.. Na razie dalej ją mam w marzeniach:loveu: Za to rodzice mi prezent niedawno sprawili : Panasonic Lumix DMC-FZ8:razz: Powoli coś już tam umiem, no ale nie jest zbyt rewelacyjnie Mam zamiar się dokształcać na zajęciach z fotografii;) Niedawno takie u nas otworzyli:p

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę.. Na spacerek w taki piękniutki dzionek, a ja to dopiero najwcześniej za 2 tygodnie się wybiorę:placz:

[FONT=Comic Sans MS]No to fajnie, że nas jest kilka interesujących się fotografią :multi: Nie wiem czy doczytałaś, ale ja sobie sprawiłam lustrzaneczkę Canonika 400D :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Od soboty zaczynam zaocznie studiować fotografię, więc mam nadzieję, że się dokształcę w tej dziedzinie :razz:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oj pogoda była cudna na spacerowanie, aż nie chciało nam się wracać z popołudniowego spacerku :loveu:[/FONT]

[quote name='Agata_B']Hej Daga ;)
Chodziło mi o to, że za 5 tygodni dopiero zacznę szukać tego mojego jedynego :)
Tzn nie wiem czy to będzie co do tygodnia. Może to się przedłużyć albo skrócić. Już zaczynam zbierać zabawki, kupiłam już kilka. Imię już wybrane, wszystko tylko czeka na przyjazd małego nowego domownika.

*

Dziękuję za uśmiechniętego Oskarcia, poprawił mi humor :lol:
A jest mi źle wciąż, bo wszystko sie wali, tyle spraw na głowie, wszyscy na mnie krzyczą. "Agata to, Agata tamto". Chyba wiesz jak to jest.
Pozdrawiam w to nasze słoneczne popołudnie :*

[FONT=Comic Sans MS]No to teraz wszystko rozumiem :p A będziesz szukała pieska, czy suczke? No chyba, ze płeć nie gra roli ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]No w życiu czasem tak bywa, że są wzloty i upadki, a doskonale wiem co oznacza, przytoczone przez Ciebie zdanie "Agata to, Agata tamto..." ;) ale głowa do góry wszystko w końcu sie unormuje i będzie tak jak zwykle, czyli Ok :p[/FONT]

[quote name='tygra']dawno u Was nie byłam
ale on tu słodziutki
http://images12.fotosik.pl/102/6f31425856616971.jpg

[FONT=Comic Sans MS]Oj my u Was też dawno nie byliśmy, ale to z braku czasu :oops: musimy koniecznie do Tigry i Bredny zajrzec :loveu:[/FONT]

[quote name='Mona4']Witamy nasza rodaczke z ŚLĄSKA:lol: FAJNA Galeryjka.

pozdrawiam Pawel

[FONT=Comic Sans MS]Witomy :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pięknie dziękujemy za odzwiedzinki i zapraszamy ponownie. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S jak się miewa Koralik jakoś mi brakuje jego zdjęć :loveu:[/FONT]

[quote name='Pinczerek-Jacky']Oskarek kwiatuszki cuz wiecej trzeba :loveu:
Jacky ma takie same szelki tylko na inne zapiecie :cool3:

[FONT=Comic Sans MS]teraz w zamian będzie Oskarek i przyjaciel Nafi :cool3:[/FONT]

Posted

Czytałam, czytałam o tej Twojej lustrzaneczce:cool3: Ahh cudo po prostu:loveu:
A ja muszę sobie właśnie statyw kupić.. Albo zażyczę go sobie na urodzinki, bo mam niedługo:lol: Ale Daguś ty już robisz dobre zdjęcia:loveu:
No to może podzielisz się z nami fotkami?:razz:

Posted

[quote name='fidelek2']Wpadam i wypadam - jutro albo w poniedziałek nadrobię! :lol:

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu no ja myślę, ze nadrobisz :lol:[/FONT]

