Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
Hey Daguś :hand:
No u mnie dzisiaj też pada i jest brzydko :-( Już wolałam jak był śnieg, widziałam chociaż jakiś ładny krajobraz a teraz :roll:

Gdyby tego całego śniegu nie było, to nie byłoby również tej chlapy i błota :cool1: :eviltong:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek a raczej dobry wieczór :cool3:

Teraz dopiero znalazłam czas żeby zajrzeć na dogo, myślałam, że ten tydzień będzie siakiś taki luźniejszy, no ale sie myliłam i chyba dopiero za 2 tygodnie będę sobie mogła tak troche odpocząć od tego wyjątkowo szybkiego trybu życia :razz: czas mi tak leci, że nawet nie wiem jaki jest dzień :lol:. Dzisiaj odebrałam wyniki z egzaminu i sie pochwalę, że ... dostałam 4 :p i jestem bardzo zadowolona, tylko cholerną ekonomię za tydzień muszę poprawić i oby mi się udało :roll:

Sylwuś - Urwisek nieco mniej widze zaineteresowany nauką niż mój Oskarek, no chyba, że czegoś baaardzo nudnego się uczyłas :evil_lol:

Marzenna - dziękujemy za odwiedziny w Oskarkowe galerii :multi: Oskarek vel Profesorek wymiziany :loveu:

Aniu - ja w poniedzialki siedze do 17 na uczelni, ale poki co nie narzekam hihi zobaczymy jak dlugo :eviltong: U nas dzisiaj tez lał deszcz caly dzien, teraz dopiero przestalo, a tak to paskudnie bylo, tak nieprzyjemnie, oskar mi zaprotestowal i nie chcial wyjsc :roll:

Kasiu - Oskarka niestety na wykłady nie wzielam, ale nie raz mialabym taka ochote go wziac zeby sie tak okropnie nie nudzic :evil_lol:

Aluś - witaj :multi: cos ostatnio malo bywasz na dogo, pewnie duze zaleglosci Cie czekaly co :razz:

Beatko - haha tez bym sobie zyczyla takich wykladowcow :evil_lol: moze wtedy sluchalabymz wiekszym zainteresowaniem ich :diabloti:

Sarus - czeesc, czeesc :multi: A ja nie kcem sniegu, ani deszczu, kcem sloneczko :loveu:

Madzia, ja to sie przynajmniej jakam, a nie zjadam literek :evil_lol: :eviltong:

Arystokratka - witamy w Naszych skormnych, Yorkowych progach :multi: No tak kujon z niego jakich malo, ale po panci to on tego nie odziedziczyl :evil_lol:

Zuza, Agusia - czesc moje Kofane :loveu: teraz ja jestem to mam nadzieje, ze i Wy jestescie, a Oskarek lekko juz smierdzacy, wycalowany :cool3:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Madzia, ja to sie przynajmniej jakam, a nie zjadam literek :evil_lol: :eviltong:

To aluzja do mnie? :eviltong: Przecie ja nie zjadam literek :eviltong:

Cześć i gratuluję czwóreczki :multi:

Posted

Nie na skadze, przeciez Ty nie zjadasz literek, pewnie y wyszlo na siusiu :evil_lol: :eviltong:

A gratulacji za czworeczke dziekuje :p

madziasto4 napisał(a):
To aluzja do mnie? :eviltong: Przecie ja nie zjadam literek :eviltong:

Cześć i gratuluję czwóreczki :multi:

a to to co
:eviltong:
madziasto4 napisał(a):
Wwbaczamy :eviltong:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Nie na skadze, przeciez Ty nie zjadasz literek, pewnie y wyszlo na siusiu :evil_lol: :eviltong:

A gratulacji za czworeczke dziekuje :p

a to to co
:eviltong:

Oj :evil_lol: Rzeczywiście :evil_lol: Jednorazowa wpadka z literką :eviltong:

Posted

dagus no piekne zaleglosci w swojej gslerii piekne:D a mnie sie nie odwiedzilo:mad::mad::mad: pieknie a ja mam dylemat z wyrkami dla psa i nie wiem ktore wybrac ale juz wybieram spomiedzy 2:D

Posted

Nadia86 napisał(a):
dagus no piekne zaleglosci w swojej gslerii piekne:D a mnie sie nie odwiedzilo:mad::mad::mad: pieknie a ja mam dylemat z wyrkami dla psa i nie wiem ktore wybrac ale juz wybieram spomiedzy 2:D

Aniu akurat tak sie zlozyloo, ze ja zagladnelam do Was a Ty do nas no i po co te walki na mnie, zeby tak od razu sie unosci :evil_lol: :eviltong:

Posted

Daga i Oskar napisała:
Dzisiaj odebrałam wyniki z egzaminu i sie pochwalę, że ... dostałam 4 :p i jestem bardzo zadowolona, tylko cholerną ekonomię za tydzień muszę poprawić i oby mi się udało :roll:
Gratuluję czwóreczki z egzaminu ...brawo :)
Życzę dobrej oceny także z ekonomii... ;)
Miłego wieczoru życzę Tobie i Oskarkowi.
"Ucz się ucz, nauka to potęgi klucz,
a w tym moc,kto więcej umie." :)

Posted

wpadła, pochwaliła się czwóreczką, odwiedziła parę galeryjek i polazła gdzieś ...:p

GRATULACJE ZDANEGO EGZAMINU NA 4!!! :sweetCyb::sweetCyb:

I w miarę wolnego czasu i możliwosci prosimy o Oskarkowe fotki :p

Posted

Wpadłam się przywitać Dago i Oskarku :) po całym dniu męki z internetem i brakiem możliwości zalogowania się na forum Dogo, ledwo żyję ;) Dzisiaj muliło strasznie... :( Wściekałam się, bo myślałam, że to wina mojego lapcika. :(

Posted

Czesc dziewczyny :multi:

Zagladam wieczorami, ale nic nie pisze, bo moja cierpliwosc do dogo niestety nie jest wystarczajaca, aby zagoscic teraz tutaj na dluzej :angryy: Wczoraj napisalam do Was takiego posta, wkleilam zdjecia i ... dupa zacielo sie, no nic mysle sobie, ze po jednej probie sie nie poddam, ale po drugiej mialam serdecznie dosc, zdenerwowalam sie i wylaczylam dogo :angryy:

Ciesze sie, ze do Nas zagladacie, i pamietacie o Nas, my rowniez o Was pamietamy i caly czas myslimy :loveu:

Agusiu:loveu: , Marzenno:loveu: , Leamonco:loveu: ,Beatko:loveu: , Kasiu:loveu:, Saruś:loveu:, Arystokratko:loveu:, Tygro:loveu:, Zuziu:loveu:, Madziu:loveu: , Zuzoladnio:loveu:

KOFAMY WAS I DZIEKUJEMY WAM ZA TO ZE JESTESCIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: