Daga_i_Oskar Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dziendobrywieczor :cool3: :cool3: Wlasnie zrobilam sobie przerwe w nauce, wiec postanowialm, ze Was odwiedze :razz: Dziekujemy za odwiedzinki :multi: Milo, ze tyle osob do Nas zajrzalo :loveu: Marlena - oj dawno nie bylas, dawno, ale nic dziwnego, skoro i my do Was rzadko zagladamy :oops:. Mi juz niedlugo konczy sie sesja (w czwartek:multi: ) Ty masz ferie co nie? wiec teraz bedziesz czesciej bywac, chyba ze gdzies sie wybierasz z Tofikiem? Gosiu - na zyczenie wczoraj zrobilam Oskarkowi kilka zdjec na dzialeczce, kiedy pojechalismy jeszcze w ta przedwiosena pogode, bo teraz za oknami znowu zimowa aura :roll: Fotki pozmniejszam i wrzuce na dgm :cool3: Kasiu - no bo trzeba sie troche cierpliwosci nauczyc :eviltong: Chcialabym zeby Oskarek byl taki cierpliwy jak wy, a on nie musis miec wszytsko co chce od zaraz :evil_lol: Nadia - witamy i czesciej zapraszamy :multi: Ciesze sie, ze moj lobuzek Ci sie spodobal :loveu: Oskarek rzeczywiscie ma biala krawatke :loveu: dobrze zauwazylas :cool3: A kumeczek/kokardeczek mamy sporo, bo ja na kazdej wystawie musze siakas kupic :oops: :lol: Zuza, Figa, Ala - dziekujemy za odwiedzinki i za mile slowa :loveu: Magda - nie no znowu w miejscu to tez nie stoja, maly jest troche zarosniety i taki misiowaty sie zrobil :loveu: wyglada na takiego grubaska troche hihih Co do imprez to nie zapomnialam, ostatnio weekendy same imprezowe - ale taki juz urok bycia studentem :evil_lol: :eviltong: i nie powiem, zeby mi sie to nie podobalo, wrecz przeciwnie :eviltong: No to ja sie zabieam za zmniejszaniem zdjec, zebym jeszcze dzisiaj zdarzyla je wstawic :eviltong: Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 cześć Daga :multi: zmniejszaj zmniejszaj...co bysmy jeszcze je dzisiaj obejrzeli :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='fidelek2']cześć Daga :multi: zmniejszaj zmniejszaj...co bysmy jeszcze je dzisiaj obejrzeli :p się robi Kochana :razz: O to kilka pierwszych zdjec, cobyscie sie nie zanudzili czekajac hihi :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] długaśną ma tą kitkę Oskarek :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ooo kudełki trochę podrosły :razz: Ile Wy tam u siebie macie stopni na dworze? Bo u nas straszny ziąb :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Cwaniak nawet stare jabluszko znalazl :lol: i ten wystajacy jezorek :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jaka sliczna postwawa:loveu: A Oskarek zapuszcza wlosy?:evil_lol: Uradowany pies z pileczka co za widok:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Walcz,walcz Oskarku o pileczke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pileczki sa dla pieskow nie dla ludzi:lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Qrcze albo cos jest nie tak z forum albo cos jest nie tak z moimi oczami :roll: Kiedy wstawialm zdjecia byly same moje posty, a teraz widze, ze i Wasze znalazly sie miedzy moimi, a wczesniej ich nie bylo :niewiem: Madziu - oj kudelki podrosly, nawet bardzo biorac pod uwage, ze jeszcze w pazdzierniku/listopadzie byl obcicnany :cool3: Zdjecia byly robione wczoraj wczesnym poludniem. Pogoda byla typowo przedwiosenna, cieplutko, swiecilo sloneczko, a wieczorem zaczal padac snieg z deszczem i tak tez bylo dzisiaj :roll: a doopeczki w gorze to i ja lubiem :loveu: Kasiu - oj dlugasna ma kite hihih, zreszta wszedzie jest zarosniety na całej dlugosci :oops: Musimy sie wybrac do Naszej zaprzyjaznionej fryzjerki, bo az wstyd miec takiego zarosnietego psa hihi. Kucyka koniecznie musimy podciac, bo koczkow juz nie robimy, bo czasu nie ma :eviltong: Tygra - czasem oskarek sie wciela w takiego pluszaczka, misiaczka, ale czesciej jest jednak takim diabełkiem :diabloti: Kara - Oskarek nie zapuszcza wlosow, tylko jest zmuszony byc takim zarosnietym bo Pancia musi Go najpierw do fryzjera zapisac zeby jakos wygladal :lol: Postawe to wiesz trenujemy hihi :evil_lol: a pileczki to nie chce oddac, zazwyczaj wygrywa :eviltong: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cześć Daga :multi: jak dla mnie to Oskarek wygląda ślicznie gdy jest taki "zarośnięty" :loveu: :loveu: ....ja już postanowiłam że nie będę więcej tak często strzyc Fidlaka - największy ich urok to właśnie w tych włochalach :lol: :lol: Quote
gogunia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Witaj, super zdjęcia :lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj zapracowana Dago i Oskarku:loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jakie cudo :loveu: Cześć Daguś :calus: Quote
Zuza96 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Są fotyyy... :calus: dziękujemy Dagusiu, przynajmniej czymś się pocieszę Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Witamy, witamy :multi: Dla mnie Walentynki to jak kazdy inny dzien, zwlaszcza kiedy nastepnego dnia ma sie egzamin i trzeba sie uczyc :placz: Ale to juz na szczesce ostatni :multi: Pogoda za oknem cudna, slonko swieci, ma sie wrazenie jakby to juz kwiecen byl, kurtki zimowe powoli przesuwaja sie w glab szafy :cool3: Oskarek chce spedzac cale dnie na dworze, nie mysli o powrotach do domu hihi Wstawie reszte fot z dzialeczki i zmykam w ksiazki :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bazie kwitną :cool3: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Och jak się oblizuję :loveu: To po tym jabłuszku chyba :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cudny Oskarek :loveu: Skąd macie bazie :mad: Ja się rozglądalam i nigdzie znaleźć ich nie mogłam, macie farta chyba :cool3: Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cześć Daguś :multi: fotki cudniaste a ta kitka po prostu boska :loveu::loveu: nie obcinaj go....:cool3: Quote
Recommended Posts