Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']Ładna fryzurka :lol:, ja też zrobię sobie (tylko ciekawe czy coś wyjdzie z tego co mam w głowie :lol:), bo już mnie moje kudły wkurzają są długie, kręcone i za dużo z nimi roboty :lol:, ale to po maturze, żeby to co wgłowie mam zostało a nie poszło razem z włosami :lol: :evil_lol:

czesc Agatko :multi:

Ja przed maturka tez przestrzegalam tego aby wlosow nie obcinac hihi, ale i bez tego niektore wiadomosci sie ulotnily pewnie od prostownicy parowej :evil_lol: :eviltong:

No nic my uciekamy z malym na spacerek wieczorny, taki godzinny sobie zrobimy, wiec nie wiem czy do Was jeszcze zajrzymy, ale jak zajrzymy to bedziemy i sie odezwiemy, a jak nie zajrzymy to bedzie Nas brak :lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu a jakies zdjecia w nowej, krotszej fryzurce sa :razz: ?

A nie ma...:diabloti: I dziś nie będzie bo nie chciało mi sie głowy umyć i jestem taka domowa czyli bez makijażu i w ogóle...:eviltong:

Posted

Ja przed maturka tez przestrzegalam tego aby wlosow nie obcinac hihi, ale i bez tego niektore wiadomosci sie ulotnily pewnie od prostownicy parowej :evil_lol: :eviltong:

Nie używam prostownicy, więc może coś zostanie w tej główce :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:
A Ty jakie masz wloski? dlugie? krotkie? Kiedy Nam sie w koncu pokazesz, bo juz dawno Cie nie widzialam :placz:
A dałam niedawno swoje zdjęcie z Torkiem u mnie w galerii :p Szukajcie a znajdziecie :p

Posted

Witaj Dagusiu i Oskarku !!!!!!! :loveu::loveu::multi::multi:[SIZE=5]:buzi:
Widzę, że Oskarek znalazł już zajączka w trawie.:cool3:
Jaki on jest dostojny...:cool1: :cool1:
[SIZE=5]:ylsuper:
Pozdrawiam Was serdecznie. :loveu:Fotki jak zwykle śliczne.:loveu:
Dziękujemy za odwiedziny u Sukcesa.:p
[SIZE=5]Dobranoc Dagmarko !!!
[SIZE=5]:smilecol: Kolorowych snów !!! [SIZE=5]:smilecol:

Posted

Halo!
Witamy niedzielnie:multi:

Widze, ze Oskarek wykapsiany. Kolega Miki tez mial wczoraj kapanie, bo zrobil sie jakis taki suchy:lol:
My na szczescie nie zlapalismy kleszcza i mam nadzieje, ze nie zlapiemy:mad:

Fryzurka OK:multi: Bardzo mi sie podoba. Tez musialabym sie wybrac do fryzjera, bo moja juz mi sie znudzila... Farbowac chyba nie bede, bo jeszcze nie dotrwam do konca roku szkolnego:evil_lol:

Posted

Czesc dziewczyny :multi:

Mamy cudna pogode, wiec trzeba ja jakos wykorzystac :cool3: wybieramy sie do Parczku, baterie sie laduja i jak ich nie zapomne ( a co jest bardzo prawdopodobne :evil_lol: ) to zrobie jakies zdjecia małemu oczywiscie jezeli bedzie chciał ze mna wspołpracowac, bo na otwartej przestrzeni jest wiele innych, ciekawszych rzeczy do robienia niz pozowanie panci do zdjec :eviltong:

Kasiu - no to mam nadzieje, ze dzisiaj beda jakies Twoje zdjecia w galeryjce Fidelka :loveu:

Agatko(Cimi) - w takim razie Tobie to nie grozi :lol: :evil_lol:

Madziu - to ile stron musze sie cofnac, aby to zdjecie znalezc :eviltong: Zaraz lece szukac :razz:

Pati - a Baksiu tez juz obiecty :lol: ? Musze zerknad do Was do galeryjki hihi

Pika - czesc Agusiu zadoziona :loveu:

Marzenna - witamy i za mile slowa dziekujemy:loveu:

Magda - oj musial byc juz wykapany, bo juz nieladnie pachnial i w ogole brudasek sie zrobil hihih, ale teraz to przyjemnie sie go kapie, godzinka mi na wsyztsko spokojnie starcza, wlacznie z dokladnym wysuszeniem :cool3:

Zaraz wstawie c.d fot z dzialeczki :lol:

Posted

No to zaległe, działkowe fotki

Oskarek upolował dzika :evil_lol:

A teraz powoli szykujemy sie do parku, trzeba wykorzystac to sloneczko :loveu: Milej niedzieli wszytskim zyczymy, postaramy odezwac sie wieczorkiem :cool3:

Posted

Wpadlam dalej podziwiac piekna fryzurke Oskarka. Musze sie napatrzec:eviltong:
Ma mocny scisk skoro dzika upolowal:evil_lol: Milego dnia i czekam na fotki (mam nadzieje, ze baterie zabrane:lol: )

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No to zaległe, działkowe fotki

Ta fotka mnie po prostu rozbroiła :megagrin:

Cześć Daguś :multi:

Wracaj szybciutko i wstawiaj nowe foteczki :loveu: Bo już się ciemno robi...

