Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] haha, miejsce oryginalne :p ale jak dla mnie normalka - Fidlasty też potrafi znajdywać sobie przeróżne, dziwne miejscówki :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] Aha :p moj za twarozkiem nie bardzo przepada, za to za ser zolty da sie pokroic :evil_lol: żółty ser - czy jest pies, który za nim nie przepada ;) [quote name='Daga_i_Oskar'] za każdym razem jak widzę Fidlaka tak samo śpiacego to sie zastanawiam czy jemu jest wygodnie z tą przekrzywioną główką prawie dotykającą tylnich łap :p :p Quote
Aga76 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzień dobry :loveu: przyszłyśmy się ładnie przywitać i życzyć miłego dnia. Ucałowania dla Oskara. ps. ale ładne pisanki :crazyeye: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Daga :multi: Gratuluję tego egzaminu zdanego na 5 :cool3::cool3: Jestem z Ciebie dumna- moja krew hahha:evil_lol::evil_lol: Widzę, że Oskarito świeci swoimi dzwonkami :crazyeye::lol::lol::lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 trzeba wyeksponować pisanki - w końcu święta tuż tuż....:p:p Quote
Zuza96 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']trzeba wyeksponować pisanki - w końcu święta tuż tuż....:p:p hahahahahahaha Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Czesc Dziewczynki moje Kofane :loveu: Widze, ze wystarczy rzucic jedno zdjecie, a komenatrzy cala masa :eviltong: no ale nie ma czego sie wstydzic Oskarek ma co pokazac - sama Pani weterynarz powiedziala, ze tak dorodnych jajeczek u takiego Yorkusia to nie widziala :evil_lol: no i pewnie liczna gromadke dzieci by przekazal :evil_lol: U nas pogoda za oknem iście wiosenna, ale tylko za oknem, bo jak sie wyjdzie na dwor to czuc mrozik i buźka piecze brr Wstawiam kilka fot zaleglych :diabloti: ale juz niewiele tych ze stycznia zostalo :eviltong: Pozdrawiamy i milej, sloneczniej soboty zyczymy :multi: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ....... ...........duma naszej piłkarskiej reprezentacji ;-)....... Dziendoberek kochaniutka ........sliczniutki jak zawsze;-) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek ma dwie kitki :loveu::loveu: super to wyglada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='zuzolandia'] ....... ...........duma naszej piłkarskiej reprezentacji ;-)....... Dziendoberek kochaniutka ........sliczniutki jak zawsze;-) Gdyby bylo wiecej takich pilkarzy w reprezentacji, to zapewniam ze na MŚ zaszlibysmy zdecydowanie dalej :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']Oskarek ma dwie kitki :loveu::loveu: super to wyglada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesc Kasiu :multi: czasami czeszemy mu dwa kucorki, tez go wtedy lubie jest taki slodki :loveu: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Już jestem Koffana:loveu: Ale mi się tu podoba:cool3: ! [quote name='Daga_i_Oskar'] Poowiaaaało:crazyeye: !! Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] piłka wieksza od Niego - świetnie przy niej wygląda :p:p Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak opn słodziutko z tą piłeczką wygląda:loveu: Nigdy nie mówiłaś że Oskarek ma zamiłowanie do piłki nożnej???:D P.s Mam nadziję że w tym roku nasze psiaki się na zlocie spotkają??? P.S.2 Możesz być pewna że dam ci znać kiedy do Planetarium przyjadę kolejny raz Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witamy niedzielnie :multi: Pogode mamy wspaniala, to tez szkoda ja zmarnowac na siedzenie w domu. Wybieram sie z Oskarciem i kolezanka do parku i jak nie zapomne to wezme aparacik. Sloneczko daje czadu, az chce sie zyc :loveu: Guffi - dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy o kazdej dnia i porze do Nas :loveu: :multi: Kasiu - hehe a nie amietasz tych zdjec przy piłce do kosza :evil_lol: tamta to dopiero byla duza, a on sie chcial nia bawic :evil_lol: w Lezajsku ma 5 duzych pilek hihih, ale czerwona jest najlepsza bo da sie ja zlapac w pysk i nosic to tu to tam :loveu: Pati - na zlocie mnie nie bedzie na 90% bo w tym czasie chyba bede w Anglii, co do Planetarium to mam nadzieje, ze dasz mi znac, ja dzisiaj bede tam przechodzila bo sie wybieram do parku :loveu: A Oskarcio rzeczywiscie ma zamilowanie do pilki, nie wiem czy akurat noznej kazda lubi sie bawic :lol: Positive - moze zdradzisz jak masz na imie :razz: bedzie sie lepiej komunikowalo :cool3: Ciesze sie, ze Oskarcio sie tak podoba :loveu: :multi: Pozdrawiamy wszytskich baaaardzo serdecznie i milej niedzieli zyczymy :loveu: Quote
Kasia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu - hehe a nie amietasz tych zdjec przy piłce do kosza :evil_lol: tamta to dopiero byla duza, a on sie chcial nia bawic :evil_lol: w Lezajsku ma 5 duzych pilek hihih, ale czerwona jest najlepsza bo da sie ja zlapac w pysk i nosic to tu to tam :loveu: haha...pamiętam pamiętam :evil_lol: Daga, to jeszcze do kompletu brakuje mu lekarskiej :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 fidelek2 napisał(a):haha...pamiętam pamiętam :evil_lol: Daga, to jeszcze do kompletu brakuje mu lekarskiej :evil_lol: hahahahaha, dobre :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Siostra! Mam nadzieję, że nie zapomniałaś tego aparatu i pokażesz nam spacerowe fotki z sąsiadem :razz::razz: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Daguś :multi: Miłego spacerku :multi: Quote
arystokratka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wititajcie Dagmarki i Oskarki :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Śliczne foteczki :loveu: I piesek cud-miód :loveu: A jak ślicznie pozował przy piłce ;) Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No i gdzie te parkowe foteczki ????????? czekamy !!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witamy :multi: Boshe nog to nie czujemy hihih, chodzilismy po parku ladnych pare godzin:razz: , jak po 13 wyszlismy tak przed 18 wrocilismy do domku hihi. Pogoda była cudna :loveu: az milo sie spacerowalo, jednakze kiedy slonko zaszlo powialo lekkim chlodem hihi. Oskarek maszerowal caly czas dumnie na tych swoich lapeczkach i pozowal do zdjec:loveu: :loveu: , ktore zaraz Wam wstawie tylko pozmniejszam i wybiore te, ktore sie w ogole nadaja do pokazania :lol: Spotkalismy duuuzo Yorkow na spacerku tylko nie rozumiem po co ludzie je ubieraja w taka pogode :shake: W sloncu bylo ok 10 st to mi goraco bylo,a co dopiero takiemu pieskowi, kiedy musi sie tyle namachac tymi malymi lapeczkami Quote
Recommended Posts