[quote name='binkaa']Czytałam, czytałam o tej Twojej lustrzaneczce:cool3: Ahh cudo po prostu:loveu:
A ja muszę sobie właśnie statyw kupić.. Albo zażyczę go sobie na urodzinki, bo mam niedługo:lol: Ale Daguś ty już robisz dobre zdjęcia:loveu:
No to może podzielisz się z nami fotkami?:razz:

[FONT=Comic Sans MS]No ja tak po cichu sobie marzylam o statywie i jak widac siostra wyczytała moje marzenia i sprawiła prezencik :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ciesze sie, ze uwazasz, iz robie dobre zdjecia :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a teraz Oskarek&Nafi[/FONT]

Posted

[quote name='binkaa']http://images24.fotosik.pl/84/0497d80e6f89842e.jpg
Oskarek jaki poważny:cool3::loveu: I Nafi jaka śliczniuchna:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Nafi to chłopczyk :cool3: Gdyby to była sucz to pewnie zająłby się czymś innym, a nie cygarem :evil_lol::eviltong:[/FONT]

[quote name='madziasto4']Oskarek z cygarem :lol:
http://images13.fotosik.pl/98/ffc2a50dc5fa4923.jpg

[FONT=Comic Sans MS]tez mi sie to skojarzylo z cygarem :lol:[/FONT]

[quote name='Pegaza']Cze Daga:p
piękne foty na ogródku na tle kwiatow,a te oczko wodne uch ach:loveu:
właśnie czekam tez na fotki z Karpacza:razz:
nie no ja protestuje:razz: Oskar wcina smakołyk a ona sie przygląda i slinka jej leci:razz: biedna Nafi
http://images13.fotosik.pl/98/91d9d757c5866f06.jpg
pozdrowionka:p

[FONT=Comic Sans MS]co Wam, sie ubzdurało dziewcynki, ze Nafi to płci pieknej? To chopok z jajami :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zdjecia z Karpacza to ja najpierw musze pozmniejszac, a to troche czasu minie :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wstawiam osttanich piec na dzisiaj i zmykam :p[/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Od razu wiedziałam, że Nafi to menścizna:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]nawet bez zaglądania pod ogon :razz::eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No nic dobranocka moje kofaniutkie, papatki :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Niedzielne dzień dobry :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ach cudowna pogoda za okienkiem, aż chce się żyć, oby taka piękna jesień utrzymała się jak najdłużej :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny - no tak różowa gumeczka/spineczka zawsze stawia nas w takiej sytuacji, że się zastanawiamy, czy to pies, czy nie pies :lol: ale Nafiego już niejednokrotnie wstawiałam :eviltong:, no dobra ... wybaczam Wam tą wpadke, bo sobie pomyślałam, że wtedy jeszcze do Nas nie zaglądałyscie :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Beatko - Nafi mimo iż jest rok młodszy od Oskarutka to jakoś taki mniej energiczny hihi, szybko się nudzi zabawą :eviltong: No chyba, że woli inne zabawy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Saruś - dziękuję, dziękuje, też się bardzo ciesze z tego statywu :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]O tak! zgadza się, Nafi jest bardzio ślicznym Shih-Tzu :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S ten kabanosik to nie taki mięciutki kabanosik, bo zeby dostac sie do środka, to trzeba się nieźle pomęczyć, najpierw zmiękczyć warstwę przednią :lol: a następnie można podegustować środeczek i znowu od początku hihi[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oskarek też za tym za bardzo nie przepada, bo zbyt praco i czasochłonne jest, no ale, ze Nafi był to wszystko smakowało, nawet suche :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kilka Oskarutkowych zdjęć na "dzień dobry" :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]zawstydziłem się :oops::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Sabinko, cześć :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]zmotywowałam się d pracy i zaczęłam zmniejszać zdjęcia z Karpacza, już wstawię kilka ze Śnieżki. Niestety jakościowo nie są dobre, bo i pogoda była taka sobie, zachmurzone strasznie, ale na szczęście nie padało :multi:[/FONT]