Posted

No i jak Dagus po spacerku? Liczymy na mnóstwo fotek ...:multi::multi:
chociaz powiem szczerze, że mnie samej na dzisiejszym megaspacerku udało się dosłownie pstryknąć chyba 3 ujęcia ...:evil_lol:

Posted

Madziu - to ile stron musze sie cofnac, aby to zdjecie znalezc :eviltong: Zaraz lece szukac :razz:
A bo ja wiem...:lol: Jest też na Yorkach w galerii 'my i nasze yorki', tam będzie łatwiej znaleźć ;)

Czekamy na plenerowe fotki ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No to zaległe, działkowe fotki

Oskaruś mnie zachwyca poprostu. :loveu: I jeszcze jego języczek...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudne fotki Oskarka !!!:loveu::loveu:
A języczek...rewelacyjne ujęcie...:loveu::loveu:
********* Dobranoc.*********:sleep::sleep::sleep:

Posted

Witaj Daguś!
Podoba mi się Twój wygląd po zasypaniu doła!!!:lol:
A Oskaruś jak zwykle śliczny, jest bardzo fotogeniczny ( po swojej pani.):cool3:

Posted

Witamy środowo :multi:

Ech no i znowu mnie nie było, ale czasu mam za mało, doba trwa zdecydowanie za krótko :eviltong: Miałam przez te trzy dni bardzo dużo załatwiania, ponieważ pod koniec maja planuję jechać do Anglii na 3 m-ce na praktyki, więc musiałam do dziekanatu złożyć pismo z prośbą o przyznanie mi IRS'u. Dla niewtajemniczonych już tłumaczę co to znaczy, a więc IRS jest to Indywidualny Rozkład Sesji, tak więc egzaminy z czerwca chcę przenieść na maj, tak czy siak czeka mnie baaardzo dużo nauki :cool3: Teraz jestem w oczekiwaniu na decyzję Dziekanu, mam nadzieję, że pozytywnie ją rozpatrzy, bo jak nie to :mad: i będzie po sprawie :evil_lol:
No, a dodatkowo załatwiałam sobie kolejną naukę, stwierdziłam, ze tu za mało się uczę, nie mam co zrobić z czasem wolnym, więc wybiore się jeszcze na coś zaocznego :diabloti: (oczywiście z tym czasem wolnym i brakiem nauki żartuje:evil_lol: ) ale z dodatkowa nauką i zajęciem mówię całkiem serio :cool3: Zapisałam się na 2-letnie studium fotograficzne :multi: :multi: no i od wrzesnia/października ruszam. Wtedy to juz chyba całkiem nie bede miała czasu na dogo, bo od pon-pt bede spedzala czas na Uczelni, a sob-nd na studium, ale juz sie nie moge doczekac :lol: Teraz tylko musze zbierac na jakas lustrzaneczke, a jedna nawet mam juz upatrzona :razz: Mysle, ze po wakacjach bede sie mogla ja pochwalic :eviltong:

W niedziele w parku było cudownie, slonko swiecilo, przyjemnie sie spacerowalo, Oskarek z zadowolenia swój ogon nosil na grzbiecie hihi. Niestety Was zasmuce, bo zdjec mam jak na lekarstwo, maly byl tak wszystkim zafascynowany, tym, ze wreszcie pancia go wzięla na taki długi spacerek, tym, ze jest tyle nowych zapachow i za nic w świecie niechciał ze mną współpracować, lecial prosto przed siebie i tylko co jakis czas zerkal czy idziemy za nim - oj pilnuje sie bardzo:loveu: hihih, chyba nie daloby sie go zgubic

Jutro w nocy jedziemy do Lezajska :multi: a tam na pewno bede robiła duzo zdjec, wiec po powrocie w miare wolnego czasu bede je systematycznie wstawiala :razz:

Dzieki, dzieki i jeszcze raz wielkie dzieki dla Wszystkich, ktorzy o Nas pamietaja i zagladaja, bo to wlasciwie dzieki Wam tak dzielnie sie trzymamy i nie odeszlismy w zapomnienie pomimo naszych czestyh nieobecnosci. Kochamy Was za to :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Kochana Zabiegana Kobieto :loveu:
Pozdrawiam Cię wiosennie, póki jesteś na dgm!

Czesc Agusiu :multi:

Oj zalatana ostatnio jestem nie powiem, ale wiesz o czym teraz marze? żeby sie wyspac, pospac do 9 i nie wyczekiwac na budzik :evil_lol: ostatnio strasznie mnie draznil kiedy mnie budzil o 6 :diabloti: Jutro mu na to nie pozwole, spie dopoki sie nie obudze, albo dopoki nie obudzi mnie Oskarek :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Agusiu :multi:

Oj zalatana ostatnio jestem nie powiem, ale wiesz o czym teraz marze? żeby sie wyspac, pospac do 9 i nie wyczekiwac na budzik :evil_lol: ostatnio strasznie mnie draznil kiedy mnie budzil o 6 :diabloti: Jutro mu na to nie pozwole, spie dopoki sie nie obudze, albo dopoki nie obudzi mnie Oskarek :evil_lol:

Chwila luksusu... pospać smacznie, spokojnie i obudzić się wyspaną - oj marzenie :roll:
Podaruj sobie chwilę luksusu
:grins: