Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Aga76']Jakie piękne zdjęcia przyrodnicze, kwiatuszki kwiatuszki :multi: :multi: :multi: Cześć Daguś :calus: Aguś te zdjęcia nie oddaja uroku całości ... Centrum jest takie kolorowe, że ludzie spędzają tam wolny czas kładąc sie albo to na plaży, wśród szumu morza i krzyków rozweselonych dzieciaków, lub na soczyście zielonej trawie wśród pięknych kompozycji kwiatowych - ja uwielbiam tamtędy spacerować, jakoś tak jest kolorowo i człowiek od razu lepiej się czuje :loveu: [quote name='maartucha']Witaaaj Daguśś :* Ślicznie tam :lol: a z tą pogoda to grrr.. faktycznie :placz: Ale po mimo to 3maj sie ciepluutttko i uważaj na Siebie :loveu: Cześć Martuś:multi: Ślicznie to tu jest nie będę się sprzeczać :evil_lol: klimat zupełnie nie angielski, bardziej taki hmm... śródziemnomorski? no jest cudownie :loveu: A z tą pogodą, no cóż ... jakoś już sobie zakodowałam, że lata tego lata to tutaj nie będzie :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ALTON TOWERS No to przyszła pora na foteczki :multi: Pierwszego dnia tak jak wcześniej wspomniałam pogoda Nam nie dopisaa i zmuszeni byliśmy zakupić sexowne pelerynki :lol: Tak się w nich prezentowałyśmy :evil_lol: ok udało nam się na pontonach, przepłynęliśmy przez wodospad bez żadnych komplikacji, woda Nas oszczędziła i udało sie w miare suchym wyjść, więc ... wybrałyśmy się z kumpelą na taką dużą kręcącą się hustawkę i ... sami spórzcie ta paskudna woda nas bezczelnie ochlapała spryskując nasze twarze :evil_lol: Dobra kochane ja lecę się prysznicować, potem do Was jeszcze zajrzeę obiecuję :loveu: Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ŁAŁ, ale to ekstra wygląda!!! Ja jestem strachodupiec, za żadne skarby bym tam nie wsiadła...już mam przed oczami wizje jak coś tam sie psuje, jakieś zawiasy sie łamią i wszyscy spadamy w dół...:diabloti: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [CENTER]Dagulka tylko Ci pozazdrościć :D Świetne zdjęcia :* [/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Kasiu ja będąc pierwszy raz w takim ogromnistym parku rozrywki w Stanach to też się bałam na większości jechać, bo miałam takie samo myślenie jak Ty, ale strach przełamałam i teraz na niczym się nie boje jeździć, a jaką frajdę to sprawia :lol: :multi: :lol: No to dalej foteczki z następnego dnia, gdzie pogoda była zdecydowanie lepsza, przede wszytskim nie padało i słoneczko na niebie zawitało :multi: Ja z Sis i kumpelą która do Nas przyjechała, a razem ze mną pracuje Na poczatku był zamek, wielki, duży, ogromny zamek i w koło zielono, jeszcze bardziej zielono, a potem zaczęli zwozić karuzele, najpierw dla dzeci małych, później już się rozrosło i powstały w koło zamku karuzele dla dzieci tych nieco większych :cool3: Anglicy są zakochani w golfie, ale bardziej tym mini niż prawdziwym - zresztą jest to bardzo kosztowne hobby ... Gdziekolwiek się nie pójdzie są zrobione mini pola golfowe takowe również znjadowało się w parku ... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 żaba :razz: Atrakcje dla dzieci są zawsz takie fajne, kolorowe i częściej spotyka się na nich dorosłych niż same dzieci:lol: Nam się bardzo spodobała wiewióreczka więc postanowiłyśmy się nią przejechać :lol: :cool3: :lol: No nic na mnie już pora, trzeba się zacząć zbierać do pracy :roll: niesttey nie każdy ma się tak dobrze, ech ... bye bye Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [CENTER]o jejQ :D Jaaaak świeeetniee :loveu: Daguś ty nie marudź, że do pracy :D Bo popatrz tylko na zdjęcia i pomyśl ile przyjemności po obowiązkach :D Fantastycznie :* trzymaj sie ciepło i pozdrow Sis i kolezanke :D [/CENTER] Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ahh splynelabym sobie takim pontonem :loveu::loveu::loveu: Quote
tusia. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Daguś wszystko z Tobą w porządalku? Słyszałam ze w Anglii teraz straszna powódź (ponoć największa od 60 lat)! Dobrze? bo zaczynam się martwić Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witam Dagmare:p jee ale fajne foteczki:multi: taki porządek to ja lubie:loveu: http://images26.fotosik.pl/30/4f38fc9911fdbcc2.jpg trawka skoszona, kwiatuszki... pięknie pięknie:loveu: http://images24.fotosik.pl/34/d83134ef8477e9b7.jpg jeśli chodzi o pelerynki wyglądałyscie jak smerfusie:lol: a buciki sandałki ja podobne mam różowe:cool1: toś się wybawiła, poszalała, obejrzała:p Quote
