Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słyszałam o tej marce kosmetyków, nawet oglądałam je w necie. Ale teraz za nic nie mogłam ich nigdzie znaleźć. Więc jakbyś mogła mi napisać tu link, jakiegoś sklepu(internetowego) zoologicznego, gdzie można dostać te kosmetyki byłabym wdzięczna:).
Pozdrawiam!

Posted

Witamy piątkow-wieczorowo i na momencik :roll:

Życie studentki na pierwszym roku nie jest takie kolorowe jakby się wydawało. Nie ma mnie ostatnio w ogóle z braku czasu, zaczęły się kolokwia i zaliczenia, pisanie prac itp Ja już teraz nie wyrabiam, a co to będzie przy sesji :placz: :placz: strach o niej pomyśleć, bo na samą myśl mam wszytskiego dosyc :placz:
We wtorek mam kolokwium z całej mikroekonomi :roll: w środę zaliczenie składające się z 5 części z krajoznawstwa i zaliczenie z angola, w piątek kolejne kolokwium z hiszpańskiego i nie ma czasu już na nic :roll: Nawet z piesem nie mam kiedy wychodzić i rodzinka mnie w tym wyręcza, a ja tylko wychodzę z nim na ostatni wieczrorny spacerek, żeby się trochę przewietrzyć.

O zdjęciach nie ma mowy, mam kilka zaległych Oskarka

Dziękuję bardzo wszytskim za pamięć i za odwiedzinki :loveu:
Myślę, że gdzieś za 10 dni powinnam się pojawić na dłużej, a póki co w między czasie będę z doskoku o ile w ogóle będę :roll:

Posted

[quote name='Moniś']O ho ho, Musisz sobie kupić autodopalacze :evil_lol:
Trzymaj się Sis! Dasz rade!

Monia,a może Ty masz ochote ze mna sie pouczyc co :razz:
Ty pojdziesz zdac mikroekonomie, a ja reszta sie juz zajme :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Monia,a może Ty masz ochote ze mna sie pouczyc co :razz:
Ty pojdziesz zdac mikroekonomie, a ja reszta sie juz zajme :eviltong:

dziękuje bardzo :evil_lol: wolę inny przedmiiot :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']dziękuje bardzo :evil_lol: wolę inny przedmiiot :evil_lol:

ojej śliczny bannerek ale moge znowy wyskoczyc z tym ale :oops:
kurcze az mi tak glupio :oops:
wiesz zmien moze te zdj z lewej strony i daj moze to ktore mi wysylalas na kom? i to zdjecie blizej imienia moze da sie jakos bardziej nasycic kolorkami-jakies niebieskawe wyszlo:eviltong:
i z gory przepraszam z aklopot :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witamy piątkow-wieczorowo i na momencik :roll:

Życie studentki na pierwszym roku nie jest takie kolorowe jakby się wydawało. Nie ma mnie ostatnio w ogóle z braku czasu, zaczęły się kolokwia i zaliczenia, pisanie prac itp Ja już teraz nie wyrabiam, a co to będzie przy sesji :placz: :placz: strach o niej pomyśleć, bo na samą myśl mam wszytskiego dosyc :placz:
We wtorek mam kolokwium z całej mikroekonomi :roll: w środę zaliczenie składające się z 5 części z krajoznawstwa i zaliczenie z angola, w piątek kolejne kolokwium z hiszpańskiego i nie ma czasu już na nic :roll: Nawet z piesem nie mam kiedy wychodzić i rodzinka mnie w tym wyręcza, a ja tylko wychodzę z nim na ostatni wieczrorny spacerek, żeby się trochę przewietrzyć.
cześć Dagulka :)
Na nas wszystkie spadł ostatnio jakiś pomór: ciągle tylko studia, szkoła albo praca :shake:

Ale nic się nie martw - I rok ma to do siebie, że jest ciężki, potem jest już dużo łatwiej, a 2 ostatnie lata to nieprzerwane wakacje... no, prawie ;)

Posted

[quote name='Teklunia']cześć Dagulka :)
Na nas wszystkie spadł ostatnio jakiś pomór: ciągle tylko studia, szkoła albo praca :shake:

Ale nic się nie martw - I rok ma to do siebie, że jest ciężki, potem jest już dużo łatwiej, a 2 ostatnie lata to nieprzerwane wakacje... no, prawie ;)

Kasiu gdzie tam 4, albo 5 rok, czy ja tego dozyje :lol:
Wiesz daja Nam ostro w kosc, duzo nauki jest, ale ciesze sie, ze niektore przedmioty kończą sie egzaminem i odchodza i wejda nowe, rotacja jest potrzebna, bo wtedy studia nie sa takie monotonne, a wrecz przeciwnie :razz: Na razie bardzo podoba mi sie prawo w turystyce i nigdy bym nie wiedziala ile nam przyslu***e praw jezeli chodzi o jakies imprezy turystyczne :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witamy piątkow-wieczorowo i na momencik :roll:

O zdjęciach nie ma mowy, mam kilka zaległych Oskarka

Dziękuję bardzo wszytskim za pamięć i za odwiedzinki :loveu:
Myślę, że gdzieś za 10 dni powinnam się pojawić na dłużej, a póki co w między czasie będę z doskoku o ile w ogóle będę :roll:

kochana bedzie dobrze, nic sie nie martw, pierwszy rok jest najgorszy, ja mam 13 przedmiotów z czego z 6 mam miec egzamin :roll: :angryy: ja nie wiem jak ja to zrobie, od 2 miechów nie mam ani jednego dnia wolnego, jak nie szkoła to praca i tak w kółko, tragediaaaaaaa:placz:

Posted

Daga nie lam sie:p Musisz to przezyc i juz niedlugo bedzie po wszystkim. Pomysl co przezywa Oskarek, widzac swoja zapracowana pancie, ktora nie ma dla niego czasu:placz:

Pozdr! TRZYMAM KCIUKI