Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
A na jaką filologię?
WOS nie jest trudny, weź sobie go jako podstawowy a dodatkową biologię :eviltong:

Ja już mówię dobranoc, jutro dzien z ekonomią mnie czeka :placz: :placz:

Na romańską ;)
Tylko, że oni wymagają WOS-u rozszerzonego:roll:

Dobranoc :)

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mówie dzień dobry :loveu:
Oskarek cudowny. :loveu::loveu::loveu:
A ja przy filmiku wytrzymałam do 5137, tak się śmiałam sama do siebie to znaczy do monitora. :eviltong: :evil_lol:

Posted

Zuza96 napisał(a):
A ja mówie dzień dobry :loveu:
Oskarek cudowny. :loveu::loveu::loveu:
A ja przy filmiku wytrzymałam do 5137, tak się śmiałam sama do siebie to znaczy do monitora. :eviltong: :evil_lol:

A ja do 567..... siakas nerwowa jestem:diabloti:

Oj Daga nie narzekaj na ekonomie:eviltong: Ja chyba bede szla w jej kierunku:roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Taaak? :razz:

chyba.....jestem w matematyczno-ekonomicznej, wiec jakby nie bylo ekonomia:roll: Ale jest duzo fajnych kierunkow np. na uczelni w Poznaniu. Jeszcze mam czas. Najgorsze jest to, ze bede miec matme obowiazkowa na maturze:placz: Gdzie ja sie wpakowalam....

Posted

Magda_Miki napisał(a):
chyba.....jestem w matematyczno-ekonomicznej, wiec jakby nie bylo ekonomia:roll: Ale jest duzo fajnych kierunkow np. na uczelni w Poznaniu. Jeszcze mam czas.

Najgorsze jest to, ze bede miec matme obowiazkowa na maturze:placz: Gdzie ja sie wpakowalam....

No to ekonomia rzeczywiście jak w morde strzelił :roll:

:turn-l: A co, noga z matmy jestes? :eviltong: Bo ja owszem :roll: :p

Posted

madziasto4 napisał(a):

:turn-l: A co, noga z matmy jestes? :eviltong: Bo ja owszem :p

Szczerze? Ten profil to jedyny sensowny jest... Ja jakas dziwna jestem, bo lubie polski, a nie lubie historii (humanistyczny odpada). Lubie biologie, nie lubie chemii (biologiczny odpada). Z fizy noga jestem.... Wiec zostal mi tylko profil mat.-ekonom. i mat.-infor. A, ze wole geografie od informatyki to poszlam na ekonomiczny:lol: Zawile troche...
Mysle, ze praktyka uczyni ze mnie mistrza z matmy:cool3:

Dobra, nie zagadujmy oskarkowej galerii, bo sie Daga zdenerwuje:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Szczerze? Ten profil to jedyny sensowny jest... Ja jakas dziwna jestem, bo lubie polski, a nie lubie historii (humanistyczny odpada). Lubie biologie, nie lubie chemii (biologiczny odpada). Z fizy noga jestem.... Wiec zostal mi tylko profil mat.-ekonom. i mat.-infor. A, ze wole geografie od informatyki to poszlam na ekonomiczny:lol: Zawile troche...
Mysle, ze praktyka uczyni ze mnie mistrza z matmy:cool3:

Dobra, nie zagadujmy oskarkowej galerii, bo sie Daga zdenerwuje:lol:

To ja też jestem dziwna w takim razie :lol: Ja miałam jeszcze do wyboru wykładówke, ale w pierwsej klasie nie myslalam o filologii wiec poszłam do biol-chemu, bo mialam ambicje isc na medycyne/ weterynarie :roflt:

No przecież jej nie ma :eviltong: Jak przyjdzie to zwiewamy na trzy-czte-ry :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
To ja też jestem dziwna w takim razie :lol: Ja miałam jeszcze do wyboru wykładówke, ale w pierwsej klasie nie myslalam o filologii wiec poszłam do biol-chemu, bo mialam ambicje isc na medycyne/ weterynarie :roflt:

Kobieta zmienna jest:eviltong:

madziasto4 napisał(a):
No przecież jej nie ma :eviltong: Jak przyjdzie to zwiewamy na trzy-czte-ry :lol:

Dobra tylko trzeba stac na czatach:evil_lol: No to oczym jeszcze pogawedzimy?

Posted

Ja przyszlam powiedziec dobranoc i prosic po duzo kciukasow i powodzenia na jutrzejszym kolokwium z ekonomii - boshe jak ja sie go boje :placz: :placz: Od niego bedzie zalezalo czy bede mogla zdawac w 1 terminie czy tez nie :placz:

Dobranoc :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']daga powodzenia w dziobaniu do sesji :evil_lol:

wzajemnie :evil_lol: :eviltong:

Ja juz mam dosyc :shake: jak nie zaliczenia to egzaminy, ja przez ta sesje, a raczej przez ta ekonomie to nie dosc ze osiwieje to jeszcze polowa wlosow mi wypadnie :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']wzajemnie :evil_lol: :eviltong:

Ja juz mam dosyc :shake: jak nie zaliczenia to egzaminy, ja przez ta sesje, a raczej przez ta ekonomie to nie dosc ze osiwieje to jeszcze polowa wlosow mi wypadnie :placz:

kochana ja zakupiłam tony kawy, nawet wlosy od tego nie wypadają powiem ci :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ja przyszlam powiedziec dobranoc i prosic po duzo kciukasow

Daguś , trzymamy! Powodzenia!:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Witamy :p

Pogoda typowo jesienna i taka jakby to powiedziec przygnębiajaca ? :roll: Leje jest wietrznie i ogólnie sie nic nie chce :shake: Wlasnie wrocilam z Uczelni, a ze mam chwilke czasu to zawitalam do Was pochwalic sie przede wsyztskim, ze I-wsza czesc ekonomii zaliczona, jeszcze jedna mnie czeka we wtorek i mam nadzieje, ze tez ja zalicze, ech ...
Teraz będę miala miesiac wyciety z zyciorysu, pod warunkem, ze zaliczenia z cwiczen dostane w I-wszym terminie, a z tym nie bedzie juz tak latwo zwlaszcza jezeli chodzi o prawo i ekonomie :roll: Ale dam rade, nie mam innego wyjscia :lol:

A teraz c.d fot Oskarka

:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

:grin: :grin: :grin: hiihihhiihihiihihiihihhi
Jaki siłacz z Oskarka sie zrobił :p :p bombowe zdjęcie a trawka zielona jak w lecie conajmniej...

cześć Daga ;)

Posted

Kasiu,Kara - bo to strongYORK jest :evil_lol:
A co do tej pileczki to wszyscy przechodnie sie zatrzymuja i podziwiaja jak takie male toto nosi taka ppile w mordce :evil_lol:

Trawka rzeczywiscie jakby wiosenka szla, a sloneczko jakie swiecilo :loveu: Zupelnie jak nie styczen - ale mnie taka pogoda odpowiada ;)