koregra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witam, no ja to tu dopiero mam zaległości:cool3: postaram sie kiedyś nadrobić:evil_lol: Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia;) Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cześć Sis:multi: Z chęcią obejrzałam sobie jakie miałaś atrakcje:loveu: Ostatnio oglądałam program o najwyższej kolejce na świecie...ehh...ale bym sie przejechała. A te kolejki dla dzieci to są najlepsze. Właśnie tak jak wspomniałaś. Kolorowe:razz: Przesyłamy buziaki! Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Daguś :) Jejciu ale bombowe zdjecia rewelacja...Daguś Ty to masz tam świetne atrakcje i rewelacyjne przeżycia :) Pozdrawiamy i ślemy buziale:loveu: Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Daaaguś ! Daaguś ! Ściskam cię ciepło i wirtualnie... Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Dagus :loveu::loveu: Co tam slychac :D Jaka pogoda :D? U nas dzis leje :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Cześć i czołem :multi: Ach mam dzisiaj cały dzień wolnego, jakaż to przyjemnośc dla mnie, tylko jak zwykle, wtedy kiedy mam wolne pogoda jest do dupy, ale mimo wszystko i tak mam dory humor bo wybrałyśmy się z siostrą na zakupy no i trochę many many się wydało :lol: Dzisiaj dowiedzieliśmy się niezbyt ciekawą informacje dla Nas, a przede wszystkim dla Sis i chlopaka. Czeka Nas przeprowadzka 23go sierpnia :roll: Akurat przed moim wyjazdem, ach będę musiała się gdzieś ulokować na kilka dni. Jeszcze dodatkowo mają same rodzinne odwiedziny we wrześniu, więc teraz pojechali załatwiać wszytsko i szukać jakiegoś innego mieszkania. maartucha napisał(a):o jejQ Jaaaak świeeetniee Daguś ty nie marudź, że do pracy Bo popatrz tylko na zdjęcia i pomyśl ile przyjemności po obowiązkach Fantastycznie :* trzymaj sie ciepło i pozdrow Sis i kolezanke Martuś, ale czasem trzeba sobie pomarudzić, czasem wracam taka padnięta z pracy, ze nie wiem jak się nazywam :lol: O tak! ile przyjemności:loveu: , a jakie kosztowne , 2 dni przyjemności a w kieszeni ponad 100 funtów mniej, ale było warto :multi: PositiveThought napisał(a):ale madafaka bomba szał też chcem. baldziioo! świetnie wyszłyście dziewuszki na tych fotkach, i buciki takie same? ja to tym pontonem - uwielbiam wszelkie spływy i przepływy Siemka Ziom wpadnij do mnie opchnąć złom :evil_lol: Cześc Be :multi: Ja też lubie pływać tym pontonem tylko szkoda, że zaden do Polski nie chciał mnie dowieźć :evil_lol: A buciki to specjalnie byłykupowane do parku zeby na karuzelach nie spadły :evil_lol: Matinka napisał(a):Daguś wszystko z Tobą w porządalku? Słyszałam ze w Anglii teraz straszna powódź (ponoć największa od 60 lat)! Dobrze? bo zaczynam się martwić Witaj Matinka:multi: To bardzo miło z Twojej strony, ze się martwisz o mnie :loveu: ale oświadczam, że u Nas wszytsko w porządku, rzeczywiście wiele miejsc w Anglii pozalewanych, do Oxfordu nie da się dojechać, wszytsko wylało :shake: Pegaza napisał(a):Witam Dagmare jee ale fajne foteczki taki porządek to ja lubie http://images26.fotosik.pl/30/4f38fc9911fdbcc2.jpg trawka skoszona, kwiatuszki... pięknie pięknie http://images24.fotosik.pl/34/d83134ef8477e9b7.jpg jeśli chodzi o pelerynki wyglądałyscie jak smerfusie a buciki sandałki ja podobne mam różowe toś się wybawiła, poszalała, obejrzała Boshe jak to oficjalnie zabrzmiało :"Witam Dagmare" :smhair2: Trawka tutaj jest skoczona równiusienko i systematycznie, kawiaty posadzone, pieknie kwitna :loveu: A pelerynki zostawilysmy sobie na pamiatke i bedziemy je braly za kazdym razem jak bedziemy wybieraly sie do jakiegos parku :evil_lol: koregra napisał(a):Witam, no ja to tu dopiero mam zaległości postaram sie kiedyś nadrobić Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia Haha daję Ci tydzien na nadrobienie zaleglosci, starczy? :evil_lol: P.S dziekujemy za odwiedzinki i mamy nadzieje, ze bedziesz naszym stałym gościem :loveu: PositiveThought napisał(a):guten morgen, have a nice day[taki napis z kibelka...] hmm i co ja mam Ci odpisac? Ostatnio w kibelku to tylko widziałam napis F*ck off :evil_lol: ale widzialam tez drugi I love Beeeee :loveu: Magda_Miki napisał(a):Cześć Sis Z chęcią obejrzałam sobie jakie miałaś atrakcje Ostatnio oglądałam program o najwyższej kolejce na świecie...ehh...ale bym sie przejechała. A te kolejki dla dzieci to są najlepsze. Właśnie tak jak wspomniałaś. Kolorowe Przesyłamy buziaki! Madzia atrakcje to na razie tylko jedna pokazałam :evil_lol: zaraz wstawie cos nowego ;) A najwyższa kolejka to pewnie znajduje się w Stanach w parku Six Flags? Byłam tam, super było :loveu: Kasia_zg napisał(a):Witaj Daguś Jejciu ale bombowe zdjecia rewelacja...Daguś Ty to masz tam świetne atrakcje i rewelacyjne przeżycia Pozdrawiamy i ślemy buziale Cześć Kasiu :multi: W Anglii jest wiele miejsc które są piekne i warte obejrzenia tylko miec pieniążki i zwiedzac :loveu: a przezycia z Alton są niezapomniane, w przyszym roku na pewno tam wrócę Aga76 napisał(a):Daaaguś ! Daaguś ! Ściskam cię ciepło i wirtualnie... Ja też ściskam Ciebie Kochana ciepło mimo brzydkiej pogody i ślę cieplutkie pozdrowionka mimo chlodu za oknem :calus: PositiveThought napisał(a):joł! wysyłam trochę mokrego nochalka i kilka lizów na wybudzenie! Ojej a wiesz co ja widzisialm dzisiaj Yoreczka, pierwszy raz odkad tu jestem i cholewcia sie pobeczałam, normalnie łzy leciały ach :oops: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Dagus Co tam slychac Jaka pogoda ? U nas dzis leje Czesc Kinguś, u nas leje prawie cały czas, wiec powiem ze pogoda normalna ale juz sie przyzwyczailam do tego, ze lata tego lata to juz tutaj chyba nie posmakuje :shake: P.S kochane zrobiłam to z wielkim zalem, ale musiałam usunąć wszytskie Wasze emotki, bo ... cholewcia 30 przekroczyłam :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 No to ciąg dlaszy zdjęć z Alton ... Idziemy na Spin ball'a - świetny roller coaster nie dość ze kreci sie na wszystkie strony to nigdy nie wiesz z jakiej strony spadniesz w dol :evil_lol: se wodospadzik był i kaczunia z malymi - ale na zdjeciu bez malych :cool3: potem znowu wybralismy sie na pontony i przy koncu cos sie zablokowalo i maly koreczek sie zrobił hihi :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Idziemy na roller'a o nazwie nemezis - ach jak to zasuwało, kurcze taka drenalina, ze szok :lol: no to leeeecimy i do góry nogami :evil_lol: ach ciufcia, czerwona, niewinna ciufcia - było zajedwabista :lol: i nieźle zasuwała Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Daguś :loveu: Znalazłam coś dla siebie - pontony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Jak to w we wszytskich parkach, wesołych miasteczkach znajduje sie wiele stanowisk, gdzie mozemy cos wygrac, tutaj na kazdym kroku spotykalo się stragany z zabawkami i innymi pierdołkami Kolejnym Naszym podbojem był Air - kurcze no chyba jeden z najlepszych roller coasterów jaki wymyslono do tej pory, w nim sie nie siedzi, w nim sie leci, leci niczym ptak :loveu: mozna podziwiac swiat z gory ... a czasem popatrzec sobie w chmury :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Daguś :loveu: Znalazłam coś dla siebie - pontony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu z usług wiewiórki także mogłabys skorzystac i gwarantuje, ze zadnych zawrotów głowy po niej byś nie miała :evil_lol: Quote
Agga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Daga cudowne foteczki. Fajnie widzieć twoją zadowoloną buzię. Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zaraz mnie zemdli od tych szybkich zdjęć ojojoj :mdleje: ale też widziałam cudne pluszaki :megagrin: duże pluszaki :grins: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja to już nawet oglądać tego nie mogę bo się mnie we główce kręci...:roll: No normalnie to nie dla mnie. Daguś, a Ty na każdej i z każdej skorzystałaś? :lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uu lecimy :loveu::loveu: Super fotki musze kiedys sie tam wybrac (za 10 lat xD) Super atrakcje a te rollcastery miodzio :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts